• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isvicrede ve Türkiyedeki fiyat farki neden bu kadar fazla

bella78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
97
12
28
İsviçre
Arkadaslar Türkiyede seans basi 60-70 arasi olan fiyatlar Isvicrede 800 franktan basliyor(1500 tl) ben cok istiyorum koltuk alti ve bikini bölgesi icin ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum,sizin bildiginiz daha ucuz merkezler varmi acaba isvicrede

Arkadaslar Türkiyede seans basi 60-70 arasi olan fiyatlar Isvicrede 800 franktan basliyor(1500 tl) ben cok istiyorum koltuk alti ve bikini bölgesi icin ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum,sizin bildiginiz daha ucuz merkezler varmi acaba isvicrede

sinirda kaliyosan isvicrede almanyaya gitmeni öneririm

Almanyada IPL cok yaygin heryerde o karsima cikiyor..alexandrite yapan yerler cok pahali diye biliyorum ve yaptigim arastirmalarda öyle heryerde de bulunmuyor.yaptiran arkadaslar varsa tecrübelerini paylasabilirmi

benım yengemınde yerı var lazer uzerıne almanyada..bazen kampanya yapıyo tum vucut 100 euro olarak..
özellıklede sube actıgı zamanlar..dusunursen adresını alır verırım..bu durumda bende keske almanyada olsaydım dıyenlerdenım..

Back