Isvicreden görüntüler

çok güzel bir ülke......çok şanşlısınız.Yeşiller içinde müthiş bir doğa....kesinlikle görmek isterdim.....

kessinlikle burda dogup büyüdügüm icin kendimi cok sansli buluyorum
yengosum pirlantam ilk fotolar bodensee den görüntüler dimi???seviyorum ya isvicrenin her yerini daglarini taslarini dogasini sessizligini
paylastigin icin tskler yengosum benimopuyorumnanaktan

harikaymış gercekten.ne şanlısınız.başka başka ülkeler görmek yaşamak güzel olsa gerek.birde hasretlik olmasa.
karmaşasız,sakin,tertipli ve doğal yeşilliğiyle,çokda temiz görünüyor.
güle güle yaşayın
güllerdiyarı .opuyorumnanaktan

burasida bana cok yakin bi oyun yeri cocuklar icin özellikle park resmen esekklerimiz kuslarimiz kecilerimiz ördeklerimiz var ayrica cocuklarin oynamasi icin kum salincak kayincak

evet canim isicre cok güzel düzenli ama bir okadarda kurallar ülkesi ama alistik artik ben buraya geleli 20 yil oldu :çok üzgünüm: almanyaya yakin bir yeryerimseniben Basele 2 saat uzakliktayiz ama ben hic gitmedim ama tavsiye ederim isvicre gezmek icin cok güzel bir yerkaydirigubbakcemile2
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

Gerçekten orada yaşayan yakınlarımdan da biliyorum harika bir şehir olduğunu.Çok şanslısınız cennet gibi bir yer.:lepi:
hmm burada yakinlarinmi var:uhm: evet ck güzel bir yer birde hasretlik olmasasenağlama
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

çok güzel bir ülke......çok şanşlısınız.Yeşiller içinde müthiş bir doğa....kesinlikle görmek isterdim.....

evet italimcim cok güzel bir yer yesillikler ülkesikaydirigubbakcemile5 tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

evet canim haklisin hele sen burda dogup büyüdügün icin senin icin daha farkliyerimseniben
aslinda ben bile alistim 15 sene tr de yasadim 20 sene burada burada daha özgür hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile2
evet canim ilk resimler bodensee görüntülerikaydirigubbakcemile5
bende tesekkür ederim canim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet irnacim güzel bir ülke sakin temiz yesillikler icinde. dedigin gibi hasretlikte olmasasenağlama
ama insan herseye alisiyor zamanla nedemisler dogdugun yer deyil doydugun yer:1hug:
tabiki ailemi özlüyorumsenağlama burada benim ailemden kimse yok ama yokta denemez incitanem benim görümcemin kizi ama bizim aramizda gelin görümce iliskisi yok abla yegeniz cok iyi anlasiyoruz iyi günde kötü günde birbirimizi arar dertlesiriz allaha sükür o konuda cok sansliyimhihoyyytkaydirigubbakcemile2
cak tesekkür ederimopuyorumnanaktan

ne güzel fotolar bakarken için acıldı
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

burasida bana cok yakin bi oyun yeri cocuklar icin özellikle park resmen esekklerimiz kuslarimiz kecilerimiz ördeklerimiz var ayrica cocuklarin oynamasi icin kum salincak kayincak

kiz incim ben buraya gitmeyeli kac yil oldu eskiden cocuklar kücüktü her geldigimizde giderdik simdi büyüdüler sipalar artik istemiyolar-tatlicadiarzu-
neyse özlemisim valla geldigimde biz gidelimzemuszemusopuyorumnanaktan

Görmeyi çok istediğim ülkelerden biri ısviçre..
Teyzem gittiğinde ondan duymuştum çok güzel bir yer olduğunu.
Ellerinize sağlık,fotoğraflardan da anlaşılıyor zaten mutlaka görülmesi gereken bir ülke olduğu..

insallah nasip olur gelirsin canim gercekten güzel bir yerkaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

:asigim:
kiz incim ben buraya gitmeyeli kac yil oldu eskiden cocuklar kücüktü her geldigimizde giderdik simdi büyüdüler sipalar artik istemiyolar-tatlicadiarzu-
neyse özlemisim valla geldigimde biz gidelimzemuszemusopuyorumnanaktan

gelde gidelim yengosum piknik yapalim sefamiz olsun ohhhh ohhhhhhhopuyorumnanaktan

Gerçekten cok güzel bir sehir.Doğayla çok içiçe;çok naturel geldi bana.Sanki çok fazla el degmemiş,bozulmamıs.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…