- 14 Mart 2016
- 688
- 238
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil olacaktı...Deyyil...
Ben sizin dil pek bilmiyor yabaci benDeğil olacaktı...
Telefonunuz otomatik düzeltmesini açın hanım efendiBen sizin dil pek bilmiyor yabaci ben![]()
Hangi cümle içinde geçtiğine bağlı. Canımm hadi yemeğe gidelim demek var, yok canım daha neler demek var.İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Evet CANIMMİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Yok nişanlısi var bir tane adam konu sahibiyle daha oturmadığı eve kahve içmeye iş arkadaşım dediği bir kızı çağırıyor bu kızlar sürekli samimiler konu sahibi de buna çıldırıyor . Ama bu ilişkiye neden devam ediyor ben anlamıyorum .Tahminde bulunayım mı iş yerinde birinden hoşlanıyosunuz ve oradaki kızlardan biri kendisine canım dedi, araları da samimi olunca siz kıskandınız
Çok şaşırdım şu an. Yani bu da artık aldatıldığını bile bile devam etmek oluyor, konu sahibi erkek kıtlığı yaşıyor galiba.Yok nişanlısi var bir tane adam konu sahibiyle daha oturmadığı eve kahve içmeye iş arkadaşım dediği bir kızı çağırıyor bu kızlar sürekli samimiler konu sahibi de buna çıldırıyor . Ama bu ilişkiye neden devam ediyor ben anlamıyorum .
He bu olaydan sonra kız nişanlısına canım dese ne olur demese ne olurYok nişanlısi var bir tane adam konu sahibiyle daha oturmadığı eve kahve içmeye iş arkadaşım dediği bir kızı çağırıyor bu kızlar sürekli samimiler konu sahibi de buna çıldırıyor . Ama bu ilişkiye neden devam ediyor ben anlamıyorum .
Adam sürekli sen yanlış anlıyorsun bunlar normal falan diyormuş konu sahibi kıskançlık hastası olduğunu düşünüyor bence değilÇok şaşırdım şu an. Yani bu da artık aldatıldığını bile bile devam etmek oluyor, konu sahibi erkek kıtlığı yaşıyor galiba.