• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce,imdi bu iyi bir e mi.?

evet görevlerini süper yapıyor negüzel nemutlu.
ama bayanların manevi olarakta ihtiyaçları oluyor.
sevilidğini duymak sarılmak gibi
bir proğramda aşık oldunuzmu diye araştırma yapıyorlar
evli bir bayanada soruyorlar
31 yaşındaymış
aşık oldunuzmu diyor hayır diyor
evlisiniz ama diyor olsun diyor.
belki olursunuz eşinize diyor
bu yaştan sonra zor diyor.

sevildiğini duymak kıskanılmak
kadınlarında bu duyguları yaşamaya hakkı var.

belanı mı arıyoesun kardeşim belki dile getirmeyi sevmiyordur
yapmacık buluyordur diğer yaptıkları sevdiğini göstermiyor mu

Bu nasıl yorum böyle....:1no2:

Bence eşinizin tarzı bu, bazıları duygularını ifade etmez, edemez.
Kolay değişeceğini sanmıyorum, zamanla belki sizde alışacaksınız buna.
Belki sizdeki eksiklilkleri görüp eşiniz olumlu adımlar atacak.
Dilerim eşiniz sizin nelerden yoksun olduğunuzun farkına varır.
Sizce iyi bir eş mi? diye sormuştunuz. İyi bir aile reisi bence.
Ama eş olarak; yapması gereken daha çok şeyler olduğunun farkında değil.

Bu nasıl yorum böyle....

arkadaşım benimkiyle kıyaslayınca bana pekde kötü bir koca gibi gelmedi
ha diyeceksinki duygularına önem vermiyor manen birşey paylaşmıyor
birçoğumuzun eşi bizim duygularımıza önem veriyor
akşam gelip yemek yiyor televizyon seyredip yatıyor
sohbet desen hemen hemen yok bir konu hakkında senin fikrin sorulmuyor
otel gibi evi kullanıyorlar
tabii ki biz kadınlar maddiyattan çok manevyata önem veririz
ama erkekler sadece evin ihtiyaçlarını karşılayıp bütün görevlerini yerine
getirdiklerini sanırlar bilmezlerki biz kadınlar seviyorsa sevgilerini göstermelerini
dile getirmelerini bekleriz
ama yok yok ne yapacaksın belki adamın karakteri böyledir dile getirmeyi sevmiyor
yaptıklarıylada sevgisini söylemesede gösterdiğini sanıyordur

eşten ilgi, alaka, sevdiğini duymayı beklemek bela aramak mıdır?
o zaman çok şükür ben Allah'tan belamı buldum, darısı tüm arayanların başına..

peki canlarım benim monotonlaşmak zorundamıyız.Bugün dedim eşime çok sıkıldım.Bilgisayarı istemiyorm seni bilgisayar başında görmek istemiyorum falan yazdım.Bana 24 saatimi sana ayırmamı bekleyemezsin herkesiin kendine göre hayatı var sürekli senle ilgilenemem dedi.Görevse görev yapması gerektiği kadarını yaptığını düşünüyor bana yetmedikten sonra onun yapmasınınbir anlamı kalmıyor malesef.Peki bu monotonlaşmanın bir çözümü yok mu?5.yılımızdayız ben şimdiden sıkıldım onu çok sevmeme aşkımın bitmemesine rağmen sıkıntım hat safhada.ıhtiyaçlarımızın karşılanması gerek bence.Biz yemek yapmasak hemen şikayt etmezlermi?Susacaklarını hiç sanmıyorum.Eğer manevi olarak bizi doyuma ulaştırmazlarsa sizi bilmiyorum ama ben susmam.Söylerim ha sonuç alır mıyım orasını bilmiyorumişte :(

bi rahatsızlıgın senle ilgilenmemesi. ama diğer konularda çok da kötü değil. içki içip gelip evde karısını kızını pataklayan insancıklardan değil en azından.
hayat bize tum istediğim şeyleri verecek eşler sağlamıyor malesef. hem bizimle ilgilenen hem evin maddi ihtiyaçlarını karşılayan. bi yerden verince diğer yerden alıyordur belki mesela evini sever:tomato: saygı duyar ama sevgili eşine gereken özeni göstermez

erkeklerde tam potansiyel aramak hata olur bence:dance:
yumurtayı kırarlar ama kabuklu omlet yersin :lepi:

