- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
Bunu duyunca yanına gidip o hakaretleri ona yedirmeliydiniz sayın balıkburcukadını. Küçük kız çocuğu gibi gizlenerek gizli saklı ağlayarak bu işler çözülmez. En alt kademedekiler bile insan ezmeye çalışıyor hep. Ona yerini hatırlatmalıydınız madem yönetim kadrosundasınız.
Not: İnsanları küçümsemem ama kendi statüsüne bakmadan herkesi ezmeye çalışanlara ifrit oluyorum!
O zaman sizde var bi hata yani bi seyleri yanlis yapiyorsumuz zira kendinizi saydirmayi ogrenmis olmaniz gerekirdi.yurtdışında okudum onca yıl emek verdim iyi pozisyona geldim bana asgari saygı bile göstermiyor
Sanırım çok yumuşak yuzlusunuz,bı sekretere bile haddini bildiremeyecekseniz iş hayatınız oldukça zorlu geçecek demektir. Allah kolaylık versin. Duyduğunuz an odadan cikip,haddini bildirmeniz gerekirdi.
O zaman sizde var bi hata yani bi seyleri yanlis yapiyorsumuz zira kendinizi saydirmayi ogrenmis olmaniz gerekirdi.
Bana bu şekilde davranılsaydı tepkim sert olurdu niye duymamış gibi yapıp iyice arsızlaştırıyorsunuz bu tip insanları bence üzülme yönetici kadrosundaysan sekreterle değil sekreter hangi birime ( insan kaynakları -idari işler) bağlıysa onun amiri ile görüş ve şikayetini aktar sekreter ile direkt görüşme.
Sorun sizde, durumdan siz suçlusunuz.
Onun terbiyesizliği ayrı konu, fakat size böyle davranmalarına izin verdiğiniz için suç sizde ne yazık ki.
Mizaç olarak yapamıyorsunuz sanırım, acilen değişmelisiniz.
Bu ne sakinlik be ne naiflik yahu. Herşeyin azı karar çoğu zarar. Bu kadar sessiz olmayın vur eline al ekmeğini modundasiniz. İs hayati zaten acımasız sizin bu iyi niyetinizle sizi harcarlar benden demesi. Biraz dişli olun. Ne demek altta çalışanın yöneticisine g.zekalı demesi adamın diliNin ölçüsünü alırlar. İnsan insana bile o laflari saymamalı hele yoneticisine. Yürek yemiş arkadaş herhalde.
Benn olsaydim o sizi duyduğum an kapıdan fırlar pardon x hanim birşey mi dediniz derdim onun vereceği cevabı hic kaale ye almadan herkes hattını bilsin ortalıkta abuk sabuk konuşmaya dev ederseniz kendinizi kapının oNunde bulursunuz deyin ve derhal gerekli birimlere iletin ve uyari cezası şart sekreter hanıma. En uyuz olduğum şey sessiz birini ezmek. Çok sinir oldum yolasim geldi o kızı. Size de sinir oldum ne demek ana kiz oturduk ağladık. Verseydin ağzının payını. Bak bakalım bi daha o hareketleri yapıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?