• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsviçreli Bakan Twitter yasağını anlatırken gülme krizine girdi

bu arada bu espri olsun diye yapılmış. alt yazıyla konıuşma bir değilmiş. angry penguen yazdı bana..
ama güzel yapmış yapan ellerine sağlık.:)

Son düzenleme:
Gerçek miymiş bu? Bana biri esprisine yapmış gibi geldi. almanca da biliyorum ama normal konuşmaları iyi anlayamıyorum bir de bunun aksanı da değişik isviçre olduğundan. Pek böyle yasaklanma falan gibi şeyler algılayamadım. bilen varsa baksın merak ettim cidden gerçek mi diye. :1:

Gerçi olayın komik olması gerçeğini hiçbir şey değiştirmiyor.. Dilerim hiç açılmasın twitter hep rezil olalım. :1:

Burda baska bir konudan bahsediliyor sadece türkiye de ki twitter olayina uyarlanmis...ama yakindir bole bir duruma düsmemiz

Gerçek değil bu. Bu görüntünün üzerine daha önceden başka altyazılar yazılmış versiyonlarını bulabilirsiniz. Adam başka bir şeye gülüyor. Ha rezil olmadık mı olduk o ayrı mevzu. :ssz:

ben de cok guldum izlerken.geldigimiz nokta trajikomik aslinda.neyapalim...guleriz aglanacak halimize

bu video iki sene önce yayınlandı hahaha o zaman mı vardı tvittir yasağı. atlamışsınız araştırmadan. çok görmüyorum ???

kendi ülkelerin de ki ırkçılık içeren yasal düzenlemelerine ve inanç özgürlüğü kısıtlamalarına gülseymiş ya :)

Arkadaşlar video tamamen uydurmaca kesinlikle alakası yok İsviçre'yle.Bakan İsviçre'li değil Alman.Zira Almanca konuşuyor.Kanmayın bunlara

Gerçek değil bu. Bu görüntünün üzerine daha önceden başka altyazılar yazılmış versiyonlarını bulabilirsiniz. Adam başka bir şeye gülüyor. Ha rezil olmadık mı olduk o ayrı mevzu. :ssz:

ben buna rezil olma demem tc sözünü dinletiyor. herşeye eyvallah yok. ya uyarsın ya kapanırsın. hem vergi verme dünyanın parasını kazan bu vatandaşlar üzerinden hemde hakaret . tıpş tıpış verec eksin bilgileri yada defolup gideceksin. eski başbakanlar yok senin karşında adam gibi adam var

Çok güldüm yaa şunlar da var :1::1:
$BjNZrEgCMAATZqK.jpg
$BjQ0LiFCYAA76p9.jpg
$BjSDnW4IUAA7XGO.jpg
$BjXbHRVIQAAxJnR.jpg

ben buna rezil olma demem tc sözünü dinletiyor. herşeye eyvallah yok. ya uyarsın ya kapanırsın. hem vergi verme dünyanın parasını kazan bu vatandaşlar üzerinden hemde hakaret . tıpş tıpış verec eksin bilgileri yada defolup gideceksin. eski başbakanlar yok senin karşında adam gibi adam var

Amaç söz dinletmekse eğer bu şekilde yapılmamalıydı diye düşünüyorum. Twitter ın kökünü kazıyacağız demek yerine, böyle bir sıkıntımız var bir süre kapatmamız gerekiyor haberiniz olsun deselerdi, mahkeme kararı falan çıksaydı daha hoş olmaz mıydı? Cumhurbaşkanı bile doğru bulmadı, umarım uzun sürmez diye tweet attı. Rezil olmamızın sebebi bu, kapatılması değil. Ben sizin gibi TC sözünü dinletiyor olarak göremiyorum ne yazık ki.

valla gerçek olmasa bile ben yarıldım gülmekten.ç çok güzel yapmış yapan:9::9:

ya bu arada ben hotshiledsmi ne haltsa onu yükledimdi. ama her pcyi kapayışta tekrar giremiyorum. bir yığın şey yükledim tweetera girmek için. laptopun başı döndü.. siz nasıl giriyorsunuz.
şu anda giremedim:(

ya bu arada ben hotshiledsmi ne haltsa onu yükledimdi. ama her pcyi kapayışta tekrar giremiyorum. bir yığın şey yükledim tweetera girmek için. laptopun başı döndü.. siz nasıl giriyorsunuz.
şu anda giremedim:(

canım internet bankacılığını kullanma o programlar varken, ben girmiyorum artık ya pes ettim

Arkadaşlar video tamamen uydurmaca kesinlikle alakası yok İsviçre'yle.Bakan İsviçre'li değil Alman.Zira Almanca konuşuyor.Kanmayın bunlara

İsviçrede de almanca konuşuluyor. Ama video twitterla ilgili değil. Sadece olayın vehametini anlatmak için bir espri.

Back