italya turu

umayana17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
585
690
53
arkadaşlar merhaba aslında dert değil ama sizden bilgi almak istedim yakın zamanda pronto tur ile büyük italya turuna gidicem bilgi almak istediğim konu ekstra harcamalar.

tur fiyatı 600 euro ve ekstra turlar içinde 350 euro ödedim.

bunların dışında müze girişlerinin fiyatını merak ediyorum ekstra ne kadar tutar daha önce giden varsa bilgi verebilir mi müzelere giriş ücretleri ne kadar yada günlük ne kadar harcadılar 350 euro da kendime harcamak için ayırdım yeter mi acaba(yetmezse kredi kartımı da kullanırım diye düşündüm) orada açıkta kalmak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim

teşekkür ederim şimididen

Aslinda yaptigin alisverise bagli. 1 euro cular vardi ben oralardan tektuk hediyelik almistim, otele kahvalti dahildi aksam oglen pizza, balik vb yemistik. Param cok gitmemisti ama free shoptan 160 euro ya parfum almistim mesela. 350 euroyla acikta kalmazsin merak etme. En kotu kredi karti kullanirsin. Muze foyatlarini hatirlayamadim ya.

Italyada yasamis biri olarak iyi tatiller demeye geldim :)
Cok uzun zaman gecti hic hatirlamiyorum muze giris fiyatini ama googledan bulabilirsiniz ing arama yapin
Yada nereye gitmek istiyorsaniz soyleyin ben italyanca arayip buluyum :)

Nekadarligina gideceksin? Alisveris yapmayi dusunuyor musun? Ona gore butcene karar vermeni tavsiye edebilirim. Her gun özel restoranlarda yemek yemeyebilirsin, bazi kahvaltilar/aksam yemekleri bir mc donalds ile daha hesapli olabilir.

Muze ve baska atraksiyonlara giris biletlerini online alirsan daha uyguna gelmis olur, bundan emin olabilirsin. Yani onlara simdiden bakmanda yarar var. Muze girisleri 15 ile 30 euro arasi degisir diye tahmin ediyorum.

Aslinda yaptigin alisverise bagli. 1 euro cular vardi ben oralardan tektuk hediyelik almistim, otele kahvalti dahildi aksam oglen pizza, balik vb yemistik. Param cok gitmemisti ama free shoptan 160 euro ya parfum almistim mesela. 350 euroyla acikta kalmazsin merak etme. En kotu kredi karti kullanirsin.
bi arkadaşım dedi ki müzelere giremedim yanımda param yoktu o yüzden sordum yabancı bi ülkede insan biraz çekiniyor

Aynı turla balayına gitmiştim
Müzeler için hatırladığım sadece arenaya giriş 12 Euro idi
Ayırdığın para yeter alısverıs yapmazsan
Romada bol bol dondurma ye başka hiçbir yerde öyle dondurma yiyemıceksin

Ben 2 sene önce gittim italya biraz pahalı bir ülke geldi bana göre. Floransa da sadece bir kupa çaya 8 euro verdim mesela çok üzülmüştüm hahah:))
Ama hediyelik eşyaları dükkanlardan değil de, dışarıda satan esnaf tarzı yerlerden alıp uyguna getirdim. Mesela pisa kulesi için gittiğimiz yerde bir sürü uyguna hediyelik eşya vardı dışarıda satılan. Hepsini ordan aldım
Müze girişleri de bizim turdaki ekstralara dahildi tekrar tekrar para vermedik sizin de öyle olabilir bence.

Canım outlete falan gideceksinizdir biraz daha para al yanına kredi kartı var diyorsun ama ne olur ne olmaz hazırlıklı git
Fırsatları kaçırma iyi tatiller

Aslinda yaptigin alisverise bagli. 1 euro cular vardi ben oralardan tektuk hediyelik almistim, otele kahvalti dahildi aksam oglen pizza, balik vb yemistik. Param cok gitmemisti ama free shoptan 160 euro ya parfum almistim mesela. 350 euroyla acikta kalmazsin merak etme. En kotu kredi karti kullanirsin. Muze foyatlarini hatirlayamadim ya.
kişisel olarak kendime hatıra olsun diye bişey alırım ama pahalı bişey almam yemek fiyatlarını merak ediyorum

