Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY COK SEVINDIM CNM OGLUNA KAVUSMUSSUN.BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM TURKIYEYE GITMEYI.OKUL TATILINE DENK GETIRDIGIMIZ ICIN BENIM DAHA 1BUCUK AY VAR GITMEME ALLAH BIZI EVLETLARIMIZDAN AYIRMASIN INSALLAH TEZ ZAMANDA ALIRIZ YANIMIZA DA HAYIRLISIYLA YAVRULARIMIZI DA OZAMAN HERSEY YOLUNA GIRER INSALLAH.TEKRAR GÖZUN AYDIN CNM ÖPUYORUM SENI VE EVLADINI BYY
SELAM BEN ISVECE 4 AY ONCE GELDIM ASLINDA DANIMARKAYA GELDIK ESIMLE ESIM DANIMARKALI. AMA BAZI NEDENLERDEN DOLAYI MECBUREN ISVECE TASINDIK . BEN MALMØ DE YIM .UNUTMA YANLIZ DEGILSIN:teselli: BEN DE VARIMMMM:1yes2:
Bende araniza yeni katilanlardanim...
Esimle evlenip isvece yerlestim, ben danimarkadanim esim turkiyeden, aile birlesimi icin mecbur isvecteyiz. Danimarkaya geri donmek isteyenlerdenim bende, burda kimseyi tanimadigim icin kimselerden yardim alamiyorum, ama umarim burda birileri bana yardimci olur. Isvecte is ariyorum, bir cok yere bas vuruda bulundum ama malesef kimseden cevap alamadim. Acil is ariyorum, belki sizler bana yardim edersiniz....:sm_confused:
yerimsenibennidacim cok tesekkur ederim,dogru cok zorlasti hersey zannetmiyorum zaten vereceklerini ama son kez basvursun bakalim.ben evleneli 5 yil oldudanimarkada oturuyodu oraya basvurduk bana vize vermediler,9ay ugrastik hemen isvece tasindi esim ve hemen basvurdum.1 hafta icinde 5 senelik oturum aldim canim,o yuzden bence bu konudada olsa isvece minnettarim bizde cok sey cektik.danimarka cok kotu bir devlet.sag
isvec dili zormu arkadaslar,,,1 ay sonra dil kursuna basliycam ve cok korkum var
canim bende norvec dogumluyum orda buyudum, sonradan oraya yerlesenler sorarlardi norvecce zor mu diye cevap veremezdim cunku orda dogup buyudugum icin kendimi bildim bileli konusuyordum, 1,5 sene once evlenerek fransaya geldim ve anladim ki norvecce cok kolay bi dilmis, belki ne alaka isvec dili ile diyeceksin ama ayni dili konusuyorlar o yuzden soyluyorum eminim sende cok kolay bi sekilde ogrenirsin Allah yardimcin olsun
a.s selam isvecliler benide araniza alirmisiniz bende malmodeyim yalnizim hic arkadasim yok ailem turkiyede esimle burda kaliyoruz,,sitenizi cok begendigim icin uye oldum :teytey: guzel arkadasliklar kurmak dilegiyle......
hevincigim merhaba emin degilim ama tahminim dogruysa seninle yorumcu.com da tanismistik sen tavsiye etmistin bu siteyide orda rumuzun asmina idi sanirim,seni bulduguma sevindim kib bak gorusmek uzere insallah
hevin cim ne yaptin döndun sanirim isvece ben de gittim geldim tr ye cocuklarimla beraber gecirdim yilbasini moralim daha iyi simdi ama hic firsatim olmuyor artik nete girmek icin dersler biraz agirlasti artik evde de ders calisiyorum buranin temposu daha hizli turkiyeye göre biliyorsun sen okula baslayacaktin basladin mi biran önce baslaman senin icin iyi olacak hem kafan dagilir hem de burada dil bilmeyince elini bile kipirdatamiyorsun biliyorsun ki okula baslayinca evde otur isvecce filmler seyret inan cok faydasi oluyor öpuyorum canim görusmek uzere byyy
canim hosgeldin isvece yeni dönmussun ben geleli baya oldu okul var diye ocagin 4unde döndum ben.Bizim evde de yok turkce kanal öyle moralim bozuluyordu ki bastan ama simdi anladim daha iyi böyle en azindan bir kulak aliskanligi oluyor her gece bir film seyrediyorum muhakkak.okulun cikmis sevindim hic moralini bozma rahat davran inan ki oradakilerden sen daha iyi olursun.Zaten kimse birsey bilmiyor.Benim sansima sinifata da turk yok ama artik anlasmaya basladik isvecce biraz konusuyoruz ben baslayali 3ay bitti okula.Acele edip moralini bozma ama geceleri eve gelince okulda yazdiklarini bir kez olsun oku zaten kendiliginden ögreniliyor ama yavas yavas acelesi yok.Zaten bizim kafalar cocuklarimizda olabildigince de kafana takma hicbir seyi inan ki hersey cok guzel olacak birgun bugunlerimizi gulup anlatacagiz.Görusmek uzere canim öpuyorum seni.Keske yakin olsaydik da yuzyuze de oturup konusabilseydik yabirsencim evet dondum 1hafta oluyor geleli ama zor oldu yinede oglumu cok ozlemisim cok sevindim cocuklarini gormene gitmene ama eminim zor olmustur cunki banada cok zor oldu:a015: bugun okulum cikti bayagi heyecanliyim haftaya basliyorum isallah evde sikiliyordumenazindan vakit gecer birde disari ciktigim zaman cok moralim bozuluyor dil bilmedigim icin turk kanali yok saten evde oyuzden hep isvec kanali izliyorum isallah faydasi olur nasil bacim zormu ilk gittigim an ne konuscam neyapcam diye heyecanlaniyorum nasildi ilk gunun neyse bacim gorusmek uzere optm byby:1hug:a.s.
merhabalar bende malmode oturuyorum 2 yil once geldim bu pazartesi okula basliyorum cok heycanli ýim ne yapicam bilmiyorum cok zormu bu isveccebenneyaptımki