iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

:çok üzgünüm:ben bes senedir isvecteyim ama genede alisamadim ama neyapalim iste cocuklar ve esin burdaysa heryerde yasiyo insan a.s

senağlama yaa neden almanyadaki ve baska ulkrdekiler yazisiyolarda biz isveclilerde hic boyle bi durum yok...yoksa mesaj geliyoda benmi bilmiyorum bilgi sayari kullanmayi:sm_confused:

nerdesiniz yaa kadinlar kulubune hic uye olan yokmukac kere mesaj yolladim tik yok.hadi size iyi uykular,bosuna sweden icin tembel ve uyusuk devlet dememisler gocmenleride kendilerine benzetmisler.bu benim sahsi fikrimklava:klava:

merhaba bende isvecte yasiyorum.sizlerle yazismak beni mutlu edecek.en azindan yanlizliktan kurtaracak

merhaba nida,ne kadarlik evlisin?allah mesut bahtiyar etsin,canim turist vizesi vermemislerdi abime,neler lazim lazim oldugunu ve vize basvurusuna giderken neler goturmesi gerektigini yazarmisin?sana soruyorum cunki sen bilirsin cunki burda dogmussun sevgiler canim:teytey:

yerimsenibennidacim cok tesekkur ederim,dogru cok zorlasti hersey zannetmiyorum zaten vereceklerini ama son kez basvursun bakalim.ben evleneli 5 yil oldudanimarkada oturuyodu oraya basvurduk bana vize vermediler,9ay ugrastik hemen isvece tasindi esim ve hemen basvurdum.1 hafta icinde 5 senelik oturum aldim canim,o yuzden bence bu konudada olsa isvece minnettarim bizde cok sey cektik.danimarka cok kotu bir devlet.saglicakla kal

merhaba asos benim esimde isvecte henuz 1 ay oldu gideli dilini bilmedigi icin biraz bocaladi ama neyseki akrabalarimiz var orada .is bulmak cok zormus heleki dilini bilmiyorsan esimin bana soylediklerinden yola cikarak sana tavsiyem kendi isini kendin kur

bilemiyorum nasil yeteneklerin var ama is acmak kolaymis ilanlari takip edip bitane pizza salonu veya pastane kiralayabilirsin kiralik hazir is yerleri asagi yukari 15 bin kron gibiymis sana kolay gelsin arkadasim

merhaba ilhan1 benim esimde isvec malmyoda henuz 1 ay oldu gideli is bulamadi simdi kendi isini kurmaya calisiyor hepinize oralarda kolay gelsin diyorum))))))))))ve arkidisim ya su avatari nasil ekliyorsunuz bana yardimci olurmusun ben yeni uye oldum cok hevesliydim baka kaldim ne resim ekliyebiliyorum ne avatar ))))))))))))

)))))))))))))isvectekilerin isi gucu var ilhan1 kardesim saniriiiiiim veya boyle bir forumdan haberleri yok veya isvecliler korkutmus bunlari)))))))))))

a.smerhabalar meleksi,sen neredesin su an yani nerede ikamet ediyosun?simdi senin resim koyabilmen icin resim koyulan kareye tikla ve resim ekle yerine basarak,ayarliya bilirsin..bende bilmiyodum ancak cicek resmi koyabildima.s

ben 45 yasinda iki cocuk annesi.. cocuklarim bulgaristanda tip fakultesinde okuyor dolayisiyla bende onlarin yanindayim aslen istanbulda oturuyorum... yakinda isvece esimin yanina gitmeyi dusunuyorum.. resim aciklamasi icin tsk arkadasim

eveet,danimarka cook siki ve rasist bir devlet ..ya dusunebiliyomusun,evlenipte vizeye basvurdugum zaman,bana vize vermediler hemde sacma sapan bir aciklama yaparak dedilerki senin ailen turkiyede daha cok o uuzden vermemisler vizemi.dedim ya esimde hemen isvece tasindi ve ben on gun icinde isvecten oturum aldim allah razi olsun bu devletten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…