- Konu Sahibi gullerdiyari
çok güzel bir ülke......çok şanşlısınız.Yeşiller içinde müthiş bir doğa....kesinlikle görmek isterdim.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim,insaallah birgün böyle birsey olursa neden olmasin,bende tanismayi cok isterim......dmekki isvicreye yakin bir ülkedesin:uhm: gelirsen tasinirsan bana habar ver tanisiriz canimbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
evet canim,insaallah birgün böyle birsey olursa neden olmasin,bende tanismayi cok isterim......
evet canim isicre cok güzel düzenli ama bir okadarda kurallar ülkesi ama alistik artik ben buraya geleli 20 yil oldu :çok üzgünüm: almanyaya yakin bir yeryerimseniben Basele 2 saat uzakliktayiz ama ben hic gitmedim ama tavsiye ederim isvicre gezmek icin cok güzel bir yerkaydirigubbakcemile2ufff fotolar harika...canım sen hangi şehirde yaşıyorsun? ben isviçre ispanya bir de hindistan'ı ziyaret etmeyi çok istiyorum. basel de kağıt yapılan bir yer var. tv de izlemiştim. gidersem bende kesin kağıt yapacağım orada. paylaşım için teşekkürler kuzum:):)
hmm burada yakinlarinmi var:uhm: evet ck güzel bir yer birde hasretlik olmasasenağlamaGerçekten orada yaşayan yakınlarımdan da biliyorum harika bir şehir olduğunu.Çok şanslısınız cennet gibi bir yer.:lepi:
çok güzel bir ülke......çok şanşlısınız.Yeşiller içinde müthiş bir doğa....kesinlikle görmek isterdim.....![]()
evet canim haklisin hele sen burda dogup büyüdügün icin senin icin daha farkliyerimsenibenkessinlikle burda dogup büyüdügüm icin kendimi cok sansli buluyorum
yengosum pirlantam ilk fotolar bodensee den görüntüler dimi???seviyorum ya isvicrenin her yerini daglarini taslarini dogasini sessizligini
paylastigin icin tskler yengosum benimopuyorumnanaktan
evet irnacim güzel bir ülke sakin temiz yesillikler icinde. dedigin gibi hasretlikte olmasasenağlamaharikaymış gercekten.ne şanlısınız.başka başka ülkeler görmek yaşamak güzel olsa gerek.birde hasretlik olmasa.
karmaşasız,sakin,tertipli ve doğal yeşilliğiyle,çokda temiz görünüyor.
güle güle yaşayın
güllerdiyarı .opuyorumnanaktan
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanne güzel fotolar bakarken için acıldı
![]()
burasida bana cok yakin bi oyun yeri cocuklar icin özellikle park resmen esekklerimiz kuslarimiz kecilerimiz ördeklerimiz var ayrica cocuklarin oynamasi icin kum salincak kayincak
insallah nasip olur gelirsin canim gercekten güzel bir yerkaydirigubbakcemile3Görmeyi çok istediğim ülkelerden biri İsviçre..
Teyzem gittiğinde ondan duymuştum çok güzel bir yer olduğunu.
Ellerinize sağlık,fotoğraflardan da anlaşılıyor zaten mutlaka görülmesi gereken bir ülke olduğu..
kiz incim ben buraya gitmeyeli kac yil oldu eskiden cocuklar kücüktü her geldigimizde giderdik simdi büyüdüler sipalar artik istemiyolar-tatlicadiarzu-
neyse özlemisim valla geldigimde biz gidelimzemuszemusopuyorumnanaktan
gel incim valla ne iyi olur zaten coktan beri hicbir yeri gezemiyoruz bir güzel gezelimvereliniortakopuyorumnanaktangeliyorum sana yaaaaaaaaaaaarrrrrrropuyorumnanaktan