• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isvicrede yaz aylarin baslangici- yada sonumu?

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
96
Almanya
my.php
[/URL][/IMG]

evet arkadaslar bugun isvicrede hava bu durumdaydi sizlerle paylasmak istedim :çok üzgünüm: türkiyede ve bi cok ülkede ne guzel yaz aylari baslamisken biz bugun siddetli yagmurla karsilastik ben sicak gunleri istiyorum yaa senağlama

canim sen isvicrenin neresindensin???
aynen o durumu bizde yasadik bugün
ne yazikki isvicre böyle her an hersey olabilir misali
kisdan kardan cok yagmurunu görüyoruz buralarin
ama nappalim saglik olsun

aha ah canim hic sorma artik buranin havasina alistik.
bir gün günes üc gün yagmur:delphin:
bu sene birde sIK sIk firtina oluyor:delphin:
neyapalim alistik artik.

evet canim malesef insan alisiyor fakat ben genede cok özledim günesli sicakli günleri. bugunde hava pek günesli dünki havadan eser yok zürihte :)

allahım türkiyede bize 4 mevsimi yaşattığın için binlerce kez şükürler olsun...

allahım türkiyede bize 4 mevsimi yaşattığın için binlerce kez şükürler olsun...

:Saruboceq:amin:Saruboceq:
ama böyle seyler yasasakda sonucda yine rabbim belirliyo ben alisdim cok asirida sikayetci diilim cünkü sükr ediyorum en azindan bukadar yagmur yagmasina ragmen sullar seller alip basini gitmiyo evimiz su icinde kalmiyo alt yapimiz cok saglam cünküzemuszemus

bayıldım ne güzel yağmur yağıyor dogası acıklık cok hos ))

ben yağmuru izlemeye bayılırım çayımıda alır izlerim önceden bıde cigara yakıyodum ama artık bıraktım ıcmıyorum )))

ben yağmuru izlemeye bayılırım çayımıda alır izlerim önceden bıde cigara yakıyodum ama artık bıraktım ıcmıyorum )))

selincim hayalin cok güzel canim benim evet bende yagmurda keyif yapmayi seviyorumzemuszemus
canim ama son zamanlarda bi garip yagmurda balkonda cay may icmeye kalksak firtina alir götürüe yada dolu basini deler valla:roflol:
ay güldügüme bakma ciddiyim birkac yildir küresel deyisimmidir nedir bi garip hava:delphin:
öyle dimi incimfisfisfis:delphin:

bugun yani cumartesi hava cok güzeldi dedim hemen dilimi isirayim aman bi kac hafta böyle guzel gecsin

selincim hayalin cok güzel canim benim evet bende yagmurda keyif yapmayi seviyorumzemuszemus
canim ama son zamanlarda bi garip yagmurda balkonda cay may icmeye kalksak firtina alir götürüe yada dolu basini deler valla:roflol:
ay güldügüme bakma ciddiyim birkac yildir küresel deyisimmidir nedir bi garip hava:delphin:
öyle dimi incimfisfisfis:delphin:

sende haklısın ama hep oyl e olcak degıl ya duzelır canım

Back