canim saol evt okula basladim o yuzden pek firsatim olmuyo giremiyom her zaman biraz da dis problemim var doktora falan gittim giremedim nete görusmek uzere öpuyorum hevin cimbirsen nasilsin cnm uzun zamandir yazmiyorsun okulada baslamissin hayirli olsun :1hug:gorusmek uzere byy
hevin cim bu ara cok moralim bozuk gözum internet falan görmuyo. Artik kafam daha cok karisik deger mi ya o kadar fedakarlik yapip geldim diye dusunuyom ciddi ciddi.Bir tek insana koskoca bir gecmisi degisip özellikle de cocuklarim ve annemi biraktim neden diye soruyom kendime.cok moralim bozuk cok.Belki de dönerim turkiye ye bilmiyorum.Benim oradaki hayatim daha guzeldi kendime cok kiziyorum bi kere.Kizim hastalanmis ben yaninda yoktum serum falan takmislar hastanede.Neyse cnm öpuyorum seni görusuruz.gecmis olsun cnm benim bende oyle doktora falan gidiyorum bune yaa allam yaa ruh burasi kendine iyi bak bacim gorusmek uzere optm byby
hevin cim bu ara cok moralim bozuk gözum internet falan görmuyo. Artik kafam daha cok karisik deger mi ya o kadar fedakarlik yapip geldim diye dusunuyom ciddi ciddi.Bir tek insana koskoca bir gecmisi degisip özellikle de cocuklarim ve annemi biraktim neden diye soruyom kendime.cok moralim bozuk cok.Belki de dönerim turkiye ye bilmiyorum.Benim oradaki hayatim daha guzeldi kendime cok kiziyorum bi kere.Kizim hastalanmis ben yaninda yoktum serum falan takmislar hastanede.Neyse cnm öpuyorum seni görusuruz.
merhaba aso
bende ankara'dayım şu an. benim vizem çıktı. dügünden sonra gideceğim. benimki uzun sürdü. kolay gelsin. ben kungalv diye bir yere gideceğim.
canim ben yilbasina gidiyom Allah kismet ederseBIRSENNNNNN KIYAMAM SANA BENN INAN AGLADIM OKUYUNCA YAPMA BACIM BENIM INAN SENIN DUSUNDUKLERININ AYNISINI BENDE DUSUNUYORUM BAZN CEK GIT DIYORUM YAPMA BIRTANEM SABIR ET NEOLUR KIZIN ICIN OFF ALLAHIM INAN AGLIYORUM SUAN COK KOTU OLDUM AYNI SEYLERI YASIYORUZ INAN SENI COK COK II ANLIYORUM NEOLCAK BACIM BU HALIMIZ BENDE OYLE TURKIYEDE INANILMAZ GUZEL BI HAYATIM YASANTIM VARDI DEDIN GIBI BIR INSANIN ARKASINA TAKIL GELDIK benneyaptımkiOFF OFFF ALLAHIM SABIR VERSIN BACIM BIZE BASKA DICEK BISI YOK UZULME NEOLUR KIZINI DUSUN COK GECMIS OLSUN CNM KIZIN ADINA UZULDUM INAN:a015:
canim ben yilbasina gidiyom Allah kismet ederse
biletimi aldim 21 aralikta gidiyorum 4 ocak ta dönus hele bi gidiyim cocuklarimi da göreyim yilbasinda da beraber olayim.Sonra dil mil inan aklima girmiykula gidiyom ama
ben yavas yavas ögreniyom haklarimiz varmis bizim burda.ben ögrendikce sana da yazicam canim simdilik hoscakal oglum girdi nete onunla konusucam simdi öpuyom seni
AYY COK SEVINDIM CNM OGLUNA KAVUSMUSSUN.BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM TURKIYEYE GITMEYI.OKUL TATILINE DENK GETIRDIGIMIZ ICIN BENIM DAHA 1BUCUK AY VAR GITMEME ALLAH BIZI EVLETLARIMIZDAN AYIRMASIN INSALLAH TEZ ZAMANDA ALIRIZ YANIMIZA DA HAYIRLISIYLA YAVRULARIMIZI DA OZAMAN HERSEY YOLUNA GIRER INSALLAH.TEKRAR GÖZUN AYDIN CNM ÖPUYORUM SENI VE EVLADINI BYYcok sevindim cnm bende yarin saat 10da ucuyorum allahin izniyle saat 2de ogluma kavusacam cok mutluyum benim okul cikmis isalah turkiyeden geldikten osnra basliycam bende ocakta gelcem isvece allahim gonlune gore versin cnm ici isallah turkiyedede yazarim gorusruz oprm kendine iyi bak sikma canini bak haklar bizden yanayerimseniben:1hug:
selam Aso
ben geçen sene aralıkta başvurdum. ocakta görüşmeye cağırdılar. Biz henuz resmı nıkah yapmadık. Birlikteliğimizin gercek olup olmadığını kontrol amaclı sorular soruyorlar. döküman halınde isvecteki göcmen bürosuna gönderiliyor. ordan esinede benzer sorular soruyolar ifadesini alıyolar ve karar veriyorlar. benim vizem ekimde cıktı. Biz resmi nikahı yapmadan başvurduk . aile bileşimi olarak başvurduk ve iki yıllık oturum aldım. diğer arkadaşlar daha cabuk almışlar benimki belki resmi nikah yok diye uzun sürmüş olabilir. Nikah ve düğün işleri ocak gibi olacak ancak. çalışıyorum işi bırakmam hazırlıklar falan zaman alacak. birde korkular var bana zor geliyor yurtdışı . sen ne düşünüyorsun bu konuda .