Bende Haziran'da İsveç diyeti yapmayı düşünüyorum. Çok zor bir diyet ama çabucak kilolar gidiyor.Bende ilaç olarak afrika mango kullanacağım Dr. Mehmet Öz öneriyor. Bakalım hayırlısıyla bu yaz incecik olacağım. Sanada başarılar dilerim canım. Bu yolda hepimiz omuz omuzayız seni de günlüğüme beklerim.slm kızlar ben isveç diyetini yeni gördüm ve başarı oranı güzel geldi listesini aldım ve yarın başlamayı hedefliyorum ne dersiniz başaracak mıyım :) şu anda 78 kiloyum hedefim 18 kilo ilk ay isveç diyeti yapıcam 13 gün sürecek... ondan sonra farklı bir diyetle bir ayı tamamlıycam ve ikinci ay hafif spor ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ve lcarnitin de iyiymiş yağ yakımında onu da internettn temin ettik mi süper olcak size söz veriyorum canlarım zayflıcam birde fotomu koycam yakın zaman ve en son halimle kıyyas yapmak için heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmm yerim sizi bennnnnnnnnnn :=))
tavuk eti tüketebilirsinizinternette baktım akşam yemeğinde biftek diyor onun yerine alternatif olarak ne yiyebiliriz kızlar :26:
Dikkat etmek lazım bu tür belirtiler yapıyorsa..
ben halsiz düşmedim allaama şükür 12inci gündeyim yarın bitiyor elma diyeti ve neskafe diyetlerini de yapıp ondan sonra spora başlıcam en az bir ay geçsin aradan diyorum hatta bu forumda yine aşırı derecede vucut şekillendirici sporlar keşfettim araştırıyorum kilo fazla vermiyorsun ama vucut sanki aşırı kilo vermiş gibi görünüor hemde sıkı oluyorsun çok süper araştırın bi derim diyetlerden sonra mutlaka spor şart formu korumaak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?