işyerinde tacize uğruyorum :/

vicdan yaptığım tek şey sağlığı ve ailesi geri kalan umrumda değil... alacağı ceza kariyeri
O ceza alınca sen işsiz kalacan diyorum.
İdeallerin suya düşecek diyorum.
Neysem mesaim bitti,ben kaçarım,hadi hayırlı iftarlar herkese... Hepimizin orucu kabul olsun inşallah...

bunu bilmiyordum eğer böyle bir yol var ise kullanırım bunu

Ben pek inanmadım. Herif tişörtünden içeri göğüsünü sıkıyo sen tepki vermiyo musun o an istifa edemiyo musun? Aklım almadı.

ŞU OLAYI NEDEN HERKES YANLIŞ ANLADI....
BAKIN TEPEMDE DURUYOR MAAMDA OTURUYORUM ELİ OMZUMDA MASAJ YAPAR GİBİ SIRTIMIN İÇİNDE GÖĞSUMDE DEĞİL BEN BÖLE BİRŞEY OLSA ZATEN GEREKENİ YAPARIM O BOYUTA GELMEDİ AMA SONU ONA GİTTİĞİ İÇİN EN YAPCAĞIMI BILMIYORUM VE YARDIM İSTYRM BELKI YAŞAYN OLMUŞTUR VS. DİYE

Gerekeni yapmak için yeterince vukuat olmuş ama.

benim sizden istediğim şu ben bu adamı süründürmek istyrm yaşadıklarımdan dolayı... mahkleme açam ben ne yapabılırım nasıl kanıtluıcam
Elinizde asla inkar edemeyeceği bir kanıt olmazsa muhtemelen sıyrılır bu işten. Olumsuz konuşmak istemem ama bence taciz ileri gitmeden bırakın işi. Adam omzunuzu elleyince ses çıkarmamanız zaten ona ileri gitme cesaretini vermiştir.
asla ne göğsü .. omzuma dokundu.. el kol temasları var mahrem yerime asla

tabiki oldu dokunması bile yeterli tacız için.. sözlü yada soyut.. ama bu iş aileme bulaşcak
Tepkimizi gerekli yerde koymazsak olacaklari hepimiz tahmin edebiliyoruz ama. Bu 3 yasinda taciz 15 yasinda tecavuz 30 yasinda kadin cinayetine donecek. Artik dur demek lazim . Nefret ettim su olaylardan igreniyorum su durumlardan. Lutfen tepki verin!

o zaman bu ilkede tacize uğricam mahkeme açıcam ama kanıtlayamıcam.. öyle yanına kalıcak bu nasıl adalet..

bu sefer elini tisörtümden içeri sokup okşamay başladı geri çekildim dşlerimi sktım ellerimi sıktım sabrettim

diyorum elinde ne varsa kafasına geçirseydin dışarda iş mi yok?
nereye kadar biyerlerini elletip dişini sıkıcaksın yapma Allah aşkına

sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!

Bebeğim içine atma bak benimde bbaşıma böyle bişiy gelmişti is yerini dağıtıp cikmis başka bi yere girmiştim bak ben evliyim hayla unutamiyorum ama hatirladigimda keşke. yapsaydım demiyorum rezil ettim oh olsun diyorum bak hayla kaç sene olmuş en azından annene anlat gülüm başka işmi yok aslan gibi kizsin elin ayağın tutuyor Allah esirgesin yapma çık boşver Allah büyük Allah belasını versin o serefsizinde

Siz yüz verdikçe daha da artacak, Allah korusun çok daha kötü yerlere gidebilir, elle tacizden ileriye de varabilir.

Peki bu arada iş baksanız? Sekreterlik filan da olabilir veya arkadaşlar yazmış, satış temsilciliği, garsonluk olabilir. Bu işleri geçici ve acil durum olduğu için yaparsınız. Bir yandan da kendi mesleğinizle ilgili iş bakarsınız.

Cidden ilerde kötü izler bırakacak şu anki durumunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…