İşyerinde Saygısız Davranışlara maruz kalmak hafife alınmak :(( çok üzülüyorum

Aslında gerçekten çok konuşmuyorum ve gülmüyorum işime bakıyorum ama insanların buna da bilendiğini farkettim dedikodulara katılmadığım için beni sıkıcı buluyorlar

Sessiz olma ama sakin ol. Sakince laf sok gec. Zamanla degisir. Genelde ise basladigin ilk zamanlarda bir ezilme olabiliyor ama sonra ipleri eline almak lazim. Bol bol oku, kendine guvenini tazele. Ben olsam mesela o sozu duydugumda cikar hemen sakince ve gulumseyerek bir sey soylerdim. Duyup icine atmak nereye kadar. Soyle lafini kavga etmeden, senin icinde kalacagina karsidaki dusunsun. Dusunmese bile senden cikmis olur

Ciddi duracaksın ama bu süreçte. Sert duracaksın yani. Sen daha ziyade kendi halinde biri gibi görünüyorsun.

Sayılır, daha ziyade işime odaklıyım. Etrafımda dedikodu yapılırken farkına bile varmadığım çok oluyor bu yüzden. Başka birimlerde yakın arkadaşlarım var onlarla vakit geçiriyorum öğle aralarında. Benim birimimdekiler zaten 40-50 yaş civarındalar ve muhabbetleri açmıyor.Paso dedikodu peşindeler.

Dava mi ? Birincisi ispat delil tanık vs. olmadan her g.zekali diyene dava açsaydı savcı oooooo. Davayla filan olmaz o isler ara sıra kendi mahkemeni kendin kurup hükmü sen vereceksin. Sen her haksızlıkla adliyeye koşarsan ancak isinden istifa et adliyenin önüne kamp kur. Zira bu tur insanlar hayatinin her alanında karşına çıkacak. Her insan kendi değerini kendi yaratır. Sizin de o is yerinde emeginiz muhakkak çoktur. Siz kendinizi patron olarak düşünün iyi bir yönetici bulmak mi kolay sekter mi (sekreterleri küçümsemek değil bu ornek veriyorum) adi üstünde yöneticisiniz siz isi yönetmek parayı yönetmek kriz anlariNi yönetmek müşteri yönetmek vs. Anladiniz mi insanları anlayacağı dilden yönetin en azından vicdan yapacak olursanız isimi yaptım dersiniz. Bilmem anlatabildim mi

Ben sekreter karsimdaki yonetici bile olsa susmazdim. Hatta patron bile olsa susmazdim. Ki zamaninda susmadim da catir catir kavga ettim hem de hakaret olmadigi halde heralde hakaret olsa bulundugu yere gomerdim. Kimse kimseye hakaret edemez. Keske agzinin oayini verseydin. Bundan sonra onunla muhattap olma. Gunaydin bile deme. Tepeden bak. Boylesi boylesini hakediyo.

Malesef ben de senin gibiyim
Aslında bizim davranışımız yanlış değil
Sadece ülke şartlarına uymuyor
Çünkü malesef bizde işler hep böyle birbirine diş göstererek yürüyor
Kim kimi ezerse...

Bir sırası geldiğinde o sözleri duyduğunu ima et o kadına en azından utanır belki

Kimle arkadaş olursa olsun
Duyduğun an yaygarayı koparmalıydın
Ayrıca cevabını da ver, sekreter telefonlara bakmak içindir
Yanıtlanamayan telefonları not alıp iletmek de onun görevidir
Herkes işini yapsın

Canım o dediği laf geçmiş gitmiş ama birdaha hatasi olursa susma.birde merak ettiğim neyden korkuyorsun..En fazla işten çıkarıldı diyelim iş mı yok,zaten işten ciksammi diye düşünüyorsun bazen.tabiki işten çıkarmasinlar ama korkun yersiz.

O kız yüzünden bu kadar üzüleceğine sende al tavrını.Aynı şekilde davran.Bak nasıl geri adım atacak.Olmadık insanlara bu kadar tölerans verirsen tepene biner tabii.

B balikburcukadini
Hem yönetim kadrosundasınız hem de bu tür olaylarla karşılaşıyorsunuz? Çok ilginç..

Iş yerinde hakaret mobinge girer. Ister o şirketin genel müdürü olsun, ister temizlikçisi olsun.. Kim olursa olsun kimse kimseye hakaret edemez, kimse kimseyi küçük düsüremez.. Davalık olaydır bu ve tazminatınızı söke söke alırsınız.

evet baska ise girmek cozum olmaz bana biraz yumusak yuzlu insanlari kiramayan biraz da cekingen gibi geldiniz

İlk açtığınız konudan beri takip ediyorum, hep aynı sorunlar aynı problemler..
Bana bir tık inandırıcı gelmemeye başladınız artık, çok fazla tutarsızlık var.
Doğruysa bile açtığınız konulardaki tavsiyeleri, yönlendirmeleri dikkate almıyorsunuz o zaman.

Konu sahibinin eski konularından biliyorum, tutarsızlıklar var çok fazla.
Yurtdışında oku, yönetim kadrosuna gir gittiğin her yerde seni ezsinler? Çok mantıksız

Benim veya onun konumu ne olursa olsun yaptıklarını yanına bırakmazdım. Geç kalmış sayılmazsınız ilk fırsatta haddini bildirin. Yoksa bu saygısızlığın devamı gelecektir.

Konu sahibinin eski konularından biliyorum, tutarsızlıklar var çok fazla.
Yurtdışında oku, yönetim kadrosuna gir gittiğin her yerde seni ezsinler? Çok mantıksız
Eski mesajlari bilemiyorum hic bakmadim ama bir sekreterin yönetim kadrosundaki birine kafa tutup hakaret icerikli konuşması hiç ama hiç normal değil. Masaya yumruğu koyup anında kapının önüne koyarlar adamı. Herkes haddini bilmeli.. Hadi hepsini geçtim iş kanunu, işçi hakları denen birsey var. Böyle bişey duymadım ben hayatımda..

Sorun buyuk biraz da sizin tavirlariniz bu soruna şekil vermis. Anlasilan sizde benim gibi yumusak tavirli bir insan siniz. Ama o kadar hakareti duyup nasil oturdunuz yahu!! Ustelik statu olarak ondan yuksektesiniz.. Kalkip agzinin payini verseydiniz ya.. Korkmuşsunuz resmen.. Ya da en azindan gerekli yerlere sikayet edin ben sinirlendim valla şu an sekretere

Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz.sizin hatanız çünkü böyle birşey yapmaya hakkı yok. Hem pozisyon gereği hem de insanlık. Sizinle aynı konumda olan birinin bile hakaret etmeye hakkı yoktur. Ayrıca sekreterse madem onun görevi ne telefonlarla ilgili. Saygı beklenmez mesafe konulur ve gereği mutlaka yapılır. Geç kalmadiniz gidin konuşun. Geçen gün sinirle aşırı tepki vermek istemedim ama bir daha hakaret ederseniz olay farklı boyutlara gider vs vs. Ayrica yaptığı terbiyesizlik. Yani o ne kadar çirkef olsa da kimlerle samimi olsa da sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…