iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba canim yeniden..yok benisvecte dogmadim sadece 5 yil önce geldim...Aslen irak kerkuk turkmeniyim ama ankarada yasadim ve buyudum.

bende trye gelip gidiyorum gercekten öz yurdum o benim cok seviyorum...isvecte guzel iste yasam devam ediyor simdi evliyim ve mammaledigim göteorgta cok guzel gelirsen beklerim seni.

Merhaba Gulcan!!
Mesajin icin mersi. Anladim canim demek 5 yildir burdasin. Ah ah vatan sevilmez mi haklisin canim bende cok seviyorum. Demek annelik iznindesin ne gusel. Kiz mi oldu erkek mi? Kac aylik bebisin? Biliyormusun bende gebisim kismetse bu haftasonu 4 aylik olucak bebislerim, ikiz bebisler bekliyorum. Insallah hersey yolunda gider. Simdi deli gibi isim ariyorum bebislere su anda cinsiyetlerini bilmiyorum. Bu arada ben 26 yasindayim.

Sagol canim gelirsem valla göruselim ne gusel olur
senide beklerim Malmö ye:1yes2:
:dance:
Kendine iyi bak

Canim benim Hayirli olsun saglikla dogurursun insallah bebislerine kavusursun...
Benim bi oglum oldu ismi Metin,simdi 8 aylik cok tatli benim oglus ...Bende 21 yasindayim iste :d hayat devam ediyor...sende msn varmiki guzelim?

Bu arada gelirsen mutlaka ugra.:içelim:

merhaba arkadaslar bende isvec dogumluyum 15 sene yasadim orda sonrada turkiyeye donus yaptik simdide hollandadayim kismet iste bu basligi gorunce yazmak istedim.stockholmun rinkeby koyunde yasadim bileniniz varmi bilmiyorum :)
sevgiler

Merhaba arkadaslar..hepinizde hosgeldiniz sefalar getirdiniz.Sayenizde şimdi kendimi hic yanlız hissetmiyorum.Daha önce yazamadım cünkü uzun zamandır Ankaradayım ve nete girme olanağım yok.
Bende İsvece evlenipde geldim 18 yasında bir oglum var.Göteborg da oturuyorum.Bundansonra insallah sık sık yazışır ve hasret gideririz..Şimdilik sizlere Ankaradan kucak dolusu selam ve güneşli hava gönderiyorum..

Sende hosgeldin canim sefalar getirdin bende simdi hic yanliz degilim sizler varsiniz ya en guzelide bu...Bende göteborgdenim abla sen neresinde oturuyorsun belki bulusabiliriz birgun.

Hepinizi kocaman öpuyorum iyiki varsinz.:içelim:

merhaba arkadaşlar

Ben Hülya şu an Ankara 'dan yazıyorum. Nişanlım İsveç'in Göteburg şehrinin bir ilçesinde yaşıyor. Evlenince bende oraya geleceğim. Fakat çok tedirginim orda nasıl zaman geçireceğim nasıl alışacağım bilemiyorum. Dili nasıl kolay öğreniliyor mu ? Nasıl alıştınız oralara. Yaşam nasıl bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Ayrıca bu siteyi bulunca çok sevindim. Sizlerin varlığını bilmek bile beni mutlu etti.

Merhaba! ben'de yakında Malmö'de yaşamaya başlayacağım ve şimdi oturumumun çıkmasını bekliyorum.

selam

isveçte olan arkadaşlar biraz ordaki yaşamlarından bahsederlerse sevinirim. dil öğrenmek kolay mı? ilk gittiğinizde ne gibi zorluklar yaşadınız ? yerli halkın size bakış açısı nasıl? sosyal yaşamlarınız var mı?

Selamlar

Simdiden Hosgeldiniz diyorum ne guzel dostlarimiz fazlalasiyor
Burasi cok harika bir yer ayrimcilik yok kapali olsan olmasan hersey gönluncedir...Dilini ögrenmek zor degil sadece akil calissin yeter Zaten biraz ingilizcen varsa cok daha kolay olur senin icin.
Zamanin cogu okul ve dil ögrenmekle gecer ne diyeyim valla otur kalk ve Allaha sukr et süprizzzzz

merhaba ,

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama anlayamadım çok mu güzel bir yer ki böyle dedin. çünkü aslında nişanlımda türkiyede olmak isterim ama ekonomik olarak burda kalmalıyız diyor. doğası güzelmiş ama insanları soğukmuş , havası kapalıymış. ben bir kadın olarak sizlerin ne düşündüğünü ,nasıl zaman geçirdiğinizi merak ediyorum. çünkü ben burda çalışıyorum ve durumum fena sayılmaz. orda sıkılma fikri beni ürkütüyor.

canim benim bazen ben öyle olurum esrarengiz konusurum kusuruma bakma sakin

Burasi doga bakimindan cok guzel tertemiz havasi var...ekonomik bakimdanda cok iyi hic bir zaman insanin eli darda kalmaz...ben kendi adima konusuyorum simdi 5 seneyi bitirdim ve hersey cok guzel gidiyor liseyi burda bitirdim ve simdi kuaför salonum var ayni andada bir oglusum var yakinda bir yasinda olacak onla ugrasiyorum...burda dili ögrendikten sonra calisma imkanin olabilir...

Ilk aylar belki sklrsn dili bilmedigin icin ama söz veriyorum hersey duzelir.

merhaba gulcan,

cevapların için teşekkür ederim. oğlunu öptüm. senin için herşeyin güzel olmasına sevindim.

merhaba arkadaşlar

başka ülkelerdeki arkadaşlar hep yazışıyorlar buluşuyorlar siz neden buluşmuyorsunuz yazmıyorsunuz. yoksa msn de mi yazışıyorsunuz. nerdesinizzzz.

Guzel bir soru bizler herbirimiz bir taraftaniz buda bi nedeni olsa gerek bulusmamanin bidee herkes calisiyor okul cocuk yani kimse bos olmuyor canim-.

hühühü aglıycam sımdı....bakın oralardan memnun deılsenız ana vatanınızın ozlemını cekıosanız hemen yer degısebılırıs :) norvecceyı de ogrendım nerdeyse...turıst gıbı rahat takılabılcek durumdayım ama burdan kurtulamıom oslo ankara bu kadarcık yoksa ben gecmıs yasantında viking felanmıydım

malmode oturuyorum,ama hic kimseyi tanimiyorum,isvecte kimler oturuyosa,haydi mesajlasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…