isviçreli bir kadın yüzünden

BEYAZKAYIK

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
61
0
34
Ya arkadaşlar bu İsviçre'den de oradaki o yabancı kadınlardan da nefret ettim.Yıllardır oradaki İsviçreli bir kadın evliliğimin üzerine kara bir yılan gibi çöktü.Şimdi ayrılmak üzereyim.Orası ile ilgili sormak istediğim çok şey var.Yok mu hiçyardım edecek bir kişi?

bence kadınlarda suç aramamak lazım suç erkeklerde ...sizi sevmeyen birini bırakın gitsin zaten pişman olup geri dönecektir...bir erkeğin zaafı varsa birşeylere rus ,alman, isveç farketmez....seven sevdiğini bırakmaz bence ...eğer sizi o kadın için bırakıyorsa siz de onu bırakın gitsin ...

zaten dava açtım.Ama o kahrolası cehennemde beni aldattığını ispat etmek zorundayım.Yoksa hayatımı mahvetmeye devam edecekler.

işte onu bilemiyorum canım ama illaki ispatlarsın ailene danışsan iyi olacak bu durum seni aşar çünkü ailelerin bilmesi gerekir en azından sana yakınındaki kişiler daha çok yardım edebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…