İşyerimde yaşadığım çirkin olay:(

Yanlış yapmışsın hem pazartesi istifa edecem diye mail attıp hem hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bence hiç profesyonel değil.
Evde annenle tartışmıyorsun belli bir kurumda belli bir konumdasın.
Daha olgun hareket etmelisin.

Size o çirkin cevabı veren sizden yaşça buyuk muydu ? Bazi insanlarda soyle bi ego olabiliyor "dünkü çocuk gelmiş başıma amir olmus" böyle bir kompleksi olabiliyor kiminin

o insanla tartışmaya girmedim zaten. eğer girseydim olay daha da büyüyecekti. çünkü adam kavga etmeye rezillik cıkartmaya müsait biri. daha öncede şirketten birinin üzerine yürüyüp kavga çıkartmıştı. insanlar ayırmıştı. beyfendinin ilk vukuatı değil yani. hatta genel müdürden de azar işitmişti bu yüzden. bende bi anlık sinirle istifa edicem dedim ama keşke demeseymişim diyorum. neyse en azından olayın ne kadar ciddi boyutta olduğunu anlasınlar.

Yaptığınız yanlış bir kere öyle hemen zoru görünce çocuk gibi istifa edeceğim diyen bi insansaniz insanlar sizi toy görmekte haklı. Yerinizde olsam müdüre hiç yansıtmam böyle durumları kendi otoritemi kurarım.
Ben öğretmenim mesela ne olursa olsun bi ogrencimi idareciye terbiye etmesi için göndermem yoksa hiçbir öğrenci size saygı duymaz çünkü kendi otoritenizi saglayamayip başkasına ihtiyaç duyuyorsunuzdur.
Bence yaşı büyük olanların işine çok karışmayın gençlerle başlayabilirsiniz

pazartesi işe gittiğinde o gün sinirle ayrılmak istediğini yazdığını adamla çalışmanın zor olduğunu size çirkin şeyler söylediğini anlatın ve neler yapabileceğinizi sorun bence
bence bir daha mail yoluyla yaşadıklarınızı anlatmayın yüzyüze konuşmak daha iyi oluyor

tatildeki adama mail olmamış bence ki zaten pazartesi dönecek, pozisyonun gereği sorun çözücü kriz yöneticisi hızlı ve etkili karar alıcı olmalısın, şikayet etmek tam da seni küçük olgunlaşmamış mızmız biri gibi gösterir

Neden bu Kadar Cabuk pes ediyorsunuz, öbür dallama ceksin gitsin. Güclü olun biraz.

ya sen niye istifa ediyon.müdür olan sensin.onu işten attır

"Müdürüm de benim patronum da benim lan" diye başlardım çok pis kavga çıkartır işten kesin ben atılırdım :)))
Valla zor çalışmak ama böyle gak dediler guk dediler diye iş bırakcak olsaydı millet ohooooooooo

29 yaşında orta ölçekli bir firmada müdür olduysanz torpilli olduğunuzu düşünüyorlardır.

sacmalama ben 20 yasındayım evliyim ama 15 gibi gösteriyorum ne yapalım ölelim mi yani benimlede herkes dalga gecti boyum 160 bununla da dalga gectiler hatta eşimin boyu 180 ene yakın aramızdaki mesafeden dolayı bile laf yedim tek cevabım madem benim bu kadar eksiğimi görebilecek kadar tamsınız siz evlenseydiniz oldu hatta bu yüzden adım dik sözlü geline çıktı şimdi erkeği görüyüm gelsinlerde desinler nasıl yapıştırıyom tek tek lafları bundan öncede okulda çok dalga gectiler ama ben kendimle barısık biriyim takmadım ilk baslarda çok ağlamıştım ama sonra takmadım ayrıca biz 40 yasımızda bile genc göstereceğiz onlar otursunlarda kendi hallerine yansınlar sakın işi bırakma

en önemlisi özgüven!
cevap vereceksin, sessiz kalmayacaksin varsin seni aralarina kabul etmesinler. simdi daha mi yi oldu
bende benzer seyler yasadim

bi bundan önceki is yerimdeki anilarimi bide eski kaynanami yazsam birer kitap hatta dizi senaryosu olur

En ufak olayda istifa edecek biri bence yonetici pozisyonunda calismamali, kusura bakma. Daha profesyonel davranmalisin, kacarak hic biseyi halledemezsin. Bulacagin yeni isyerinde sana boyle davranmayacaklarinin garantisi var mi? Surekli kacacak misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…