İşyerimde yaşadığım çirkin olay:(

Bizim departmanlarımız farklı. O kişi kendi departman ve calışanlarının sorumlusu yani. bizim üstümüzde de genel müdür ve yardımcısı var. Orta ölçekli bir şirketiz. finans satın alma ihracat pazarlama vs bir çok bölüm var

sana yaptıkları mobbing
sende bu oyuna gelip istifa etmeye kalkıyorsun
allah bilir senin yerine kimi düşünüyorlar kimin koltuğunda gözü varda böyle davranıyorlar
ben olsam onlar benim işimi zorlaştırıyorsa bende onların işini zorlaştırırım gerekirse sert çıkarım

Is hayatinda cantayi alip cikilmasi gereken durumlar elbette vardir ama yasadiginiz bu olay bu cinsten bir olay degil. Oncelikle herkese karsi mesafenizi gerektigi sekilde koymaniz, gereken zamanda gereken tepkileri gostermeniz gerekir ki kimse sizi pasif zannedip de haddini asacak davranislarda bulunmasin.

Sorunlarinizi once tek basiniza halletmeyi deneyin. Bu yeterli degil ise ilgili merciye gidip sikayetinizi dile getirin ama ilkokul ogrencisi edasiyla "boyle boyle oldu, ben dayanamiyorum, ayrilacagim banane banane" seklindeki sikayetleriniz cok amatorce olacaktir. Genel mudur istifanizi kabul ettiginde, % 10'un uzerinde issizlik oranina sahip bir ulkede istifanizin hicbir onemi olmayacaktir. Ayse gider, Fatma gelir. Fatma gider, Hayriye gelir. Velhasil, sadece isimler degisir.

Akilli olun, isinize iyi sarilin. Mucadeleden vazgecme gibi bir luksunuzun olmadigini da asla unutmayin.

Sıradan bir personel olsaniz anlarim ama mudurluk yapiyormussunuz. Kacip gitmek bana göre degil. Size gore de olmasin.

Tek vereceginiz cevap "unuttunuz galiba ben sizinle bu yaşta aynı pozisyondayim bi derdiniz varsa buyrun siz genel Müdüre gidin benim bi problememim yok sizle "tamam hepsi bu kadar.hem sorun sizde degil hem de ego sorunu olan o kişi. Herşeyi üstünüze alinmayin ve ozguveninizi arttiracak kitaplar okuyun.bu ulkede kac milyon univ mezunu iş bulamiyor.biraz mucadeleci olun ya da aha fazla mücadele edin kacmayin ve pasif olmayın.

haklısınız arkadaşlar.. üniversitesiydi masterıydı derken bir sürü emek harcıyoruz buralara gelebilmek için... devam edicem çalışmaya

Is kolay bulunmuyor , bence haddini bildirin.

Bir daha bagirmaya kalkarsa, biz ayni pozisyondayiz, ikimiz de muduruz benimle boyle konusmaya hakkiniz yok dersiniz.

Digerleri de direk mudur olarak gelmenizi cekemiyordur.

Cekemez insan her yerde var, isyerlerinin cogunu bu ezik, kiskanc , cekemez, dedikoducu insanlar olusturyor zaten. Bu tip insanlar yuzunden calismazsaniz, evden cikamazsiniz :))

böyle insanlar için asla istifa etmem. özel hayatlarında edemesem de iş hayatında terbiye edip, benimle nasıl konuşmaları gerektiğini öğretene kadar da bir güzel uğraşırım. niye sen istifa ediyorsun? bu kadar güçsüz müsün. yılma böyle şeylerden. haddini bildir böyle insanlara. sonuç olarak sürekli muhatap olacağına göre davranışını düzeltmesi gereken kişi karşı taraf.

bekleyin.çantanızı alıp çıkmayın...
toplantı kurulur herkes agzının payını alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…