Muze biletlerini online alabilirsiniz daha ucuza gelir. Genelde tura verdiginiz para kadar da harcama yapiliyor cunku ogle yemekleri ve aksam yemekleri tur parasinin disinda oluyor. Ama sizinki dahilse sorun yok ;) yemege daha fazla harcarsiniz muze parasini dert etmeyin onlar cok cok uygun.
Bir de kahve ve dondurma alin bol bol. Hediyelik esya ivir zivira para harcamayin.
İyi tatiller simdiden

kişisel olarak kendime hatıra olsun diye bişey alırım ama pahalı bişey almam yemek fiyatlarını merak ediyorum

Tur rehberinize sorabilirsiniz biz oyle yaptık hem lüks yerleri hem de uygun yerleri öneriyor serbest zamanımizda gidip yemek için. Biz 2 gün çok güzel restorantlara girip yedik geri kalan günler genelde makarna, pizza ve mcdonalds gibi fastfood yerlerinde yedik. Pizza falan uygun çoğu yerde zaten.

Italyada yasamis biri olarak iyi tatiller demeye geldim :)
Cok uzun zaman gecti hic hatirlamiyorum muze giris fiyatini ama googledan bulabilirsiniz ing arama yapin
Yada nereye gitmek istiyorsaniz soyleyin ben italyanca arayip buluyum :)
bi arkadaşım müzelere giremedim param yoktu dedide müze girişlerini merak etmiştim roma forum gibi yerlerin giriş ücretlerini merak ettim

Nekadarligina gideceksin? Alisveris yapmayi dusunuyor musun? Ona gore butcene karar vermeni tavsiye edebilirim. Her gun özel restoranlarda yemek yemeyebilirsin, bazi kahvaltilar/aksam yemekleri bir mc donalds ile daha hesapli olabilir.

Muze ve baska atraksiyonlara giris biletlerini online alirsan daha uyguna gelmis olur, bundan emin olabilirsin. Yani onlara simdiden bakmanda yarar var. Muze girisleri 15 ile 30 euro arasi degisir diye tahmin ediyorum.
alışveriş yapmayı düşünmüyorum gittiğimde karar veririm diye düşündüm fiyatlara görede sabah kahvaltı ve akşam yemekleri otelde yenicek

Şehre gittiğinizde roma pass gibi büyük müzelere giriş ve toplu taşıma için kartlar satılıyor birkaç günlük. Onlardan alırsanız hem bilet sırası beklemezsiniz hem de daha ekonomik olur. Gerçi tur şirketinize de sorun grup girişlerinde de biletler daha ucuza satılıyor karşılaştırırsınız hangisinin daha ekonomik olduğunu. 350 Euro güzel para haydi haydi yeter diye düşünüyorum. Roma da sokaklardaki çeşmelerde içilebilir su akıyor ben suya para vermedim onlardan şişeye doldurup içtim mesela. Öğle yemeklerine ve dolaşırken kahveye çaya para vermemek için otelin kahvaltısından sırt çantama ve termosuma stok yaptım siz de yapın bence kimileri niyetse utanıyor ama otele o kadar para verince kahvaltıyı sömürmek bence mübah

arkadaşlar merhaba aslında dert değil ama sizden bilgi almak istedim yakın zamanda pronto tur ile büyük italya turuna gidicem bilgi almak istediğim konu ekstra harcamalar.

tur fiyatı 600 euro ve ekstra turlar içinde 350 euro ödedim.

bunların dışında müze girişlerinin fiyatını merak ediyorum ekstra ne kadar tutar daha önce giden varsa bilgi verebilir mi müzelere giriş ücretleri ne kadar yada günlük ne kadar harcadılar 350 euro da kendime harcamak için ayırdım yeter mi acaba(yetmezse kredi kartımı da kullanırım diye düşündüm) orada açıkta kalmak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim

teşekkür ederim şimididen
tur parası artı bır o kadar para ile ektralar dahıl yer içer gezersiniz ama yemekte lükse kaçmayın..

Müze giriş fiyatlarını hatırlamıyorum ama çokta ucuz olmadığından eminim. Ne yiyip içeceğinize bağlı harcama miktarınız. Bence az 350 euro.

Back
X