Şuan ofiste bir ihale var ve ortalık çok yoğun. 2 güne zaten hersey gececk o zaman konusacagim demek istedim. Kendi işim şuan başımdan aşkın çok yoğunum. Demek istedigim buydu. Merak etmeyin konuyu çözeceğim..Neyin zamanı gelince?
Siz halen bir zaman aralığı mı bekliyorsunuz, o zaman asla gelmeyecek. Dedikodu kazanı kaynamaya başladıysa da size zaten geçmiş olsun. Yapmayın, etmeyin kim ne hakla sizin evlilik zamanınızı, eşinizle nasıl tanıştığınızı sorabilir, bu ne cüret?
Nasıl bu rahatlığı verebiliyorsunuz karşınızdaki insanlara?
Hiç istemiyorum kadınların böyle suistimal edilmesini fakat sizin iyi niyetiniz aşırı fazla. Hâlâ kendinizi sorguluyorsunuz.
Dilerim başınıza hiçbir iş açmadan çözüm bulursunuz.
Ayy ne boş ne gereksiz itici adam yaYa bir de aynı konuşmada getir eşini tanışalım vs dedi. Seni uzuyorsa bizim kızı üzme diye bir tembihleyelim vs oldu. Nerden çıktı tembihlemek dedim ya şaka iste vs oldu. Ve tabii evet yepyeni bir bölümde başladım. Daha zorlayıcı yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum bazı şeyleri. Moral amaçlı dedim ilklerine...
Abla neyin zamanı hala sen kendinde misin.Ofis dedikodu kazanı diyorsun.İlla lafın çıkıncamı zamanı gelicek.Eşin bu konuda hassasmış zaten kendi kendini yakıcaksın yani.Biraz mantıklı mı düşünsen artıkTabii ki haklisiniz. İstemem. Mola konusu şöyle açıkçası ofis dedikodu kazani gibi. Bulduğum en sessiz çözüm buydu kendimce. Tekrar bir konuşma olmadan zaten gidip konusmayacagim onunla. Zamani gelince de söyleyeceğim merak etmeyin
Şimdi arayıp soyleyeyim istermisin ablacim? Nasıl uygun görürsün öyle yapayim?Abla neyin zamanı hala sen kendinde misin.Ofis dedikodu kazanı diyorsun.İlla lafın çıkıncamı zamanı gelicek.Eşin bu konuda hassasmış zaten kendi kendini yakıcaksın yani.Biraz mantıklı mı düşünsen artık
Artı hepsini geç sadece bakışından bile anlarımMotive etme maksatlı olsa bu cümleler kurulmaz. Kaşınız gözünüzden ziyade yaptığınız işi överdi.
Birde belli bir yaşa gelmiş 2 çocuklu bir kadın nasıl olurda karşıdakinin niyetini anlamaz?
Başta böyle değildi şimdi yapmaya başladı demişsiniz. Demek ki zamanla hoşlanmaya başlamış sizden. Ayrıca başta böyle olmaması şimdi tepkisiz kalmanızı gerektirmez. Anında bozup, mesafeli davranmalısınız. Siz gerekli tepkiyi vermedikçe daha ileri gidecektir.
Üstelik birinin niyetini anlamanız için illa söyleyeceği kelimelere ihtiyaç yok. Hiç alakasız bir şeyi çok flörtöz, yılışık şekilde söyleyebilir yada tavrı, davranışları rahatsız eder sizi.
En kısa zamanda bu adama dur demelisiniz, yoksa sessiz kalıp terslemediğiniz için sizin naz yaptığınızı düşünüp, tacizin boyutunu giderek artıracak.
Umarım bu pis adam dedikodu kazanı kaynadığında konu sahibi de adamı terslediğinde bu bilgileri kullanarak konu sahibine iftira atmaz.sizin evlilik zamanınızı, eşinizle nasıl tanıştığınızı
Getir eşini tanışalım ne demek ya şu cümleyi aşamadım hâlâ.Umarım bu pis adam dedikodu kazanı kaynadığında konu sahibi de adamı terslediğinde bu bilgileri kullanarak konu sahibine iftira atmaz.
