- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
-
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
evet 45 yaşlarında.. aynen dediğiniz gibi oldu malesefSize o çirkin cevabı veren sizden yaşça buyuk muydu ? Bazi insanlarda soyle bi ego olabiliyor "dünkü çocuk gelmiş başıma amir olmus" böyle bir kompleksi olabiliyor kiminin
o insanla tartışmaya girmedim zaten. eğer girseydim olay daha da büyüyecekti. çünkü adam kavga etmeye rezillik cıkartmaya müsait biri. daha öncede şirketten birinin üzerine yürüyüp kavga çıkartmıştı. insanlar ayırmıştı. beyfendinin ilk vukuatı değil yani. hatta genel müdürden de azar işitmişti bu yüzden. bende bi anlık sinirle istifa edicem dedim ama keşke demeseymişim diyorum. neyse en azından olayın ne kadar ciddi boyutta olduğunu anlasınlar.Yanlış yapmışsın hem pazartesi istifa edecem diye mail attıp hem hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bence hiç profesyonel değil.
Evde annenle tartışmıyorsun belli bir kurumda belli bir konumdasın.
Daha olgun hareket etmelisin.
pazartesi işe gittiğinde o gün sinirle ayrılmak istediğini yazdığını adamla çalışmanın zor olduğunu size çirkin şeyler söylediğini anlatın ve neler yapabileceğinizi sorun benceo insanla tartışmaya girmedim zaten. eğer girseydim olay daha da büyüyecekti. çünkü adam kavga etmeye rezillik cıkartmaya müsait biri. daha öncede şirketten birinin üzerine yürüyüp kavga çıkartmıştı. insanlar ayırmıştı. beyfendinin ilk vukuatı değil yani. hatta genel müdürden de azar işitmişti bu yüzden. bende bi anlık sinirle istifa edicem dedim ama keşke demeseymişim diyorum. neyse en azından olayın ne kadar ciddi boyutta olduğunu anlasınlar.
ya sen niye istifa ediyon.müdür olan sensin.onu işten attırArkadaşlar Merhaba,
Dün iş yerimde cok kötü bir olay yaşadım. Şuan o kadar canım sıkkın ki, dünden beri ağlıyorum..
Kısaca anlatıyım. Özel bir şirkette 6 aydır çalışıyorum. Müdür pozisyonunda başladım. Eski işimden çok farklı bir sektöre girdim. İlk başlarda adapte olmakta zorlandım ama şuan alıştım.
İşimden genel olarak memnunum fakat benim esas sorunum iş yerindeki insanlar... O kadar kötüler ki. İnsanlarda genel olarak hep bi küçümseme yapamaz ki beceremez ki alay eder gibi konuşmalar.. 29 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Beni herkes çok küçük zannediyor tipimden dolayı. Çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.
Dünkü olay da şurdan çıktı. İşimle ilgili bir konu için başka departmandan birisine, bu iş bu şekilde yapılırsa daha iyi olur gibisinden fikir verdim. Adamın bana verdiği cevap "sen bana napıcağımı söyleyemezsin, müdürün gelsin !!!" deyip sesini yükselterek bağırmaya başladı. Bu insan bana daha önce de küçümseyici laflar etmişti. Sesimi çıkarmamıştım, muhattap olmak istememiştim. Ama artık dayanamadım ve genel müdürüme yaptığı her seyi, söylediği o lafları en ince ayrıntısına kadar mail attım. Mailin altına da artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi, Pazartesi istifamı vereceğimi söyledim.. Henüz ondan bir geri dönüş olmadı, tatilde kendisi.Pazartesi burda olacak. Kızlar ne yapmalıyım devam mı edeyim, yoksa alıp çantamı çıkayım mı?
sacmalama ben 20 yasındayım evliyim ama 15 gibi gösteriyorum ne yapalım ölelim mi yani benimlede herkes dalga gecti boyum 160 bununla da dalga gectiler hatta eşimin boyu 180 ene yakın aramızdaki mesafeden dolayı bile laf yedim tek cevabım madem benim bu kadar eksiğimi görebilecek kadar tamsınız siz evlenseydiniz oldu hatta bu yüzden adım dik sözlü geline çıktı şimdi erkeği görüyüm gelsinlerde desinler nasıl yapıştırıyom tek tek lafları bundan öncede okulda çok dalga gectiler ama ben kendimle barısık biriyim takmadım ilk baslarda çok ağlamıştım ama sonra takmadım ayrıca biz 40 yasımızda bile genc göstereceğiz onlar otursunlarda kendi hallerine yansınlar sakın işi bırakmaArkadaşlar Merhaba,
Dün iş yerimde cok kötü bir olay yaşadım. Şuan o kadar canım sıkkın ki, dünden beri ağlıyorum..
Kısaca anlatıyım. Özel bir şirkette 6 aydır çalışıyorum. Müdür pozisyonunda başladım. Eski işimden çok farklı bir sektöre girdim. İlk başlarda adapte olmakta zorlandım ama şuan alıştım.
İşimden genel olarak memnunum fakat benim esas sorunum iş yerindeki insanlar... O kadar kötüler ki. İnsanlarda genel olarak hep bi küçümseme yapamaz ki beceremez ki alay eder gibi konuşmalar.. 29 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Beni herkes çok küçük zannediyor tipimden dolayı. Çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.
Dünkü olay da şurdan çıktı. İşimle ilgili bir konu için başka departmandan birisine, bu iş bu şekilde yapılırsa daha iyi olur gibisinden fikir verdim. Adamın bana verdiği cevap "sen bana napıcağımı söyleyemezsin, müdürün gelsin !!!" deyip sesini yükselterek bağırmaya başladı. Bu insan bana daha önce de küçümseyici laflar etmişti. Sesimi çıkarmamıştım, muhattap olmak istememiştim. Ama artık dayanamadım ve genel müdürüme yaptığı her seyi, söylediği o lafları en ince ayrıntısına kadar mail attım. Mailin altına da artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi, Pazartesi istifamı vereceğimi söyledim.. Henüz ondan bir geri dönüş olmadı, tatilde kendisi.Pazartesi burda olacak. Kızlar ne yapmalıyım devam mı edeyim, yoksa alıp çantamı çıkayım mı?
En ufak olayda istifa edecek biri bence yonetici pozisyonunda calismamali, kusura bakma. Daha profesyonel davranmalisin, kacarak hic biseyi halledemezsin. Bulacagin yeni isyerinde sana boyle davranmayacaklarinin garantisi var mi? Surekli kacacak misin?Arkadaşlar Merhaba,