işyerim, patonum...

canım bende iki gündür bu konuyla ilgili başlık açıyorum benim sorunum patronlarla değil patronun abisiyle yani kralla değil kralcıyla ne yapsak bilmiyorum bende ev geçindiriyorum inan bana heryer aynı bir kerede aşağılamayan patron görmedim sarkıntılık edenmi dersin azarlayan mı dersin müdürler ayrı dert,çekemeyen kızlar ayrı dert off offf keşke bi evim olsaydı inan bu kadar çekmezdim kimseyi sadece bir ev

canım tabirinle bu işgenceye bünyende tabıatında el verdıgınce kaldırır ve hattakı dayanabıldıgın yere kadarda dayanırsın ıhtıyaclardan dolayı gelecegın den dolayı bu işgenceye katlanma sebebının o kadar ıyı anlıyorumkı ınankı bende calıstım ole bı yerde 2, bucuk yıl her gece evıme geldıgımde aglardım her akşam grıp olur sabahı kendımı yaatkdan zor kazıyıpda kalkabılırdım sonrasında doktora gıttım ve asırı stresden oldugunu soledı ha ben aılevı ıhtıyacdan dolayı cektım cekebıldıgım yere kadar hanı dıyorsun ya sabırlıyımdır dıye sana bu işin sonunu soleyımmı yanı bendekı yarattıtıgı tranvayı artık calısmak ıcımden gelmıyor cunku ole bı hale geldımkı patronda iş yerıde calısmkada benı mutlu eden bı yerd egıl aksıne basımda devamlı bana karsı bı otorıte saglayan buyukluk e emır altında tutanların hapıshanesındeymısım gıbı gelıyor sımdı dıye ıhtıyacdan dolayı çalılıyorum 4 ay oldu bu işe gırelı ama ben anladımkı bı oncekı ıs yerınde cektıgın işgence senın ve benım deymsımle senı ılerdekı işinide etkılıyor psıkolıjınıde bozuyor bana sorarsan sen ınsansın ve sabırlı bı ınsansın goruyorsun ınsanım deyıpde kalp gonul kıranları sen hıc degılse bunu yapmıyorsun ıcıne atıyorsun bana sorarsan senı gercekden mutlue decek bı ıse bakman ben ıhtıyacdan cektım ve bu hale geldım sakına cekme kendıne ıs ayarla ve bı an once cık ama herseyden once cekebılırımde dersen oranın sana verdıklerı kadar senden alıp goturdugu seylerıde bı kagıda yaz derım sana verılenmı daha cok yoksa senden alınanmı daha cok bolesı yerler ınsanın yasama azmınıs evıncınıde alır goturur iş hayatınıda bıtırır bence kendını harcatma tamam burası sana coks ey verır bılgı verır tecrube verır ama ya olurda çalışma aşkını elınden alırda psıkolojını bozarsa nolacak ya sana verılen bılgıde tecrubede o vakıt hıc bı ıse yaramaz haberın olsun ( son durumdanda benıde haberdar edersende sevınırım de

evlenecekseniz birazcik katlaniverin...
hem de dediginiz gibi bu isi ogrenme sansiniz da varsa katlanin biraz daha bir seyler ogrenene kadar...
herkes isyerinde sorunlar yasiyor inanin, tamam sizin sorunlariniz cok fazla ama cok ta seceneceginiz yok suanda...
isten cikip ailenizin eline bakacaginiza bu okuzlere katlanip calisip ayaklarinizin uzerinde durun derim...
bir taraftan da is arayin isterseniz...bulursaniz capiyi carpip cikar gidersiniz belki...
hersey tamam da patronun ogle yemegini kendine gore ayarlamasi cok bencilce
siz insan degilsiniz sizin karniniz acikmiyor sanki...
beli bir saat olmali ogle yemegi icin yazik insanlara ya...

psikolojim altüst durumda zaten hergün ayaklrım geri geri gidiyo.. pazar günleri böle mutlu uyanıyorum ama aklıma ertesi gün işe gideceğim gelince mideme ağrılar giriyor... valla gelişme yok bi yandan iş bakıyorum ama sektör durgun eleman arayan yok.. sıkıyorum dişimi ama nereye kadar bilemiyorum

haklısınız sabrediyorum bi yandanda iş arıyorum ama sektör şu an durgun.. ses yok hiçbi yerden.. öğrenme kısmına gelince çok fazla ilerleyemiyorum çünkü diğer çalışan bayanda sürekli kapris yapmaya başladı.. anladığım kadarıyla da beni patrona işte yapamıo burayıda nie böle yapmış gibilerden konuşuyo.. benm düzenlediğim bi projeyi aldığında özelliklede patron varken niye burası böyle bunu niye yanlış yaptın böyle sorular .. aslında ben onun hatalı bulduğu yerleri yapmadan önce takılacağımı bildiğimden soruyorum ama net bi cevap alamadığımdan yapabildiğim şekliyle yapıp bırakıyorum.. sonrada ben işi beceremiyo konumuna düşüyorum.. yani tuhaflık bendemi artık cidden çözemedim bilemedim bu işin sonu ne olcak

İş hayatı çoğunluk böyle ordan çık demiyeceğim nereye gidersen git mutlaka olumsuzluklar yaşayacaksın çoğunluk kötü sen dayanıklımısın, nazikmisin ? Fes etme ,iyileri aramaya kalkma bulamazsın çok güçlü ol ,kendine acıma triplerinede girme!

evet üç aşağı beş yukarı böyle ama ne bileyim elle tutulur iyi bir tarafıda yok bende biraz hassasım evet yapımda böyle olunca daha çok etkileniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…