Yok artık... senaryo yazma deseniz var.. isyerinde bütün herkes biliyor zaten eşim ile evliligimi vs. Yani ona anlatıp kimseye anlatmadigim birşey değil bu. Çünkü özellikle kadin arkadaslarim soruyorlar genel itibariyle. Genç gösterdigimi vs söylüyorlar bu sebeple konu açılıyor...Umarım bu pis adam dedikodu kazanı kaynadığında konu sahibi de adamı terslediğinde bu bilgileri kullanarak konu sahibine iftira atmaz.
(O bana yılışıyordu evliliğini anlattı şöyle tanışmış erken evlenmiş buna pişmanmış vs vs gibi hayatının herkesin bilmediği detaylarını söyleyerek) dışardan biri olsam adam bunu dese inanırım yani derim ki adam haklı olmasa kadın niye özelini bu adama anlatsın ki!!
Buna senaryo değil çok yönlü düşünme diyorlar. Herşeyi bir sonraki olabilecekleri ve olabildiğince olabilecek tüm ihtimalleri düşünmek gerektiğine inanırım. “Yeni iş yerinizde” (?) belki herkese anlatmışsınız bu özel meselelerinizi ama ben bunu bilmeden yorum yaptım. O adam sordu diye ona anlattıysanız bir tek yapar mı yapar, çünkü bu adamlar böyle!Yok artık... senaryo yazma deseniz var.. isyerinde bütün herkes biliyor zaten eşim ile evliligimi vs. Yani ona anlatıp kimseye anlatmadigim birşey değil bu. Çünkü özellikle kadin arkadaslarim soruyorlar genel itibariyle. Genç gösterdigimi vs söylüyorlar bu sebeple konu açılıyor...
Ya sorunum aslında bu birazda. Ne diyebilirim. Gerçekten bilmiyorum. Fikir verin lütfen. Ofise konu olmakta istemiyorum.
Hayır gerçekten kusura bakmayın da 2 çocuk annesi anladığım kadarıyla da mühendis olmuşsunuz karşı cinsin bu söylediklerinin ne anlama geldiğini anlamıyor musunuz gerçekten? Bazılarının bu durum hoşuna gidiyor evli bir kadına güya iltifat adı altında çirkince sarkıntılık ediyor ve teşekkür mü ediyorsunuz. Bence tavırlarınızı gözden geçirin siz buna müsaade etmiş olmayasınızKızların uzun bir aradan sonra Merhaba... Evli ve 2 çocuk annesiyim. Gecen sene sonuna doğru yeni bir yerde işe başladım. Aynı işyerinde ama başka bir bölümde olan bir adam var. O da evli ve çocuk sahibi. O dönemler yeni başladığım için zaten ofiste sürekli yeni kişilerle tanisiyordum ya da kendileri tanışmaya geliyolardi. O da onlardan biriydi ama daha sıcakkanlı birisi kendisi. Neyse arada normal iş konularinda konusuyorduk vs. Anormal hicbir durum yoktu.
Yaklaşık 1 ay önce başka bir birime geçtim ve bu bahsettiğim kişi ile bölümüm daha yakın oldu. Konuşurken canım'lar eklendi önce onda.. sonra işte yaptığın işler sana yakışıyorlar, sonra ofisin en guzel mühendisi sensin demeye başladı. Ben açıkçası flört islerinden vs cok anlayan biri değilim ama bir soru işareti olmaya başladı noluyor diye?
