• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde canım kelimesi

Bence saçma yanlış ve uslupsuz. Erkek benden azami 10 yaş küçükse ve muhabbetimiz varsa belki ama denk yaş ve poziyonlarda heleki karşı taraf evli ise asla. Kocama işyerinden bir kadın canım dese sorun ederim. Kimse hebele hübele geri kafalı demesin bana lütfen. x bey x hanım hitapları neye yetmiyor

İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Hangi cümle içinde geçtiğine bağlı. Canımm hadi yemeğe gidelim demek var, yok canım daha neler demek var.
Kötü değil Ama ciddiyetsiz bir kelime ben niye senin canınım.

Erkeklerle kadinlarin kafasi cok farkli calistigi icin bence ikiside soylememeli zira siz canim diye hitap edersiniz o hemen baska anlamlar yukleyebilir yada onu duyan bi baskasi o yuzden dikkat etmekte fayda var

Tahminde bulunayım mı iş yerinde birinden hoşlanıyosunuz ve oradaki kızlardan biri kendisine canım dedi, araları da samimi olunca siz kıskandınız
Yok nişanlısi var bir tane adam konu sahibiyle daha oturmadığı eve kahve içmeye iş arkadaşım dediği bir kızı çağırıyor bu kızlar sürekli samimiler konu sahibi de buna çıldırıyor . Ama bu ilişkiye neden devam ediyor ben anlamıyorum .

Yok nişanlısi var bir tane adam konu sahibiyle daha oturmadığı eve kahve içmeye iş arkadaşım dediği bir kızı çağırıyor bu kızlar sürekli samimiler konu sahibi de buna çıldırıyor . Ama bu ilişkiye neden devam ediyor ben anlamıyorum .
Çok şaşırdım şu an. Yani bu da artık aldatıldığını bile bile devam etmek oluyor, konu sahibi erkek kıtlığı yaşıyor galiba.

He bu olaydan sonra kız nişanlısına canım dese ne olur demese ne olur 😂 ben de anlamıyorum cidden

İs yerindeki ortama bagli bence. Biz is arkadaslarimla samimiyizdir is disinda da ailece gorusuruz. O yuzden canimli cicimli konusurum. :KK76:

Çok şaşırdım şu an. Yani bu da artık aldatıldığını bile bile devam etmek oluyor, konu sahibi erkek kıtlığı yaşıyor galiba.
Adam sürekli sen yanlış anlıyorsun bunlar normal falan diyormuş konu sahibi kıskançlık hastası olduğunu düşünüyor bence değil

Back
X