Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Isvicrede ve Türkiyedeki fiyat farki neden bu kadar fazla
Arkadaslar Türkiyede seans basi 60-70 arasi olan fiyatlar Isvicrede 800 franktan basliyor(1500 tl) ben cok istiyorum koltuk alti ve bikini bölgesi icin ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum,sizin bildiginiz daha ucuz merkezler varmi acaba isvicrede
Arkadaslar Türkiyede seans basi 60-70 arasi olan fiyatlar Isvicrede 800 franktan basliyor(1500 tl) ben cok istiyorum koltuk alti ve bikini bölgesi icin ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum,sizin bildiginiz daha ucuz merkezler varmi acaba isvicrede
Almanyada IPL cok yaygin heryerde o karsima cikiyor..alexandrite yapan yerler cok pahali diye biliyorum ve yaptigim arastirmalarda öyle heryerde de bulunmuyor.yaptiran arkadaslar varsa tecrübelerini paylasabilirmi
Almanyada IPL cok yaygin heryerde o karsima cikiyor..alexandrite yapan yerler cok pahali diye biliyorum ve yaptigim arastirmalarda öyle heryerde de bulunmuyor.yaptiran arkadaslar varsa tecrübelerini paylasabilirmi
uzakmisiz baya ben isvcirede sinirda kaliyorum yani almanyaya yakiniz alisverisimi falan hep ordan yaparim lazerede almanyada baslamak istiyorm orda biraz daha uygun oldugu icin. hic tecrubem yok cnm ya :S