OKUMADAN GEÇMEYELİM AZ ÇOK DEMEYELİM GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VARİş yerimizde yeni personeller başladı ve pek sevgili müdürümüz işi göster diyerek bi arkadaşı yanıma verdi bende başladım anlatmaya bunu yapacaksın şunu yapacaksın vs işle ilgil bi taraftanda liste hazırlıyorum yapılması gerekenler listesi listede aynı şekilde bu yapılacak şu yapılacak diye yazdım aradan 1 saat geçmedi bizim yeni arkadaş ağlıyor bende sordum bi sıkıntı mı var noldu kişiselmi işlemi ilgili diye birde teselli etmeye çalışıyorum sonra müdür çağırdı beni direkt "bla bla hanımla aranızda noldu naptın?! " aa napmışım nolmuş dedim ben sana soruyorum dedi valla bilmiyorum bilsem söylerdim dedim ben onla konuşayım bi dedi konuşmadan direkt bana hesap sormasına mı yanayım yoksa şikayet edildiğim kişiyi teselli etmememi...neyse sonra şikayet sebebi bunu şunu yapacaksın dediğim ve emri vaki konuştuğum için beni şikayet etmiş çalışmıyacakmış hayvana anlatır gibi anlatmışım ilk defa bi yerde çalışmıyormuş ben şok oldum ya ve bir kavga kıyamet koptu allah affetsin istifa ettim 2 günlük arkadaşla size iyi yolculuklar demek zorunda bırakıldım çünkü pek sevgili müdürümüz bana işi öğret diye verdiği arkadaşa bu şekilde konuştuğumiçin senin öyle bi yetkin yok deyip yine beni haksız çıkardı siz söyleyin a dpstlar birine işi anlatırken hangimiz bunu bu şekilde yapar mısın\ yapabilir misin dedik ..yorumlarınızı bekliyorum