Merhaba gulcan bende memnun oldum
isvec de mi dogdun buyudun? Turkiyenin neresindensin? Ammada sordum ama dimi?:1yes2:
Ben isvec te dogdum buyudum annemler istanbullu. Turkiye ile baglarimi hic kopardim ve koparmicamda. Ulkemi cok seviyorum ama burdan egitim aldim ve buraya alistigim icin buralarida seviyorum. Bazen tabi istanbulda ki canliligi burdada ariyorum:) Göteborg cok sirin ve gusel bir sehir bence vede cok gusel SPA lari var orda. Iki tanesine gittim esimin is yeri göturmustu cok begendim. Ben Malmö de yasiyorum ve isvec icinde tasinsam Göteborg u secerdim kesinlikle. Sen memnunmusu Göteborg dan?
merhaba canim yeniden..yok benisvecte dogmadim sadece 5 yil önce geldim...Aslen irak kerkuk turkmeniyim ama ankarada yasadim ve buyudum.
bende trye gelip gidiyorum gercekten öz yurdum o benim cok seviyorum...isvecte guzel iste yasam devam ediyor simdi evliyim ve mammaledigimgöteorgta cok guzel gelirsen beklerim seni.
Merhaba Gulcan!!
Mesajin icin mersi. Anladim canim demek 5 yildir burdasin. Ah ah vatan sevilmez mi haklisin canim bende cok seviyorum. Demek annelik iznindesin ne gusel. Kiz mi oldu erkek mi? Kac aylik bebisin? Biliyormusun bende gebisim kismetse bu haftasonu 4 aylik olucak bebislerim, ikiz bebisler bekliyorum. Insallah hersey yolunda gider. Simdi deli gibi isim ariyorum bebislere su anda cinsiyetlerini bilmiyorum. Bu arada ben 26 yasindayim.
Sagol canim gelirsem valla göruselim ne gusel olur
senide beklerim Malmö ye:1yes2:
:dance:
Kendine iyi bak
merhaba arkadaşlar bende isveç e gidiyorum ve orda yaşıyan bir arkadaş arıyorum
Merhaba arkadaslar..hepinizde hosgeldiniz sefalar getirdiniz.Sayenizde şimdi kendimi hic yanlız hissetmiyorum.Daha önce yazamadım cünkü uzun zamandır Ankaradayım ve nete girme olanağım yok.
Bende İsvece evlenipde geldim 18 yasında bir oglum var.Göteborg da oturuyorum.Bundansonra insallah sık sık yazışır ve hasret gideririz..Şimdilik sizlere Ankaradan kucak dolusu selam ve güneşli hava gönderiyorum..
merhaba gulcan,
cevapların için teşekkür ederim. oğlunu öptüm. senin için herşeyin güzel olmasına sevindim.