İşe girmelisinüni öğrencisiyim yurtta kalıyorum .ya gerçekten bazen çok sorguluyorum, çevremde o kadar çok zengin insan var ki hani ben daha ayda kaç gün dışardan yemek yersem geçinebilirim diye hesaplamaya calısıyorum milletin altında babadan son model araba , isyan etmiyim diyorum ama hani bi yemek parasını bile düsünüyorum ya arabayı evi geçtim yemek parasını düsünüyorum , hayat adil değil istan edip dueuyorum . millete imrenmekten hayattan sogumuş hale geldim . tabi şükürler olsun halime ama insan ister istemez isyan ediyor , imreniyor . yani kısaca hayattan bıktım soğudum ne yapmalıyım?
konu o mu sence işe girdim zamanında , yazın da çalıştım . benım derdim keşke bende çalışmadan hayatımı yaşabilseydim oldu , yani düsünüyorum yasıtım kızlar eli sıcak sudan soguk suya değmemişken bem miye calısmak zorundayım bu dusunceler beni hayattan soğuttuİşe girmelisin
Bizim nesil işe girdi çalıştı öğrenciyken öyle geçindik okuduk
Yeni nesil her şeyi babadan bekliyor
İşe girmelisin
Bizim nesil işe girdi çalıştı öğrenciyken öyle geçindik okuduk
Yeni nesil her şeyi babadan bekliyor
evet tam olarak buHerkesin izniyle eksi atıyorum
Konu sahibesinin derdi para değil ki, bazıları neden altın kaşıkla doğuyor, ben neden cebelleşmek zorundayım demiş. Doğru diyor, bizim ülkede delice bir gelir dağılımı adaletsizliği var isyan etmekte haklı tamamen.
Tamam da isyan et et kendini üzer çözüm odaklıyımHerkesin izniyle eksi atıyorum
Konu sahibesinin derdi para değil ki, bazıları neden altın kaşıkla doğuyor, ben neden cebelleşmek zorundayım demiş. Doğru diyor, bizim ülkede delice bir gelir dağılımı adaletsizliği var isyan etmekte haklı tamamen.
doğru diyorsubuz , belkide ben bu aralar cok dusundugumdendir bilemiyorum . ama nedensiz bana mı denk gelıyorum bilmiyorum ama hani çevrem maddi gelir olarak hep benden daha yüksek , örneğin araba su bu olmasa dahi düsünmeden harcadıklarına sahidim bu beni sorgulatıyor . niye ben böyle doğmadım diyeHep öyle. Her yerde öyle. Tüm dünyada öyle.
Baksana finlandiyada yaşayan çocukla gazzede yaşayan çocuk aynı hayata sahip olabiliyor mu ?
alakasız gibi gelecek ama öyle, adalet, denge yok ki.
çok takmamak lazım, ölüp gideceğiz zaten. bunları sorgula sorgula nereye kadar..
umarım işe yarar bi bölüm okuyorsundur
arkadaşım kpss'de ilk sıralardaydı kontenjan dışına atıldı atanamıyor mesela.
Kimmiş o kızlar ? Belki kimisinin ailesi varlıklıdır, belki sülaleden üniversiteye ilk gidendir; herkes bir miktar harçlık verip destek olmuştur.konu o mu sence işe girdim zamanında , yazın da çalıştım . benım derdim keşke bende çalışmadan hayatımı yaşabilseydim oldu , yani düsünüyorum yasıtım kızlar eli sıcak sudan soguk suya değmemişken bem miye calısmak zorundayım bu dusunceler beni hayattan soğuttu
Ben de senin gibiydim. Burslarımla, oradan buradan yardımlarla okudum. Aileme de yük olmak istemedim. Ama hiçbir zaman özenmedim öyle tiplere. Çünkü bunun sonu yok ki. Her zaman bizden daha iyi durumda insanlar olacak. Bence önemli olan ailemiz ve ınların maddi durumu vs değil hayata bakış açımız, kendimize kattıklarımız ve ebeveyn olurken ailemizin yaptığı yanlışları yapmamak. Yenidoğan çetesi lideri mesela . Adam aylık gelirim 400 bin diyor ama bu parayı nasıl kazanmış gördük.üni öğrencisiyim yurtta kalıyorum .ya gerçekten bazen çok sorguluyorum, çevremde o kadar çok zengin insan var ki hani ben daha ayda kaç gün dışardan yemek yersem geçinebilirim diye hesaplamaya calısıyorum milletin altında babadan son model araba , isyan etmiyim diyorum ama hani bi yemek parasını bile düsünüyorum ya arabayı evi geçtim yemek parasını düsünüyorum , hayat adil değil istan edip dueuyorum . millete imrenmekten hayattan sogumuş hale geldim . tabi şükürler olsun halime ama insan ister istemez isyan ediyor , imreniyor . yani kısaca hayattan bıktım soğudum ne yapmalıyım?
doğru diyorsubuz , belkide ben bu aralar cok dusundugumdendir bilemiyorum . ama nedensiz bana mı denk gelıyorum bilmiyorum ama hani çevrem maddi gelir olarak hep benden daha yüksek , örneğin araba su bu olmasa dahi düsünmeden harcadıklarına sahidim bu beni sorgulatıyor . niye ben böyle doğmadım diye
Cnm benim kendince çok haklısın, hepimiz bu yollardan geçtik, yemek vs çokta önemsemeyip tüm paramı kitaplara verdiğimi bilirim, hem çalışıp hem okudum seni en iyi ben anlarım lakin sana tavsiyem eğitimine odaklan , en iyilerden ol ve iyi bir meslek sahibi ol , tüm bunlar bitecek eğer mücadele edebilirsen tabi , ben başardım, umarım sen de başarırsın, asla pes etme ...üni öğrencisiyim yurtta kalıyorum .ya gerçekten bazen çok sorguluyorum, çevremde o kadar çok zengin insan var ki hani ben daha ayda kaç gün dışardan yemek yersem geçinebilirim diye hesaplamaya calısıyorum milletin altında babadan son model araba , isyan etmiyim diyorum ama hani bi yemek parasını bile düsünüyorum ya arabayı evi geçtim yemek parasını düsünüyorum , hayat adil değil istan edip dueuyorum . millete imrenmekten hayattan sogumuş hale geldim . tabi şükürler olsun halime ama insan ister istemez isyan ediyor , imreniyor . yani kısaca hayattan bıktım soğudum ne yapmalıyım?
neden böyle doğmadınız?doğru diyorsubuz , belkide ben bu aralar cok dusundugumdendir bilemiyorum . ama nedensiz bana mı denk gelıyorum bilmiyorum ama hani çevrem maddi gelir olarak hep benden daha yüksek , örneğin araba su bu olmasa dahi düsünmeden harcadıklarına sahidim bu beni sorgulatıyor . niye ben böyle doğmadım diye
Herkesin izniyle eksi atıyorum