işyeri açmakla ilgili endişelerim var ????

ooo ne 20 si bu gidişle 50 yi bulur aslında eğlenceli ama tutar mı bilemiyorum :27::27::27:

Yoksa bu işlerle ilgilenmek zevkle yapılır gibi geliyor ama işte siii var.

Kafam git gide karışıyor sanki ya :44::44::44:

Ama çok saoln vakit ayırdığınız için

Ordan öyle duruyor gel bana sor bi tadilat yaptik sadece tavana 5 bin gitti kasami yeniledim tezgahları tazeledim simdi dolaplari marangoza vericem ohooo.. ben derim ki cafe acacaksan once bi kafede çalış; yorucu ama eğlencelidir ve sana inanilmaz fayda sağlar. İşveren psikolojisine de hazırlar. Ben burdayim hep her konuda destek olurum :)

Hedef 55 ♡

yaşlanınca neden şimdi para biriktrip o zman mı açıcaksınız :51::51:

Inş. Açarsınız insanların hayallerini gerçekleştirmesi güzel bişi

Simdi ogretmenim para biriktirmek hem de bu isler nasil oluo bi ogrenmek istiorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ordan öyle duruyor gel bana sor bi tadilat yaptik sadece tavana 5 bin gitti kasami yeniledim tezgahları tazeledim simdi dolaplari marangoza vericem ohooo.. Ben derim ki cafe acacaksan once bi kafede çalış; yorucu ama eğlencelidir ve sana inanilmaz fayda sağlar. Işveren psikolojisine de hazırlar. Ben burdayim hep her konuda destek olurum :)

hedef 55 ♡

dediğim gibi ilk hedefim ev almak olmazsa bir yer açmak ama sizdem çok enerji aldım ben :)

cafe ye gidip oturmak gibi olmaz zaten :51::51::51::51:

Devir eden bir yer olsa yeni açmaktan daha az masraflı zahmetli olur heralde

dediğim gibi ilk hedefim ev almak olmazsa bir yer açmak ama sizdem çok enerji aldım ben :)

cafe ye gidip oturmak gibi olmaz zaten :51::51::51::51:

Devir eden bir yer olsa yeni açmaktan daha az masraflı zahmetli olur heralde

En sevdiğim şeydir birine destek olup enerji vermek cok cookk sevindim buna :) hayaller gerceklesmek icin var ya zaten ; ümitsizliğe gerek yok. Sizdeki enerjiyle cafe de siz gibi sıcacık olacaktir zaten :)

Hedef 55 ♡

öğretmenlikte çok güzel bir meslek anasınıfı öğretmeni olmadığım için pişman olduğum zmanlar çok oldu

Bende ogretmen oldgum icin cok pismanim ama bnm okulumdan kaynaklanio sanirim okuldan giden herkes ogretmen oldgmu anladim dio

en sevdiğim şeydir birine destek olup enerji vermek cok cookk sevindim buna :) hayaller gerceklesmek icin var ya zaten ; ümitsizliğe gerek yok. Sizdeki enerjiyle cafe de siz gibi sıcacık olacaktir zaten :)

hedef 55 ♡

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sıcak olur tabi çok saolun gerçekten ben biraz piyasa araştırması yapayım

Sinif ogretmeniyim okullar yapilandirildigi icin norm kadro fazlasi olmaktan korkuorym yoksa 1 dk durmam

Abla iyi düşün derim. İş yerlerinin çoğu 1 yıldan az bir zamanda kapanıyor. Ayrıca muhasebe stok kayıt tutma vb konulardan da iyi anlaman lazım yoksa zarar edersin.

Abla iyi düşün derim. İş yerlerinin çoğu 1 yıldan az bir zamanda kapanıyor. Ayrıca muhasebe stok kayıt tutma vb konulardan da iyi anlaman lazım yoksa zarar edersin.
Bana mı dediniz Zaten benim bir dükkanım var 5 senelik şuan sektör değiştiriyorum o yüzden kosgeb desteği şart zaten tutan bir sektör olucak gıda üzerine

cok zor bir surecten geciyoruz halkca.
isin ve duzenli gelirin varken bence sukret ve bekle.ev almak icin harekete gecebilirsin ama ticaret su donemde

cok zor bir surecten geciyoruz halkca.
isin ve duzenli gelirin varken bence sukret ve bekle.ev almak icin harekete gecebilirsin ama ticaret su donemde
Zaten dükkanım var onu Satıcam belli bir dönem bir işte çalışmayı planlıyorum fakat malesef iş Yok

Bende şimdi farkettim konu sahibi konuyu iki yıl önce açmış bende hortlatmış oldum :KK70::KK70:kusura bakmayın sizde cevap yazdınız[/QUOTE
]
kosgeb işyeri büyütme kredisini araştır derim ama sanırım yine kursa vs katılman gerek.

Back
X