işyerinde tacize uğruyorum :/

sosyalistpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
41
9
1
34
merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
buraya içimi dökmek istiyorum anlatamadıklarımı ve sadece birkaç arkadaşımın bilmesi dışında..
1 yıldır aynı firma da çalışıyorum patronum 60 yaşlarında 12 yaşında kızı var mecburen odasına gidiyorum imza fatura vs için asistan olduğumdan dolayı yanın agittiğimde oturduğumda faturaları kesmeye başladığımızda önceleri tembih gibi bacağıma vururdu kızım diye ama sonralaraı işin boyutu değişti ve elli okşamaya dönüşt
kendimi geri çektim rahatsızlığımı belli ettim ve bi cumartesi işe geldim normalde gelmıyoruz ofiste tek bayanım buarada içerde fatura işlerini ve raporu yazmaya çalışırken yanıma geldi yine kızımlı cümleler bu sefer elini tisörtümden içeri sokup okşamay başladı geri çekildim dşlerimi sktım ellerimi sıktım sabrettim çünkü kalp hastası ve ameilyatlı biri ve o anda ani sinirle tepki veriektim biliyorum sonu kötü yerlere gidicek aileme sıçrayacaktı o hafta pazartesi işe geldim çıkmam kararı aldım bunuda içerdeki çalışan arkadaşlara söyledim sebebinide anlattım lafta erkekler alayı..!
çıkacağımı söyliceğim hafta babamın kolon kanseri olduğunu öğrendim artık işten çıkma gibi bir lüksümde yok çünkü ameilyat masraf vs derken ve evin tek çalışanıyken piyasadada iş yok doğru düzgün...
şimdi konuyu aileme açamıyorum babam büyük bir ameliyat geçirdi ve kemoterapi görmekte işten çıksam iş yok çok baktım olsada uymayanlar çıkıyor çıkıp dava açsam nasıl kanıtlayacağım ses kaydı görüntü yasak ve bu adamın küçücük kızı var kızım kelimesi adı altında yaşadıklarım...
iki ucu b*klu değnerk dedikleri...
her geçen gün psikolojim bozuluyor çöküyorum huzursuzum işyerinde korkuyorum kimse olmadığında el kol hareketleri mide bulandırıcı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum davada açmak istiyorum süründürmek istşiyorum ama yaşadığım psikolojiyide artık kaldırmaıyorum...

Arkadaş herşeyi geçtim de gidip de bir yerde garsonluk,kasiyerlik yapamıyor musunuz da burada, bu pisliğin içinde çalışmaya devam ediyorsunuz???

kamera ses kaydı nasıl yasak nereden bılecek
praya ıhtıyacnız var dıye kusura bakmayın ama hergün bi yerinizi mi elleteceksiniz

mahkemede yasak ses kaydı vıdeo aleyhıne donuyor hepsini araşitırdım ama kanserli bir baba ile yaşamak ne demek bilmiyorsunuz 1 hafta bile işsiz kalmam ne demek bunu bilmiyorsunuz.. illacı vs bu devlet yuzde yuz karşıladımı snaıyorsunuz... cagzırın önde gideniyimdir ama söz konusu ailem olunca birşey yapamıyorum bi yerimi elletmeye hevesli değilim ben o kadar uzun boylu değil

dediğiniz buna gelıyor
allah babanıza acil şifalar versin ama en kötü iş bu işten iyidir diye düşünüyorum
bu benım fikrim sahsen

hikayemi... umarım yalamazsın arkadaşım.. mübarey aydayız böyle bir konuda hikaye neden anlatayım bana faydası ne
adam göğsünü sıkmış sen de dişini mi sıktın o anda? bilmiyorum. doğruysa çok yazık. "NE OLURSA OLSUN" orada hala duruyor olman hata

Açta kalsan sokaktada kalsan ilerde bunları unutursun ama taciz evlenince bile aklından çıkmayacak. Ondan değil kendinden daha çok nefret edeceksin. 1 dk bile durma orada.

benim sizden istediğim şu ben bu adamı süründürmek istyrm yaşadıklarımdan dolayı... mahkleme açam ben ne yapabılırım nasıl kanıtluıcam

Kalp hastasıymış şuymuş buymuş....Tepkini ver işi bırak.

Ne kadar maaş alıyorsun orda? Hani başka yere başvuru yapsan asgari ücretle bile başlasan olur. Çünkü iğrenç bi adam. Bununla ilgili şikayet edebileceğin kurumlar var mı bilmiyorum. Bi avukattan destek alabilirsn ya da internetten araştırabilirsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…