• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsviçreli Bakan Twitter yasağını anlatırken gülme krizine girdi

ben buna rezil olma demem tc sözünü dinletiyor. herşeye eyvallah yok. ya uyarsın ya kapanırsın. hem vergi verme dünyanın parasını kazan bu vatandaşlar üzerinden hemde hakaret . tıpş tıpış verec eksin bilgileri yada defolup gideceksin. eski başbakanlar yok senin karşında adam gibi adam var

Budur. adam gibi adam recep tayyip erdogan :1:

canım internet bankacılığını kullanma o programlar varken, ben girmiyorum artık ya pes ettim
tamam canım. zaten hotshieldste çözemedi bende sorunu.. programları tek tek sileceğim şimdi.
fazla merak pcden edecek beni anlaşılan:27:

haberin gerçek olmaması içinde bulundugumuz traji komik durumun gerçek olmadığı anlamına gelmiyor maalesef :ssz:

Arkadaşlar video tamamen uydurmaca kesinlikle alakası yok İsviçre'yle.Bakan İsviçre'li değil Alman.Zira Almanca konuşuyor.Kanmayın bunlara

Bakan isvicreli hatta isvicrenin eski cumurbaskani Hans Hudolf Merz.. isvicrede 3 resmi dilden biri almanca oldugundan ve baskentin dili almanca oldugundan bu dili kullaniyor.
Bahsettigi konu ise gumrul vergileri ile ilgili :) yani bizimle alakasi yok.. ama yazan iyi uyarlamis orasi ayri :D

Back