işyerinde tacize uğruyorum :/

kalp hastası ve ameilyatlı biri
Gebersin ! Madem hasta geberesice herif çüküne sahip çıksın. Çok sinirlendim hemde inanılmaz. Zilyon tane iş var. Şerefimle namusumla kasiyerlik yaparım şahsen. Öyle bir adamın yaninda ideallerime koşmaktansa.

Baban bilse buna razı geldiğini kendisi için, ne yapar o adamcağız dusundunmu iş mi yok piyasada..katlanilacak şey mi bu Allah aşkına şu mübarek günlerde günaha girme Allah başka kapı açar merak etme...tabi konunun gerçek olduğunu varsayarak cevapliyorum

benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
Tabi ki vazgeçeceksin
Bunun için mi okudun? NErde şeref haysiyet ?
Dünyanın sonu değil, siz edebinizden ödün vermezseniz Allah karşınıza doğru bir kapı çıkarır merak etmeyin
Bunca şeye rağmen hala o odaya girebiliyorsunuz, tişörtünüzden elini içeri sokmuş bir adam var
Eliyle orasını burasını elleyip hareket yapan biri var , yani karşınızda bir Sapık var !
Birşey diyemiyorum

şerefim namusum tabıkı herşeyden öte... ama yaşamayan anlamayıo davulun sesi uzaktan kolay gelıo herkese.. çık işten boşver iş mi yok onu yap bunu yap... ben bu ipneye pabuç bırakmak istemıyorum..
Hani vicdan yapıyordun?
Şimdi iğne mi oldu adam?
Yorgan iğnesi mi dikiş iğnesi mi?

ya tamam hadi bugun işi bıraktım bu çok zor değil... yanınamı bırakıcam ben bunun

Iş kanununa göre haklı sebeple fesih Hakkınızı kullanabilirsiniz, haklarınızın tamamını da alabilirsiniz
Ispatını nasıl yapacağınız konusu somut olaya göre değişebilir en doğrusu bir avukata gidin
Kendinizi Çaresiz hissetmeyin, hiç kimseyi çekmeye mecbur değilsiniz.

haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…