İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Rencide edici değil mi patronunuzun yaklaşamı. Ben olsam o parayı kabul etmez, o işide bırakırdım. Görünüşünle değerlendirilmek onur kırıcı olsa gerek.
Valla işi bırakamam bırakırsam aç kalırım :KK70: bir de bana öyle işi bırakacak kadar onur kırıcı gelmedi

Forewer New den iki alışveriş yaptım, düğün ve nişan için. Kesinlikle harika bir mağaza, tam benlik. Sade şık şeyler var. Tam genç içi, renkli kıyafetler var. Tavsiye ederim

Bence yarın denemek üzere gözüme kestirdim diye attıklarınız çok isabetli seçimler değil. Eteklerin deseni elbiselerin fazla detayı var. Detaylı ve desenli parçalar değişik kombinlenemez o yüzden de kullanımları çok kısıtlı. Bence tek renk ve tek detaylı kıyafetler alın. Beymen in academia diye bir markası var şahane ceket kalem etek filan yapıyorlar fiyatları da şu ara bayaa indirimde üstüne de ipek bir gömlek alırsınız klasik bir stiletto. İşyeri şıklığı için bence en iyi başlangıç bunlar. Çok garson gibi olmamak için de bir tane büyük aksesuar kullanın uzun bir kolye renkli fular ya da Kalın bir bileklik gibi. Patronunuz daha da beğenmiyorsa hakikaten kendi seçsin göstersin biz de anlayalım ne istediğini. Bu arada yaşınız çok genç siz mangonun stradivarius un blazer ceketlerini kalem eteklerini de alabilirsiniz ben çok genç yaşta ağır markaların özenti durduğunu düşünüyorum

Forever new’la boyneri önerdi bana bugün. Benim kıyafetlerim ya nude ya siyah beyaz ya da kahverengi çok klasikler yani. Birazcık daha renkli şeyler almamı istiyor galiba:KK45: bu isteğini derhal yerine getireceğim :KK70:
İlk yazdığınızda da dikkatimi çekmişti kahverengiyi fazla kullandığınız, acaba dedim yaşına mı uygun değil diye.

kilo sorunun yoksa, buz mavisi, beyaz gibi renklerde pantolonlarla üzerine renkli bluz kombinleri yapabilirsin.
maalesef ben de klasik giyinirken çok çeşitlendiremeyenlerdenim, siyah pantolonu siyah ve kırmızı dışında hiçbir renkle kombinleyemiyorum mesela, ama açık renk bir pantolon ya da eteği her renkle kombinleyebiliyorum.
eskiden adil ışıkta çok güzel şeyler bulurdum, yaklaşık 15 yıl önce aldığım ve hala giydiğim kabanım var mesela ama son dönem kumaşlarında ciddi kaliteyi düşürdüler, polyester basit kumaşlar, kötü dikişler v.s. mango da öyle, zarayla aram hiç iyi olmadı zaten :KK66: şimdilerde nerde beğenirsem ordan alıyorum bişeyler.

Bir de ben forever new e bayılırım. Tarzı çok güzel, pahalı bir marka amandirim dönemlerini takip ediyorum. Ara sıra sitesine girer bazı ürünleri gözüme kestiririm. Bir avm ye gireceksem mutlaka mağazasına uğrarım, neler var diye. 2sene de bir sürü şey aldım, bunları her kullandığımda da dikkat çektim, ama hiç sezonda almadım. Yavaş yavaş oluşturdum.

Bir de nacizane tavsiyen bluzların kumaşına dikkat edin, polyester asla kullanmayın. Hem kokuyor, hem basit duruyor.

Ustteki sitah etekler cok kisa degil mi?

3. Foto siyah elbise guzel bence

4. Foto olmaz cok salas

5 tek kol fazla ciplak durmuyo mu?

6 nolu etek cizgi cuzgi basit duruyo bence

7 numarali foto pantolon guzel gibi ama siyahi vs yok mu?

8. Foto onundeki detayinsevmedim pek, ama sade guzel duruyo
9. Foto elbise cok cicili bicili

10. Foto hayatta olmaz hayatta

11. Foto etek siyah ya da lacivert olsa??

Burdan gordugum sekil yorum yaptim. Kumaslari nasildir uzerinde nasil durur onada bakmak lazim.

Musterilerle vs yuz goz olacaksan tavsiyem bole cicek bocekli kumaslara bulasma pek.

Basic denen bi kac bise olsa iyi. Renkleri siyah beyaz lacivert bej gibi renklerden sec bence.

Kalem etek, duz siyah bi pantolon ceket icine mesela beyaz gomlek vs. Bunlarin ASLA modasi gecmez

şaka mı bu?2.000 tl ye prada dan mı giyinmenizi bekliyor?Ayrıca şunu anlayamadım;çalıştığınız yer hukuk bürosu,öncelik ciddi ve bakımlı olmak değil midir?
bir şey söyleyim mi sizin patronlar cidden uçmuş

şaka mı bu?2.000 tl ye prada dan mı giyinmenizi bekliyor?Ayrıca şunu anlayamadım;çalıştığınız yer hukuk bürosu,öncelik ciddi ve bakımlı olmak değil midir?
bir şey söyleyim mi sizin patronlar cidden uçmuş
Bence o paraya zaten prada alsmiycani bilir patronu. Tarzini begenmemis konu sahibinin onu anladim simdi okudukca . Biraz gozune spor gelmis bence, daha resmi takilmasini istiyor olsbilir

Bence o paraya zaten prada alsmiycani bilir patronu. Tarzini begenmemis konu sahibinin onu anladim simdi okudukca . Biraz gozune spor gelmis bence, daha resmi takilmasini istiyor olsbilir
Açıkçası ben 'kaliteli' ve üst tabaka lafından direkt böyle anladım.O zaman daha 'resmi' derdi.Konu sahibi detaylı yazmış kumaş pantolon vs giyiyorum diye.Benim gibi( devlette eczacıyım) taytla,jeanle işe gitmemişki

Çok merak ettim kezban hatemi ayarı yerler mi burası?o halde hayrına bir chanel çanta alsın sizin patron?
ya kusura bakmayın sizin patrona iftit oldum,o yüzden böyle yazıyorum

2000 lira ile hayal ettiği gardıropa kavuşturamaz sizi,bence ayni cümleleri yeniden kurarsa birlikte alisverise cikmayi teklif edin.
Aliversin size helalinden bir hermes de elitligin namı yürüsün

IMG_6185.PNG
IMG_6186.PNG
IMG_6187.PNG
IMG_6188.PNG
IMG_6189.PNG
Açıkçası ben 'kaliteli' ve üst tabaka lafından direkt böyle anladım.O zaman daha 'resmi' derdi.Konu sahibi detaylı yazmış kumaş pantolon vs giyiyorum diye.Benim gibi( devlette eczacıyım) taytla,jeanle işe gitmemişki
Koydugu pantolonu gormedin sen. Belden baglama vs. Bence guzel pantolon ama spor bulmus demekki, mesela bagcigi olmayan bir kumas pantolon.. uzerine mavi bir gomlek.. ince bi kemer olsa.. ceketi topuklusuyla.. mis gibi olursun. Bak sunlara mis gibi takimlar.. bu tarz seyleri her yerde bulabilirsin:))

Ilk fotodaki spor cok seviyorum is yerinde olmasada konu sahibi icin carsida pazarda giy mis :))

2 bin ne yauv cimri :KK45:
Bence ondan senin için almasını iste, madem para veriyor. En azından "o parayla bunu mu aldın ala ala" gibi bir ihtimal kalmaz :olamaz:

X