- 20 Mayıs 2016
- 41
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi sosyalistpapatya
-
Ne olur cikin o isten boyle bir sey olabilir mi yahu. Bir de susmak nedir ? Isterse gebersin. Kanitlayamayacagimizdan eminseniz hemen cikin .
Kalp hastasıymış şuymuş buymuş....Tepkini ver işi bırak.
ha anladım. tişörtümden içeri elini soktu demişssiniz deasla ne göğsü .. omzuma dokundu.. el kol temasları var mahrem yerime asla
Gebersin ! Madem hasta geberesice herif çüküne sahip çıksın. Çok sinirlendim hemde inanılmaz. Zilyon tane iş var. Şerefimle namusumla kasiyerlik yaparım şahsen. Öyle bir adamın yaninda ideallerime koşmaktansa.kalp hastası ve ameilyatlı biri
Baban bilse buna razı geldiğini kendisi için, ne yapar o adamcağız dusundunmu iş mi yok piyasada..katlanilacak şey mi bu Allah aşkına şu mübarek günlerde günaha girme Allah başka kapı açar merak etme...tabi konunun gerçek olduğunu varsayarak cevapliyorummerhaba herkese hayırlı ramazanlar,
buraya içimi dökmek istiyorum anlatamadıklarımı ve sadece birkaç arkadaşımın bilmesi dışında..
1 yıldır aynı firma da çalışıyorum patronum 60 yaşlarında 12 yaşında kızı var mecburen odasına gidiyorum imza fatura vs için asistan olduğumdan dolayı yanın agittiğimde oturduğumda faturaları kesmeye başladığımızda önceleri tembih gibi bacağıma vururdu kızım diye ama sonralaraı işin boyutu değişti ve elli okşamaya dönüşt
kendimi geri çektim rahatsızlığımı belli ettim ve bi cumartesi işe geldim normalde gelmıyoruz ofiste tek bayanım buarada içerde fatura işlerini ve raporu yazmaya çalışırken yanıma geldi yine kızımlı cümleler bu sefer elini tisörtümden içeri sokup okşamay başladı geri çekildim dşlerimi sktım ellerimi sıktım sabrettim çünkü kalp hastası ve ameilyatlı biri ve o anda ani sinirle tepki veriektim biliyorum sonu kötü yerlere gidicek aileme sıçrayacaktı o hafta pazartesi işe geldim çıkmam kararı aldım bunuda içerdeki çalışan arkadaşlara söyledim sebebinide anlattım lafta erkekler alayı..!
çıkacağımı söyliceğim hafta babamın kolon kanseri olduğunu öğrendim artık işten çıkma gibi bir lüksümde yok çünkü ameilyat masraf vs derken ve evin tek çalışanıyken piyasadada iş yok doğru düzgün...
şimdi konuyu aileme açamıyorum babam büyük bir ameliyat geçirdi ve kemoterapi görmekte işten çıksam iş yok çok baktım olsada uymayanlar çıkıyor çıkıp dava açsam nasıl kanıtlayacağım ses kaydı görüntü yasak ve bu adamın küçücük kızı var kızım kelimesi adı altında yaşadıklarım...
iki ucu b*klu değnerk dedikleri...
her geçen gün psikolojim bozuluyor çöküyorum huzursuzum işyerinde korkuyorum kimse olmadığında el kol hareketleri mide bulandırıcı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum davada açmak istiyorum süründürmek istşiyorum ama yaşadığım psikolojiyide artık kaldırmaıyorum...
Nasıl yani ayol?
Namusun mu şerefin mi ideallerin mi?
Şaka mi bu ? Adam sapik sapik! Gebersin diyeceginize vicdan mi diyorsunuz ?korkuyorum vicdanıma yeniliyorum ya birşey olursa o anda diye
Tabi ki vazgeçeceksinbenim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
dediğiniz buna gelıyor
allah babanıza acil şifalar versin ama en kötü iş bu işten iyidir diye düşünüyorum
bu benım fikrim sahsen
Hani vicdan yapıyordun?şerefim namusum tabıkı herşeyden öte... ama yaşamayan anlamayıo davulun sesi uzaktan kolay gelıo herkese.. çık işten boşver iş mi yok onu yap bunu yap... ben bu ipneye pabuç bırakmak istemıyorum..
Gebersin ! Madem hasta geberesice herif çüküne sahip çıksın. Çok sinirlendim hemde inanılmaz. Zilyon tane iş var. Şerefimle namusumla kasiyerlik yaparım şahsen. Öyle bir adamın yaninda ideallerime koşmaktansa.
benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
Hem adamı süründürmek istiyorsun hem bişey olursa diye vicdanına yeniliyorsun.Güzelim işi bırakıp git bu kadar zor mu?korkuyorum vicdanıma yeniliyorum ya birşey olursa o anda diye
Hani vicdan yapıyordun?
Şimdi iğne mi oldu adam?
Yorgan iğnesi mi dikiş iğnesi mi?
Tisortun ici mahrem degil mi ? Benim tisortumun ici mahrem valla.asla ne göğsü .. omzuma dokundu.. el kol temasları var mahrem yerime asla
Eeee mahkemeye verecen,adam ya kalpten gidecek ya da ceza alacak di mi?
Yine işsiz kalacan arkadaş sen!!!!!
En iyisi sesini çıkarma otur bence...
Tabi ki vazgeçeceksin
Bunun için mi okudun? NErde şeref haysiyet ?
Dünyanın sonu değil, siz edebinizden ödün vermezseniz Allah karşınıza doğru bir kapı çıkarır merak etmeyin
Bunca şeye rağmen hala o odaya girebiliyorsunuz, tişörtünüzden elini içeri sokmuş bir adam var
Eliyle orasını burasını elleyip hareket yapan biri var , yani karşınızda bir Sapık var !
Birşey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?