- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.407
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Fatma kendi hakkini savunmuyor , siz mi savunacakmissiniz.
Ayrica Fatma ona soylediklerinizi soyle yansitabilir : Konu sahibi git müdürlere sikayet et dedi.
Kacari yok eninde sonunda birisi ile araniz bozulacak gibi duruyor. Ayrica isyerinden birisi asla kardes gibi Sevilmez kendinize gelin
Müdürlere söyle dediğim Aysenin kendisi ve Aysenin müdürü. Aysenin müdürü ile konuşmasını Ayşe de ister (hatta bu söylediğim konuşmada Fatma ile ben değil müdürüm konuşsun ben çok sinirleniyorum artık dedi). Ayşe ile Aysenin müdürü aynı dusunuyor ve çok iyi anlaşıyor yani kendi birimi içinde halletmesini önerdim. 3. Göz dediğim ise kurumun psikologu. Yani Ayseyi şikayet etmesini önermedim asla öyle bisey önermem çünkü ben gerçekten şikayet edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama hani bir şey de demiyorum yani. Yargı belirtmedigim için kızıyor gibi anlıyorum sanki. Dediklerinizde haklısınız. Aram bozulursa cidden çok üzülürüm çünkü bana ne ki. Ama işte bu beni kötü arkadaş yapıyor da olabilir bilmiyorum.
Bence Fatma ile arkadaş olmamanız gerekiyor. Hatta en başında olmamalıydınız yani. Mesafe koyun.
İş hayatında samimi olunan junior senior'un ayağını kaydırır genelde. Hep b.ka sarar o ilişki türü.
Forumda daha önceki bu tarz konular da sizin miydi, yönetici olmakla ama duygusal davranmakla ilgili olan?
Daha önceki konunuzda yönetici olduğunuz halde alt kademedeki insanlarla mesafenizi koruyamadığınızı bundan rahatsızlık duyduğunuzu anlatmıştınız. Bence Ayşe doğrusunu yapıyor Fatma tecrübesiz alıngan sizi de gördüğü için istiyor ki kendi yöneticisi de sizin gibi davransın ama olması gereken Ayşe’nin yaptığı. Bence Fatma’yla aranıza mesafe koyun
Bilemiyorum Fatma bence kendi hakkını savunmalı haklıysa şayet. Buna uygun bir iş ortamınız var anladiğım kadarıyla,şayet eminse gidip Ayşe'nin üstüyle bile konuşabilir durumdayken yanına yancı araması saçma. Şahit olmadığınız bir şeyin tarafı olamazsınız yani dimi?
Siz tarafsızsınız,ikisiyle de görüşebilirsiniz,kimsenin buna alınmasına gerek yok.
Yerinizde olsam Fatma'ya bu konulara müdahil olmak istemediğimi,sorununu ilgili/yetkili kişilerle konuşup çözmeye yönelmesinin faydalı olacağını söyler,konuyu da açtırmazdım bir daha.
Fatma Ayşe 'den yüz bulup at koşturamıyor kendi biriminde , seni yumuşak yüzlü görmüş ben bunu iyi yönetirim diye seni işliyor Ayşe'ye karşı. Ayşe ile bu fesat kadın için karşı karşıya gelme.Bence de. Fatmaya hak vermiyorum ve çok rahatsız oluyorum gerçekten sanki o konuşmalarla beni çok tuhaf bir konuma düşürüyor beni arkadaşımla rekabet havasına sokuyor gibi geliyor. Bazen ne cevap vereceğimi bilemiyorum tavsiye versem ve bu tavsiyeyi verirken öküz olmamak adına biraz anlayış ve empati ifade etsem (hm anladım böyle hissetmeni evet o konuda haklı olabilirsin ama Ayseye söyle de o zaman konuş) sanki arkadaşımın arkasından asistanina destek olup "ben daha iyi yöneticiyim" havalarında dolduruyormusum gibi hissediyorum oysaki cidden bu konuda hiçbir isteğim yok. Hak vermediğim zamanlarda da suçlu hissettiriyor konusacak kimsem yok çok kötüyüm diyor ister istemez kendimi teselli modunda buluyorum. En son "bu konuları konuşmayalim" dedim biraz azaldı ama ister istemez açıyor o yüzden uzaklaştım biraz trip atıyor napacagimi şaşırdım.
Fatmayla muhatap olma , samimiyeti azalt kuzum belli ki orada çalışma kapasitesine sahip değil, isyerinde nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor , sonuçta ucu sana dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?