- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
2.000 TL. istedikleri nitelikte kıyafetler için oldukça az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavherengi şu beli kuşaklı olan pantelönler var ya bol olan onlardan
Baktiginizi ama istedikleri markalarda bu butceye pek bir sey bulamadiginizi soyleyin.
Her is yeri her kiyafeti kaldirmaz bu dogru.
Ama bu da boyle soylenmez ki.
Giyim odenegi var bizde. Her mevsim basinda 4000 yatar. 10 is gunu icindd faturalari muhasebeye teslim ederiz. Daha ustruplu bicimde duzgun giyinin demis olurlar :)
Maasina zam yapsa bu yeni is kiyafeti alacagin anlamina gelmez. Alsan da sirkete fatura edemez. Bu yuzden giyim odenegi acmasi normaldir. Ama bu is de boyle langur lungur olmaz ki biraz yol yordam mi bilmiyorlar nedir
Pantolonda yine beli bağlamalı olanlardan vazgeçmemişsin ehehe.
Ama bunlar çok casual. Hani böyle reklamcılık ajansında çalışırsınız falan olur ama avukatlık bürosu için olmaz.Eki Görüntüle 2185119 Eki Görüntüle 2185120 Eki Görüntüle 2185121 Eki Görüntüle 2185122 Eki Görüntüle 2185119 Eki Görüntüle 2185122 Eki Görüntüle 2185121 Eki Görüntüle 2185120 Tam olarak hayalimdeki parcalari bulamadim ama fikir olsun
Bu tarz sigaret renkli pantolonlar, kotonda ucuz oluyor bunlar. Ozellikle tarçin renginin hastasiyim.
Ustune hemen duz beyaz bir gomlek bi kolye bi stilettoyla harika kombin.
Bir de fotograftaki ceketlerden iki renk aldiniz mi dunya cesit kombin cikar
Dumduz siyah ya da beyaz giyin patlat ceketi tamamdir
Uc bes parca renkli sey sizi kurtarir
Aradigim pantolonu da ceketi de bulamadim aslinda, renk uzerinden ornek verdim birazAma bunlar çok casual. Hani böyle reklamcılık ajansında çalışırsınız falan olur ama avukatlık bürosu için olmaz.
aldım :) tesekkur ederım
evde hayatda yıkamam dırek kuru temızleme ama evde yıkasam da rengının solmayacagından emınım daha once kullandım cunku bunun kumasını bıldıgım ıcın :)
cok tesekkur ederım
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Müdürüm çok basit giyindiğim konusunda uyardı ve bu nedenden ötürü diğer çalışanlar bana saygı duymuyornuş. 2-3 parça birşey aldım ama her gün farklı giyinmemi istiyor, hatta giyimim de düzelme görene kadar terfi de ettirmeyecekmiş. Kıyafetlerimle başlayan bu süreçin öZel hayatıma müdahele ile devam etmesini bekliyorum. Ofis işi yapıyorum ve müşterilerle nadiren muhattap oluyorum, çalışırken rahat ve hızlı olmam benim için önemli.
Aradigim pantolonu da ceketi de bulamadim aslinda, renk uzerinden ornek verdim biraz
Patron illa renkli istiyor, fazla klasik olmasin istiyor bir parcayi renkli kullanmak lazim
Benim giyim tarzim genellikle tisort, kot pantolon, ve spor ayakkabi, tabi ben labratuarda calisiyorum kimsenin giyimime birsey dedigi yok. Artik otuzlu yaslardayim, canim biraz daha klasik giyinmek istiyor, kombin yapmayi hic beceremiyorum, sayfalari okudum ben de faydalandim.
Ben markaya degil de kiyafetin dokusuna, durusuna onem veriyorum, hic oyle indirim falan da kovalayamiyorum, keske yapabilsem. En pahali kiyafetlerim genellikle senelerce giydigim kaban, bot gibi parcalardir. Sadece gecenlerde kendime bir kiyak yaptim, seklini begendigim icin MK marka bir canta aldim, o da indirimden.
2000 tl ile Beymen'den anneanne işi elbise alırsın , o parayı ne diye vermiş ki zaten İpekyol ayarı giyiniyorum diyorsun orada da sezonda girince 3-4 parça alsan 1000 tl'yi aşıyor