çıkarsan zaten üç sene daha iş konusu dinlerizMerhaba herkese iyi pazarlar.Ben 2.5 sene bir firmada çalışıyorum sekreter olarak saatleri iyi 09. 00 ile 17.00 arası cumartesi çalışma yok.Sartlari iyi gerçekten ama o kadar düzensiz bir yer ki.250 kişiden fazla kişi çalışıyor burda.Sirket kredi kart ekstrelerini ben takip ediyorum satın alma işinin de bir kısmını ben yapıyorum.Nerdeyse çoğu kişi sorumsuz 30 dk da bir sigara içmek için aşağıya inenler sohbet edenler masa başında bir de benim gibi içerde işten başını kaldıramayan 5 6 kişi var bu ne rahatlık diyorum sanki cafe ortamında muhabbet etmeye gelmişler gibi gülüşmeler sohbetler.Tabi ki insan sohbet eder ama bazıları sanki ise gelmemiş de sohbet etmeye gelmis gibi.Kimsenin bir sey dedigi de yok.Depoya ürün geliyor haber vermiyorlar. Bir şey isteyecekler taksit taksit söylüyorlar ihtiyaçlarını.
Finans müdürü işten ayrıldı 1.5 senedir buradaydı. Yarın 60 yaşlarında yeni bir muhasebe müdürü ise başlayacak ben ve muhasebedeki 5 eleman da ona bağlıyız. Nasıl biri olacak muamma iletisimi ise bakış açısı bir yandan sekreter miyim satın almaci miyim kart ekstreleri masraf formlarını yapmak benim işim mi diyorum. Tek artısı saati büyük yer daha rahat olur dedim ama sanırım yerine göre değişiyor düzenin olmadığı bir yerse büyük yer olsa bile problemler hep devam ediyor.
Küçük yerde en azından sorun da az oluyor uğraştığın kişi sayısı da az oluyor.
İşten çıkma gibi bir düşüncem yok bir daha bir yer kesinlesmeden asla işten ayrılmam.
Sadece içimden geçenleri paylasmak istedim.
Gideceğiniz yer de güllük gülistanlık olmayacak, böyle etraftaki insanlara takmak yerine işinize odaklanırsanız çevredeki olumsuzlukları görmezsiniz.Merhaba herkese iyi pazarlar.Ben 2.5 sene bir firmada çalışıyorum sekreter olarak saatleri iyi 09. 00 ile 17.00 arası cumartesi çalışma yok.Sartlari iyi gerçekten ama o kadar düzensiz bir yer ki.250 kişiden fazla kişi çalışıyor burda.Sirket kredi kart ekstrelerini ben takip ediyorum satın alma işinin de bir kısmını ben yapıyorum.Nerdeyse çoğu kişi sorumsuz 30 dk da bir sigara içmek için aşağıya inenler sohbet edenler masa başında bir de benim gibi içerde işten başını kaldıramayan 5 6 kişi var bu ne rahatlık diyorum sanki cafe ortamında muhabbet etmeye gelmişler gibi gülüşmeler sohbetler.Tabi ki insan sohbet eder ama bazıları sanki ise gelmemiş de sohbet etmeye gelmis gibi.Kimsenin bir sey dedigi de yok.Depoya ürün geliyor haber vermiyorlar. Bir şey isteyecekler taksit taksit söylüyorlar ihtiyaçlarını.
Finans müdürü işten ayrıldı 1.5 senedir buradaydı. Yarın 60 yaşlarında yeni bir muhasebe müdürü ise başlayacak ben ve muhasebedeki 5 eleman da ona bağlıyız. Nasıl biri olacak muamma iletisimi ise bakış açısı bir yandan sekreter miyim satın almaci miyim kart ekstreleri masraf formlarını yapmak benim işim mi diyorum. Tek artısı saati büyük yer daha rahat olur dedim ama sanırım yerine göre değişiyor düzenin olmadığı bir yerse büyük yer olsa bile problemler hep devam ediyor.
İşten çıkma gibi bir düşüncem yok bir daha bir yer kesinlesmeden asla işten ayrılmam.
Ne kadar alıyorsunuz, bence bir sekreterin yapacagı görevler değil bunlarMerhaba herkese iyi pazarlar.Ben 2.5 sene bir firmada çalışıyorum sekreter olarak saatleri iyi 09. 00 ile 17.00 arası cumartesi çalışma yok.Sartlari iyi gerçekten ama o kadar düzensiz bir yer ki.250 kişiden fazla kişi çalışıyor burda.Sirket kredi kart ekstrelerini ben takip ediyorum satın alma işinin de bir kısmını ben yapıyorum.Nerdeyse çoğu kişi sorumsuz 30 dk da bir sigara içmek için aşağıya inenler sohbet edenler masa başında bir de benim gibi içerde işten başını kaldıramayan 5 6 kişi var bu ne rahatlık diyorum sanki cafe ortamında muhabbet etmeye gelmişler gibi gülüşmeler sohbetler.Tabi ki insan sohbet eder ama bazıları sanki ise gelmemiş de sohbet etmeye gelmis gibi.Kimsenin bir sey dedigi de yok.Depoya ürün geliyor haber vermiyorlar. Bir şey isteyecekler taksit taksit söylüyorlar ihtiyaçlarını.
Ayy iş arkadaşınızın alerjisi vardır belki. Ben de güzel kokuları çok severim ama bazı krem, kolonya, deodorant kokuları hem onlarca kez hapşırtır hem de midemi bulandırırİş olsun da gerisi çözülür bana göre. Hiç bir iş mükemmel değil. İşinize verin kendinizi. Hem iş az hem çevrede konuşan çok olursa daha zor. Herkes bir takım sorunlar yaşıyor yani. Ben mesela güzel kokuları, güzel kokmayı çok severim. Ama odamdaki arkadaşın elime sürdüğüm krem kokusuna bile tahammülü yok. Her şeyden vazgeçmemi, kullanmamamı istiyor mesela. Hadi buyur buradan yak.
Şunu yazmaya gelmiştimçıkarsan zaten üç sene daha iş konusu dinleriz
aklın yolu birŞunu yazmaya gelmiştimismi görünce eyvah dedim
H huvese iş ortamını okul sanmaktan vazgeçin. Bizim ülkemizde yavaş yavaş kırılsa da çalışanlar aşırı disipline edilirse, katı iş saatleri konulur ve uymayanlar cezalandırılırsa daha verimli çalışılacağına inanılıyor. Halbuki yetişkin insanlarız, sorumluluklarımızı bilir ve ona göre davranabiliriz. Benim yarım saatte bir mola vermem daha verimli çalışmamı sağlayabilir mesela. Çoğu büyük firma haftanın 2-3 günü evden çalışmaya geçti. Evde çalışanın molalarını takip edebiliyorlar mıdır sizce? Önemli olan çalışanın sorumluluğunda olan işi eksiksiz yapması. Siz böyle onu bunu izleyip kendinizi yok yere sıkarsanız işiniz zor.
Ayy iş arkadaşınızın alerjisi vardır belki. Ben de güzel kokuları çok severim ama bazı krem, kolonya, deodorant kokuları hem onlarca kez hapşırtır hem de midemi bulandırır.