- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
Buona notte.
Benim gibi yavaş yol alan bayanlar çıkarsa kendimizi geliştirebiliriz belki
ben venuta al nostro topic! come va?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buona notte.
Benim gibi yavaş yol alan bayanlar çıkarsa kendimizi geliştirebiliriz belki
Selam kizlar, ben Italyanca ogretmenligi yaptim bi sure, akliniza takilan bisey olursa :)
Kaynak v.s. de yardimci olurum.
ben venuta al nostro topic! come va?
Selam kizlar, ben Italyanca ogretmenligi yaptim bi sure, akliniza takilan bisey olursa :)
Kaynak v.s. de yardimci olurum.
Hoşbuldum
Va bene,e tu ?
Harika,ileride sizlerden yardım isteyeceğimden emin olabilirsiniz bayanlar
Hoşgeldin! Ben de İtalyada yaşıyorum bir süredir
Mutlu oldum bilenleri gördükçe, nasılsın
Ciaoo, bbene e tu??? :) Di quale città sei?
Italia, lavoro a Milano :)sto abitando a Roma! e daje Roma! Sei in Italia o in Turchia e quale citta?
Italia, lavoro a Milano :)
YagmurunEllerii susar
Anlıyorum ama konuşamıyorum sendromu
Daha yeniyim,zamanla umuyorum.
Oh si dice che milano è veramente bella :)
Ma dai dai cercha sempre!
Limanda yaklaşık bir aydır kursa gidiyorum,çalışma fırsatı bulamadığım konuşmaya,yazmaya hala geçemedim
Sì, Milano è bellissima, niente da dire.
Ma vorresti che io correga i tuoi piccoli errori ? o ti darebbe fastidio? Per me è uguale :)
YagmurunEllerii , nasil ogrendin sen canim az da olsa anladigina gore :) , nerden calistin?
Hola
Ben İtalyanca öğrenmiyorum ama konu hoşuma gitti. Ben İspanyolca meraklısıyım, kendi kendime öğreniyorum evde. Bunlar birbirine benzer diller, az çok bilirsiniz. O yüzden konuyu kendime yakın hissettim, haha :))
Benim Meksikalı sevdiceğim yok, bir tek sevdiğim sanatçısı var o da Thalia. Ama deli gibi Meksika'ya gitmek görmek istiyorum, ama birinin elinde kalırım diye korkudan gidemiyorum. :) suç oranı yüksek bir ülke. 2 kere Meksika'ya gittim, ama tatil beldesine gittim. Oraya gitmek beni ispanyolcaya çok özendirdi. Ben Mexico city'ye gitmek istiyorum şimdi de.Evet ben ispanyolca anliyorum biraz cogu kelime hemen hemen ayni :) bence daha iyi yaparsin ispanyolca ogrenerek bugun secme sansi verilse tekrar ispanyolca secerdim cunku cok evrensel ve cok kisi tarafindan kullanilan bir dil, italyancadan daha kullanisli. Bir de insanin meksikali sevdicegi olunca daha bi motive oluyor ben de ogreniyorum haha
Benim Meksikalı sevdiceğim yok, bir tek sevdiğim sanatçısı var o da Thalia. Ama deli gibi Meksika'ya gitmek görmek istiyorum, ama birinin elinde kalırım diye korkudan gidemiyorum. :) suç oranı yüksek bir ülke. 2 kere Meksika'ya gittim, ama tatil beldesine gittim. Oraya gitmek beni ispanyolcaya çok özendirdi. Ben Mexico city'ye gitmek istiyorum şimdi de.