işyerim ve yeni insanlar

amazon woman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
4.406
7.029
işten geldim ve yazma ihtiyacı hissettim.sizler bana yardım edebilirsiniz.ben ne zaman yeni ortama girsem-bu anlatacağım sürekli başıma geliyo-ortada hiçbişey bi konuşma dahi olmadan bayanlar bana ters ters cevap verip tavır yapıyo.ama bakın yeni tanışmışım kavga falan hiçbişey yok.sadece burası bayan sitesi olduğundan merak ettim aranızda böyle durumla karşılaşan var mı yada böyle yapan var mı.hani sebebini öğrenmek istiyorum negatif enerji mi veriyorum napıyorum.halbuki selamı gülümsemeyi falan da eksik etmeyen biriyim.yani niye tanışır tanışmaz ters davranılr ki bi insan

valla ya görünüşünü kıskanıyorlar ya da küçümsüyorlar. bence ikisinden biri. ben böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç, yani kimseye yapıldığına tanık olmadım. bu girdiğin ortamlar nasıl ortamlar yani doğru düzgün insanlar mı? hep dangalak insanlara denk geliyor olmayasın? yani seçeceğin çevrelerle bu durumdan kurtulamaz mısın acaba?

iş ortamı aslında okumuş insanlar.ama yaşları büyük değil tabi 24-25 civarı.görünüş olabilir belki.uzunum biraz.belki de küçümsüyolardır ama bişey de yapmadım.yani çevre değişiyo tayinle ama hep görüyorum bu olayı hep yaşıyorum ve üzülüyorum

kimi yerler yenileri sevmiyor ya da arkadaşın dedği gibi gösterişliyseniz sizi kızkanıyor olabilirler ya da tam tersi

kimi yerler yenileri sevmiyor ya da arkadaşın dedği gibi gösterişliyseniz sizi kızkanıyor olabilirler ya da tam tersi
hani aralarına aldıklarını alıyolar ama.ben gösterişli giyinmem.ne bileyim açık süslü vs.tip olarak uzunum ama bundan dolayı terslenmek bilemiyorum napayım

Ben de karsilastim. Bu tip insanlar genellikle bir bolgeye mahsus. Kaba saba tipler. Gorgu kurallarindan bihaber. Hangi bolge oldugunu buraya acikca yazmayayim simdi.

kızlar boyunu kıskanıyor olabilir. bir de uzun boylular daha küçük gösterebiliyor. seni daha küçük sanıyor olabilirler. ama her türlü terbiyesizlik tabi yaptıkları. 24-25 ise onlar da yeni sayılır. sen yeni giddince onlar kendilerini daha kıdemli görüp kibir yapmışlar herhalde. bilemedim valla enteresan. ama sorun senlik değil sonuçta. ya uzak duracaksın ya da tersleyeni sen de tersleyeceksin. :)

öyle hani böyle havalar biz kimseyle konuşmayız aramıza almayız cevap dahi vermeyiz şeklindeler.istedikleriyle konuşuyolar.bana hep düşmanca tavır.öyle olunca bende kendimi geri çekiyom ara açıldıkca açılıyo.uzak durma kısmındayım artık :)

Güzelseniz sizi kıskanırlar,dikkat çekiyorsanız sizi kıskanırlar,işinizi iyi yapıyorsanız sizi kıskanırlar,güler yüzlü olduğunuz için sizi kıskanırlar yani kadınlar bir sebep bulup kıskanır çekemez sizi işten uzaklaştırmaya çalışırlar korkuları ya patronunuz tarafından daha fazla sevilme ihtimalinizdir ya da çalışan erkeklerin sizi arkadaş olarak çok sevip koruma ihtimalleridir.

Konu sadece kıskançlık olmayabilir, bazıları da sırf sakin, kendi halinde göründüğü için, kolay lokma zannedip, egolarını tatmin etmek için bir insana yüklenebilirler. Baştan kendinizi ezdirirseniz yandınız. Mesafe koymanız, gerektiği yerde cevabınızı esirgememeniz önemli.

bana gelip gelip boyumla ilgili laf atıyolar bazen arada.işte uzunsun zayıfsın topuklulara bakıyolar bazen kendininkiyle karşılaştıran oldu.düşmanlık yaparlar mı bu yüzden peki.hani bilmiyorum bu sebeple ben daha hiç birine kötülük yapmadım ondan kafamda oturtamıyorum.işten de uzaklaştım gerçekten bu sebeple ayaklarım geri geri geliyo

yani evet haklı olabilirsiniz.sakin kendi halimde takılıyorum.hani laf bi iki saldırı şeklinde oldu durduk yere hemde ama cevabını verdim.sakin olmamın sebebi de yapım böyle.bundan böyle daha sert durayım öyle mi

ben de yaşadım bunları yaparlar ağlayarak işe gidiyordum daha iş yerine ayak basmadan bitse de gitsem diyordum çok dışladılar sonuç 5 ay dayanabildim sonra bana gitme dediler ama durmadım tabiki orda sen gene de benim gibi yapma kendini ezdirme asla dayan

Ben de severek gitmiyorum işe. Kendilerini bi sey zanneden tipler yuzunden. Takma. Sen işini yap. Boyuna bi sey diyen olursa sen de onun kusurunu söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…