- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
gülüm senin tarzını stilini öyle çok beğeniyorum ki:asigim: topiklerin ruhumu okşuyor beni alıyor götürüyor bambaşka alemlere bulutların üstünde geziniyorum adeta:asigimpuyorumnanaktan
tatlım isviçreye bir kez italya comodan dan geçerek gittim..o meşhur 16 km. lik tünelden geçtim meşhur bir kayak merkezine gittik 2..eşimle...muhteşem bir ülke:asigim:
bana bu güzel geziyi yaptırdığın için sonsuz teşekkürlera.s. Şeniz
dmekki isvicreye yakin bir ülkedesin:uhm: gelirsen tasinirsan bana habar ver tanisiriz canimbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktanisvicre cok güzelmis ya,kafaya koydum en kisa zamanda muhakkak gezmeye gelicem,bellide olmaz ilerde tasinabilirizde,cok hosuma gitti......
alkisalkisalkiscanım,yaşadığın yer çok güzel.fotoğraflarda harika.bizlerle paylaştığın için teşekkürler.benim oralara gelip görme imkanım yoktu,sayende görmüş,tanımış oldum.çok sağol tatlım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan
canim biraz cikip yenilerini cekip ekliyecegim cok güzel bir ülke gezip görmeni isterimbuyrunnnnnnnnngüller diyarı bayıldım canım cok guzeel resımler gormek ıstedıgım yerler arasında olcak ısvıcre ))ılk ben rıca etmısstım sanırım benı kırmadın resımlerı koydun tesekkur edrım annemde bayıldı ne guzel dıyo bız yasamıyoruz valla dıyo cok mutlu olman dılegıyle))
buyrunnnnnnnnntesekkür ederim canimopuyorumnanaktancok hairka bi ülkeymiş ya a.s.
coh beendimmma.s.
canim yazmayi unutmusum o kadinin bizimle alakasi yok yani bizden deyil:1no2resımde bırı var o kım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?