Isvicreden görüntüler

gullerdiyari

hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.315
1
156
Arkadaslar yasadigim yerden Isvicreden görüntüleri sizinle paylasmak istedim umarim begenirsinizbuyrunnnnnnnnn
bazi resimler benim yasadigim sehirdenyerimseniben
bazilari gezip gördügüm yerler kaydirigubbakcemile2
bazilarida görmedigim yerler sizin icin fotlarini bulup ekledimopuyorumnanaktan
bakalim Isvicreyi nasil bulacaksiniz:uhm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülüm senin tarzını stilini öyle çok beğeniyorum ki:asigim: topiklerin ruhumu okşuyor beni alıyor götürüyor bambaşka alemlere bulutların üstünde geziniyorum adeta:asigimpuyorumnanaktan

tatlım isviçreye bir kez italya comodan dan geçerek gittim..o meşhur 16 km. lik tünelden geçtim meşhur bir kayak merkezine gittik 2..eşimle...muhteşem bir ülke:asigim:

bana bu güzel geziyi yaptırdığın için sonsuz teşekkürlera.s. Şeniz

aman sardunyacim ne güzel yazmissinopuyorumnanaktan
demekki sen buralara geldinyerimseniben
bak simdi gelsen burada bizler variz ozaman birdaha gelirsen beklerimbuyrunnnnnnnnn
yasadigim yeri sizlerle paylasmak istedim yasadigim sehirdende fotolar koydumyerimseniben
canim bu güzrl yorumun ve sözlerin icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

isvicre cok güzelmis ya,kafaya koydum en kisa zamanda muhakkak gezmeye gelicem,bellide olmaz ilerde tasinabilirizde,cok hosuma gitti......

alkisalkisalkiscanım,yaşadığın yer çok güzel.fotoğraflarda harika.bizlerle paylaştığın için teşekkürler.benim oralara gelip görme imkanım yoktu,sayende görmüş,tanımış oldum.çok sağol tatlım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan

isvicre cok güzelmis ya,kafaya koydum en kisa zamanda muhakkak gezmeye gelicem,bellide olmaz ilerde tasinabilirizde,cok hosuma gitti......
dmekki isvicreye yakin bir ülkedesin:uhm: gelirsen tasinirsan bana habar ver tanisiriz canimbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

güller diyarı bayıldım canım cok guzeel resımler gormek ıstedıgım yerler arasında olcak ısvıcre ))ılk ben rıca etmısstım sanırım benı kırmadın resımlerı koydun tesekkur edrım annemde bayıldı ne guzel dıyo bız yasamıyoruz valla dıyo cok mutlu olman dılegıyle))

bir ara disari cikip yeni foto cekip ekliyecegim keske gelebilsen buyrunnnnnnnnn
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim biraz cikip yenilerini cekip ekliyecegim cok güzel bir ülke gezip görmeni isterimbuyrunnnnnnnnn
tabiki benim ülkemin yerini tutamaz türkiyemin güzelligi bir ayriturkbayragiopuyorumnanaktan
Annene selemlar öpüyorum ellerindenbuyrunnnnnnnnn canim tesekkür ederimopuyorumnanaktan

ufff fotolar harika...canım sen hangi şehirde yaşıyorsun? ben isviçre ispanya bir de hindistan'ı ziyaret etmeyi çok istiyorum. basel de kağıt yapılan bir yer var. tv de izlemiştim. gidersem bende kesin kağıt yapacağım orada. paylaşım için teşekkürler kuzum:):)

Gerçekten orada yaşayan yakınlarımdan da biliyorum harika bir şehir olduğunu.Çok şanslısınız cennet gibi bir yer.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…