• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyerinde anket

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103
kizlar kurumsal bir firmada muhasebe uzerine calisiorum ve isyerinde bi swot analizi yapiyolar ama cok genel sorular hic sevmem zaten bole seyleri ve nasi cevap vercegimi bilemiyorum yardimlarinizi bekliorum:)
1) son donemde gorev alaniniza giren konularda neleri basari olarak goruyor, neleri iyi yapilan isler listesinde degerlendiriyosunuz? bu isleri yaparken hangi ozelliklerinizin katkisi var?
2) son donemde hangi isleri daha iyi yapabileceginizi dusunerek yaptiniz? boyle dusunmenize sebep olan neydi?
3) bu yil icin herhangi bi kisisel profesyonel hedef belirlediniz mi? neleri, nasil yapmayi hedefliosunuz? bu konuda hangi becerilerinizin yeterli, hangilerinin gelistirilmesi gerek?
4) kisisel yada mesleki gelisiminiz icin bir yol haritasi hazirlamaniz gerekse kisa -orta ve uzun vadede hangi sonuclara ulasmayi hedeflersiniz?
5) gelisim alanlariniza iliskin kurumdan ve insan kaynaklarindan beklentileriniz? sizin kontrolunuz disinizda kalan hangi konulari avantaj hangilerinin dezavantaj yaratabilecegini dusunuyosunuz?
Cok soyut sorular ya muhasebeyle alakali olarak nasil cevaplar verebilirim?

Belki kızacaksın ama.. Bu sorulara kendin yanıt veremediğin için buraya konu açman bana profesyonelliğini sorgulattı :) Ödevini başkalarına yaptıran sınıf arkadaşlarımı hatırlattın bana..

Vakit ayırıp emek harcayıp tek tek yanıtlayacak üye olursa da kendisini buradan tebrik etmek istiyorum.

Back