işyerim ve yeni insanlar

Ben de taht oyunlarının en çok yaşandığı meslek gruplarından bir tanesindeyim.
Lisans dönemimde ilk projeye başladığımda, beraber çalıştığım yüksek lisans öğrencisi beni sindirmeye çalışmıştı.
2 sene boyunca elinden gelen her şeyi yaptı yılmam için. Hiç muhatap almadım, diğer arkadaşlarım iyiydi çünkü.
2 senenin sonunda benim lisansım bitti, onun yüksek lisansı. Ben bütünleşik doktoraya başladım, o da yüksek lisans sonrası doktoraya. Benim bütünleşik doktoraya başladığımı duyunca laboratuvarda sinir krizi geçirmiş arkadaş, hala sebebini anlayamıyorum :))) Sonra danışmanımız bu sinir krizine şahit olduğu için daha fazla çalışmak istemediğini söyledi o kişiyle, başka laboratuvara geçti kız.
Yani bir şekilde kendi tuzaklarına düşüyorlar, siz içinizi rahat tutun. Hiç muhatap almayın işinizi düzgün yapın yeter. O gittiğinden beri 4 sene oldu çok huzurluyum, çok güzel bir grupla çalışıyorum. İyi ki yılmamışım diyorum şimdi o ilk 2 senede.
internete giremedim bi süre yazamadım.sizin çok güzel olmuş sevindim.yazılanlardan bitek benim başıma gelmediğini görünce de mutlu oldu aslında.durduk yere kötülük yapma eğilimde insanlar.ama hani dersimi aldım samimilik kurmamak lazım işyerinde çok

Ya hani benim işyerindne düşündüğüm vardı.Şimdi ayrıldık.İnanır mısınız onu istememin bir sebebi de orda bana destek olabilecek olmasıydı.Sözü geçen biri.Bir de okadar kadın içinde iki erkek meslektaş olunca erkekğe daha çok saygı gösteriyor ve seviyor kadın çalışanlar.Onla olsaydım bana hiç ilişmezlerdi inanır mısınız:)Ah ah:)
Ben onların anlayışına göre çok dişli biri değilim.Belli değerlerim var.Deli deliyi görünce sopasını saklar misali..Belki ondan zorlanıyorum.Bu halimle bile bazen idare ettiğimi düşünüyorum. Avrupada falan olsam zorlanmam belki,avrupa insanı gibi düzüm çünkü..Sevde eğer sen dişli biriysen fazla endişelenme..
kesinlikle öyle.kadınların çalışma yerinde çok olunca birbiriyle uğraşıyo.farkediyorum erkekler daha rahat.hani bende sakin mizaçlı güleryüzlü biriyim.insanlar iyi niyetimi enayilik algıladığından böyle oldu.değişti artık tabi işyerinde daha da öyle davranmam.insanlar kibar değil hiç eğer benim gibi yumuşak mizaçlı olanlara

X