Ya da biz mükemmeliz sanırım bütün sorun bu kendimiz gibi istiyoruz.Nasıl mümkün olsun ki di mi
:lepi:

benim böle bisorunum yok çok şükür inş olmazda ömrüm boyunca ama olanlar inş biran önce düzelirler kızlar koçişleriniz baktınız olmuo olduğu gibi kabul et napalım

bence okul müfrazatına özellikle erkekleri geliştirme bölümü açılsa hiç fena olmucak..
ama erkekler onun da bahanesini bulurdu .ya zaten ben duygusal olma dersinden hep 0 alırdım falan gibi..

cok güzel başladık ee arkadaş derdinle ne peki demeye kalmadan
işte erkek milleti dedim gene ben kazandım

Bende eşimle yururken iki yabancı gibiyimdir. el ele tutusmayız. bazen isyerinde oglenleri yemege cıkarız arkadaslarla hepsini esleri arar, beni bir kere bile eşim aramış değildir.
bu durum basklarınında dikkatini cekiyor. kendimi kötü hissediyorum.
cirkin cirkin kzları esleri arıyor, beni kimse aramıyor.

valla bendede tam tersi bir durum var bende bunalıyorum bazen karışmasından.....
ortası yokmu bunun?

bi yandan okuyunca dedim ki ne güzel ne şanslı kadın kocası evle ne güzel ilgileniyo ama sonunu okuyunca fikrim değişti
yalnızca evle ilgilenmesi maalesef yeterli olmuyor çünkü bi hayat arkadaşı eşi sevgilisi olarak onlardan paylaşım istiyoruz, biraz ilgi, biraz sıcaklık..
belki siz bütün gün evde iş yaparak evle yavrunuzla ilgilerek akşam olmasını ve eşinizin eve dönmesini bekliyorsunuz heyecanla ama eşiniz eve gelince günün nasıl geçti sorusuna iyi işte diyerek cevap veriyor, insanın hevesi kırılır, morali bozulur.
aslında çok bi şey değil istediklerimiz ama işte bazı erkeklerinde yapısı bu demek ki olmayınca olmuyor
inşallah arkadaşım bunca uğraşın sonucunda eşin biraz da olsa düzelir.

Konu sahibi arkadaşım zamanında ailesiyle sorunlarınız olmuş olduğu için böyle davranıyor olabilir mi?
Bazı yorumları okuyunca gerçekten dehşete düştüm.
Yazık hala evliliği bir görev gibi gören ve rutin olmasının normal olduğunu savunanlar var.
Daha ne istiyorsun ki evle ilgileniyor , yardımcı oluyor v.s. bir kocanın görevi sadece bunlar mıdır?
Mükemmel evlilik bu değil.
Rabbim herkese en az bizimkisi kadar mutlu huzurlu bir evlilik versin inşallah..

Son düzenleme:

bu nasıl bir yorum yaaa. anlamak mümkün değil. kocasından kadın olduğunu hissttirmesini istemek belamı aramak yani. aksini düşünmek erkeklerede haksızlık olmazmı. bak getir yap gerisi mühim değil. malkara keşan hoppala paşam yani. ne şimdi bu. kadın oooh evine bakıyor, maddi her türlü ihtiyaçlarımı karşılıyor v.s diyip amaaan gerisinide görme derse o erkeğin altın semerli eşekten ne farkı kalır. nerde kadınlık gururu onuru haysiyeti.

valla güzel kardeşim nedenlerini araştırmanı, bu durumdan rahatsız olduğunu ve bunun sonunun iyi olmama ihtimali olduğunu, madem madden vermeye meğiili bir aile terapistine gitmek istediğini söyleyip tavır koymalısın biraz bence. çocukların ilerde farketmiycekmi aranızdaki sevgiziliği, erişkin olduklarında sevgi şefkat ile görevi birbirlerinden ayırt ediceklerdir. birbirine sarılmayan sevgi ilgi göstermeyen bir ailenin çocukları doğru örneklerle büyümez. onlarında böyle olmasını kimse istemez ileriki hayatları için.

he sevgi göstermek herşeymi hayır değil. olsaydı ben ayrılmak üzere olmazdım.ne yaman çelişki bu yaaa. sevgi ne ki bu hayatta çoook göreceli bence çoookk

herşey gönlündeki gibi olsun inşallah.sevgiler

Back