İşyerindeki evli arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

Şuan ofiste bir ihale var ve ortalık çok yoğun. 2 güne zaten hersey gececk o zaman konusacagim demek istedim. Kendi işim şuan başımdan aşkın çok yoğunum. Demek istedigim buydu. Merak etmeyin konuyu çözeceğim..

Ayy ne boş ne gereksiz itici adam ya

Abla neyin zamanı hala sen kendinde misin.Ofis dedikodu kazanı diyorsun.İlla lafın çıkıncamı zamanı gelicek.Eşin bu konuda hassasmış zaten kendi kendini yakıcaksın yani.Biraz mantıklı mı düşünsen artık

Sınırınızı çizin uzak durmakla olmaz bu iş. X Bey ben üslubunuzu doğru bulmuyorum ve böyle samimiyeti seven biri değilim lütfen benimle konuşurken daha dikkatli olun diyip resti çekin devam ederse amirlerinize bildirin. Karşısınızdaki kişi haddini fazlasıyla aşmış çünkü

Şimdi arayıp soyleyeyim istermisin ablacim? Nasıl uygun görürsün öyle yapayim?

Artı hepsini geç sadece bakışından bile anlarım
Bu tarz adamları çok net belliler zaten

sizin evlilik zamanınızı, eşinizle nasıl tanıştığınızı
Umarım bu pis adam dedikodu kazanı kaynadığında konu sahibi de adamı terslediğinde bu bilgileri kullanarak konu sahibine iftira atmaz.

(O bana yılışıyordu evliliğini anlattı şöyle tanışmış erken evlenmiş buna pişmanmış vs vs gibi hayatının herkesin bilmediği detaylarını söyleyerek) dışardan biri olsam adam bunu dese inanırım yani derim ki adam haklı olmasa kadın niye özelini bu adama anlatsın ki!!

Son düzenleme:
Umarım bu pis adam dedikodu kazanı kaynadığında konu sahibi de adamı terslediğinde bu bilgileri kullanarak konu sahibine iftira atmaz.
Getir eşini tanışalım ne demek ya şu cümleyi aşamadım hâlâ.
Sanki kadının evcil hayvanından söz ediyor densiz herif.
Sanki okul çağındaki küçük çocuk.
Getir eşini. Oha ya.

Yok artık... senaryo yazma deseniz var.. isyerinde bütün herkes biliyor zaten eşim ile evliligimi vs. Yani ona anlatıp kimseye anlatmadigim birşey değil bu. Çünkü özellikle kadin arkadaslarim soruyorlar genel itibariyle. Genç gösterdigimi vs söylüyorlar bu sebeple konu açılıyor...

Buna senaryo değil çok yönlü düşünme diyorlar. Herşeyi bir sonraki olabilecekleri ve olabildiğince olabilecek tüm ihtimalleri düşünmek gerektiğine inanırım. “Yeni iş yerinizde” (?) belki herkese anlatmışsınız bu özel meselelerinizi ama ben bunu bilmeden yorum yaptım. O adam sordu diye ona anlattıysanız bir tek yapar mı yapar, çünkü bu adamlar böyle!
Yürür yürür kadın utanıp sessiz kalınca bu sefer koşar
Kadın mecbur kalıp adamı bozunca sonunda, kadını tersler ne alaka diye bir sonraki adımda ise herkese karşı haklı çıkabilmek için kadına iftira atar o bana yürüyodu diye

Tüm bunları bilmediğinize inanmak istemekle beraber bunları bilemeyecek kadar şu yaşınıza kadar hiçbir şey yaşamamış oluşunuzun gerçekliğini ütopik bulduğumdan konunuzdaki acabalarınıza inanmak bana ve burdaki çoğu kadına biraz zor geldi.

Ya sorunum aslında bu birazda. Ne diyebilirim. Gerçekten bilmiyorum. Fikir verin lütfen. Ofise konu olmakta istemiyorum.

İltifat ettiğinde ne münasebet diyerek durdurabilirsiniz. Bence sert çıkın. Böyle hoşunuza gittiğini düşünecek. Sanırım gitmiste olabilir. İnsanız. Dikkat etmek lazım. Lüzumsuz insanlarla anılmak hoş olmaz

Hayır gerçekten kusura bakmayın da 2 çocuk annesi anladığım kadarıyla da mühendis olmuşsunuz karşı cinsin bu söylediklerinin ne anlama geldiğini anlamıyor musunuz gerçekten? Bazılarının bu durum hoşuna gidiyor evli bir kadına güya iltifat adı altında çirkince sarkıntılık ediyor ve teşekkür mü ediyorsunuz. Bence tavırlarınızı gözden geçirin siz buna müsaade etmiş olmayasınız

Ne beni ne hayatımı bilmeden sadece size senaryo yaziyorsunuz dedim diye iyi yazmissiniz yine... Anlamak isteyen ve gerçekten anlayanlar konuyu anladı zaten...

zaten siz de yazmissiniz bilmeden yorum yaptığınızı... neden hala bilmeden yorum yapmaya devam ettiğinizi anlamak güç...

Evet teşekkür ettim mesela daha da ileri gittim ah ne iyi ettim iltifatlari sen etmesen ben kimseden böyle şeyler duymayacam dedim. Sağolsun o da kırmadı seviyeyi arttirdi... nasil hoşuma gitti bilseniz... ufffff... ay durun buna şey diyorlardu değil mi kuyruk sallamak... ay onu da yaptim galiba...

Doğru yerden bakmanız ne güzel olurdu ya..

Boyumu posumu ölçtüğü cümlede "sana buradan bir korummm" diyip ölçümüne katkı sağlardım.

Aaa yavşak adam! Sinirlendim.

Komiksiniz. Hayatınızı kimse bilmiyor burda! Ama buraya yazmanızda ironi.

Yeni iş yerim deyip iş yerindeki herkes eşimi beni nasıl evlendiğimizi erken evlendiğimi biliyorlar bana iltifat ediyorlar diye - ki bu da ilginç-
Şimdi yazmışsınız. Konunuzun içeriğinde geçmeyen bir ifadeyi bilmemizi bekleyipte mi yorum beklediniz!?

Ayrıca son alıntıladığınız mesajımda bilmeden yazmaya devam ettiğim noktayı gösterip beni de aydınlatır mıdınız?

Ya hanımlar olabilir. Olabilir yani. Hepimizin duyduğu iltifat hoşuna gider. Önemli olan içimizde hoşumuza da gitse dışarıya karşı olan duruşumuzdur. İş yerinin en güzeli diye bir erkek iltifat ederse hihihi teşekkürler demek aynı derece edepsizce olur. hoşumuza gitse bile bu iltifat, onun ne kadar edepsiz olduğununda farkında olup ona göre susup bı göz devirme daha mantıklı olabilir. Bir kere daha olursa uyarilabilir. Ama belli ki adam biraz rahat görmüş devam ediyor canım falan... benim de iş yerinde çok samimi olduğum erkekler var. Bana güzelsin diye iltifat etmediler. Oysa ki güzelim canım da demediler. Yaptığım işlerin güzelliğini ovmeyi tercih ediyorlar. Çünkü ahlaklı insanlar. Buralardan pay bic. O tarz biriyle de asla muhatap olmam. Selam verse selamını bile almam. Ha herşeye rağmen iltifat hoşuma gider, caktirmam

Allah için konuyu doğru okuyun. Bu isyerinde 1 yıldır çalışıyorum sadece bölümüm değişti diyorum...
Bol bol kitap okuyun size tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…