İşyerinde Duygusal İlişkiler

Mutlu Patates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
8
3
1
35
Selam arkadaşlar,

1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. Yüzyüze buluşmadan belli olmaz tabi. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?

daha dışarda bile buluşmamışsınız.
Bence aranızda hiçbir şey yok şu an için

Belli ki heyecanlı biri ondan anlatmış çevresine.

Bence bir mahsuru yok bir kahveye davet edebilirsiniz.

Selam arkadaşlar,

1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?

Bir öğle yemeği arasında birlikte yemeyi teklif edin. Veya yemekten sonra kahve içmeyi. Konuştuğunuzu çevresindekilere anlatması bu durumdan heyecan duyduğu anlamına gelebilir. Hani birinden hoşlandığımızda bir bahane yaratıp herkese ondan bahsetmek isteriz ya. Olumlu yani.

Ben duygusal ilişkilerde ilk adımı karşı taraftan beklememiz gerektiğine inanmıyorum. Sen teklifini yap, olumsuz cevap alırsan potansiyel sevgili sınırından iş arkadaşı sınırına geri çekilirsin.

Bir öğle yemeği arasında birlikte yemeyi teklif edin. Veya yemekten sonra kahve içmeyi. Konuştuğunuzu çevresindekilere anlatması bu durumdan heyecan duyduğu anlamına gelebilir. Hani birinden hoşlandığımızda bir bahane yaratıp herkese ondan bahsetmek isteriz ya. Olumlu yani.

Ben duygusal ilişkilerde ilk adımı karşı taraftan beklememiz gerektiğine inanmıyorum. Sen teklifini yap, olumsuz cevap alırsan potansiyel sevgili sınırından iş arkadaşı sınırına geri çekilirsin.

Mola saatimiz çok kısıtlı bir de işyerinden birlikte çıkınca dedikodu döner. Yasak böyle şeyler. Teklif etsem kabul edeceğine eminim, ama bi çekindim

Mola saatimiz çok kısıtlı bir de işyerinden birlikte çıkınca dedikodu döner. Yasak böyle şeyler. Teklif etsem kabul edeceğine eminim, ama bi çekindim

O zaman iş çıkışı elde kahve parkta yürüyüş. "Ben kahveleri alırım, sen önden git" diyerek dedikoduları da kesersiniz. Veya doğrudan cumartesi kahve içmeye davet edin.

Selam arkadaşlar,

1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. Yüzyüze buluşmadan belli olmaz tabi. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?
İş ortamında duygusal ilişkileri başlatmak ve yürütmek zaten risk. Dedikodular döner, yazdığınız gibi.
Daha yüz yüze görüşmeden nedir bu acele ki, gidip ortak arkadaş çevresine anlatabiliyor konuştuğunuzu? Fazla heyecanlanmış.
Aman dikkat edin, onun bu heyecanı aynı hızda düşmesin ileriki sohbetlerinizde.
Onu kahve içmeye direkt davet etmeyin, ama ondan davet beklediğinizi ima edebilirsiniz. O da salak değilse alır mesajı.

İş ortamında duygusal ilişkileri başlatmak ve yürütmek zaten risk. Dedikodular döner, yazdığınız gibi.
Daha yüz yüze görüşmeden nedir bu acele ki, gidiportak arkadaş çevresine anlatabiliyor konuştuğunuzu? Fazla heyecanlanmış.
Aman dikkat edin, onun bu heyecanı aynı hızda düşmesin ileriki sohbetlerinizde.
Onu kahve içmeye direkt davet etmeyin, ama ondan davet beklediğinizi ima edebilirsiniz. O da salak değilse alır mesajı.

Daha hiç dışarıda buluşmadan anlatmasına ben de şaşırdım. Dedikodu dönmesini bunun işimin önüne geçmesini hiç istemem.

Bu arafa nasıl ima edebilirim. Laf arasında sevdiğim bi yeri vs atsam çok mu bariz belli olur?

Daha hiç dışarıda buluşmadan anlatmasına ben de şaşırdım. Dedikodu dönmesini bunun işimin önüne geçmesini hiç istemem.

Bu arafa nasıl ima edebilirim. Laf arasında sevdiğim bi yeri vs atsam çok mu bariz belli olur?
Son yazdığınız gayet güzel bir fikir, tabii sevdiğiniz yeri atmanız için sohbetinizin bu konu etrafında şekillenmesi lâzım. Ama sırıtmaz bence.

Selam arkadaşlar,

şimdi çevresine sizi anlatmamış olsaydı bu sefer bu çocuk niye beni saklıyor olurdu bence anlatması çok güzel demekki önemli biri olmaya başlamışsınız.

Ben mi kötü kalpliyim bilmiyorum ama burnuma kötü kokular geldi. Şuanki erkek muhabbetleri o kadar bel altı ki. Aralarında "ben yazdım bu kıza düşmedi" "evet ben de yazdım düşmedi" " ben de yazayım bakim düşecek mi aaa düştü gördünüz mü" şeklinde bir muhabbet olabilir. Daha dışarda buluşmadan, duygusal sözler konuşulmadan arkadaşlarına anlatması pek hayra alamet degil bence

iş ortamında, dedikodunun ayyuka çıkacağını bile bile bu tarz şeyleri etrafındakilere anlatan adamdan hayır gelmez, tecrübe edildi.
çünkü şu an daha ortada bişey yokken anlatan adam yarın öbür gün ayrılırsanız falan neler anlatır siz düşünün. yine de herkes aynı değil tabii ama benim ağzım yandı şahit oldum, iş yerimdeki herkese kadın erkek demeden mesafeliyim. zordur aynı iş yerinde.

bir de erkeklere anlatması ayrı bir olay yani. şahit oldum dedim ya hani benim iş yerinde yakın olduğum bir kız arkadaşım, erkeklerden biriyle yakınlaşmaya başlamıştı. adam nasıl ağzı gevşek çıktı anlatamam. hani kızın onun evine gidip kaldığına ama aralarında bişey olmadığına varana kadar önce ofisteki erkeklere sonra da kadınlara anlatmıştı. hatta bir keresinde plan yapmışlar kız iş çıkışı çocuğa gidecekti, çocuk bu durumu arkadaşına söyledi akşam x bana gelecek diye tabi tüm ofis duydu.

sonrasında bozuştular ama çocuk resmen kızla aralarındaki ilişki devam ediyor gibi anlatmaya devam etti millete.

inanılmaz pis bir dedikodu sarmalına dönüyor yani bilginiz olsun.

Back
X