Geçen gün kurumda oturuyorduk önce saçlarımin rengini sordu kendi rengin mi diye? Çok guzel vs dedi... sonra laf arasinda boyun posun maşallahı var diye başladı. Senin gülüşün bile yeter vs oldu.eşim ile nasıl tanıştığımı kaç yıldır evli olduğumu sordu ve ekledi cok erken evlenmissin belki de sonra karsilassaydiniz onunla olmazdin seçeneklerin farklı olurdu dedi.. açıkçası başta bir soru isaretim vardı ama bu konusmadan suphelenmeye basladim. Adami da tersleyemedim kendi kendime triplere girip komik duruma düşmemek için. Yanlış anlasilma olmasin benden herhangi bir duygu vs yok. Ama arkadas olarak gördüğüm biriydi napacagimi bilemedim.Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Uzak durmaya başladım kendimce ama yani napacagimi da bilmiyorum.
Ne beni ne hayatımı bilmeden sadece size senaryo yaziyorsunuz dedim diye iyi yazmissiniz yine... Anlamak isteyen ve gerçekten anlayanlar konuyu anladı zaten...Buna senaryo değil çok yönlü düşünme diyorlar. Herşeyi bir sonraki olabilecekleri ve olabildiğince olabilecek tüm ihtimalleri düşünmek gerektiğine inanırım. “Yeni iş yerinizde” (?) belki herkese anlatmışsınız bu özel meselelerinizi ama ben bunu bilmeden yorum yaptım. O adam sordu diye ona anlattıysanız bir tek yapar mı yapar, çünkü bu adamlar böyle!
Yürür yürür kadın utanıp sessiz kalınca bu sefer koşar
Kadın mecbur kalıp adamı bozunca sonunda, kadını tersler ne alaka diye bir sonraki adımda ise herkese karşı haklı çıkabilmek için kadına iftira atar o bana yürüyodu diye
Tüm bunları bilmediğinize inanmak istemekle beraber bunları bilemeyecek kadar şu yaşınıza kadar hiçbir şey yaşamamış oluşunuzun gerçekliğini ütopik bulduğumdan konunuzdaki acabalarınıza inanmak bana ve burdaki çoğu kadına biraz zor geldi.
Evet teşekkür ettim mesela daha da ileri gittim ah ne iyi ettim iltifatlari sen etmesen ben kimseden böyle şeyler duymayacam dedim. Sağolsun o da kırmadı seviyeyi arttirdi... nasil hoşuma gitti bilseniz... ufffff... ay durun buna şey diyorlardu değil mi kuyruk sallamak... ay onu da yaptim galiba...Hayır gerçekten kusura bakmayın da 2 çocuk annesi anladığım kadarıyla da mühendis olmuşsunuz karşı cinsin bu söylediklerinin ne anlama geldiğini anlamıyor musunuz gerçekten? Bazılarının bu durum hoşuna gidiyor evli bir kadına güya iltifat adı altında çirkince sarkıntılık ediyor ve teşekkür mü ediyorsunuz. Bence tavırlarınızı gözden geçirin siz buna müsaade etmiş olmayasınız
Komiksiniz. Hayatınızı kimse bilmiyor burda! Ama buraya yazmanızda ironi.Ne beni ne hayatımı bilmeden sadece size senaryo yaziyorsunuz dedim diye iyi yazmissiniz yine... Anlamak isteyen ve gerçekten anlayanlar konuyu anladı zaten...
zaten siz de yazmissiniz bilmeden yorum yaptığınızı... neden hala bilmeden yorum yapmaya devam ettiğinizi anlamak güç...
Allah için konuyu doğru okuyun. Bu isyerinde 1 yıldır çalışıyorum sadece bölümüm değişti diyorum...Komiksiniz. Hayatınızı kimse bilmiyor burda! Ama buraya yazmanızda ironi.
Yeni iş yerim deyip iş yerindeki herkes eşimi beni nasıl evlendiğimizi erken evlendiğimi biliyorlar bana iltifat ediyorlar diye - ki bu da ilginç-
Şimdi yazmışsınız. Konunuzun içeriğinde geçmeyen bir ifadeyi bilmemizi bekleyipte mi yorum beklediniz!?
Ayrıca son alıntıladığınız mesajımda bilmeden yazmaya devam ettiğim noktayı gösterip beni de aydınlatır mıdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?