Işverenimin performansımı düşük bulması hakkında...

Ortada kalan 1 sayfa dışında konunun hepsini okudum, hala babanın bu eve katkısını anlamadım. Kiranın yarısını sen ödüyorsun, kardeşine harçlığı sen gönderiyorsun. Baban tam olarak ne yapıyor?
Erasmusla ilgili yazdıklarına bakarsak sende de sorun var. Sen küçücük halindeyken bile ailenin arkasını toplamaya çalışmışsın, adeta onlar çocuk sen ebeveynsin bu ilişkide. Ben sana bunları bir abla olarak yazıyorum lütfen kızma.
Anneannenin sağlık sorununa diyecek bir şeyim yok, Allah rahmet eylesin. Işın tedavisi için para ödendi diyorsun da güzelim, ben yeni atlattım bu hastalığı. Tüm tedavilerimi özelde yaptırdım. Kemoterapi tüm özel hastanelerde ücretsiz, devlet destekli. Radyoterapi için de bak net olarak söylüyorum 10 bin para ödedim. Hadi ameliyat, başka testler dersen anlarım ama söz konusu tedavinin gideri sadece bu kadar. Öyle teyzenle birleşerek ödeye ödeye 300 bin kalacak bir para değil. Senden bir şeyler gizliyor olabilirler mi? ( ayrıca radyoterapi için konuşuyorum, ücretini seans sayısı da etkilemiyor, en azını da alsan en fazlasını da alsan aynı parayı veriyorsun.)

Ek olarak da şunu sormak istiyorum, küçük bir yerde mi yaşıyorsun? 27 binlik bir iş için bu kadar emek ve korku çok fazla. Şartların berbat, para çok az. Bir sürü farklı iş seçeneğin olmalı aslında. İki dil bilen biri bu iş için kendini heder etmemeli.

Aldığınız maaş zaten az neden azıcık parayla herkese yardım etmeye çalışıyorsunuz ki zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…