isveç diyetiyle kilo vermeye başlamak istiyorum ve başaracağım görün bak :)

yamoo

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
394
37
318
37
Ankara
slm kızlar ben isveç diyetini yeni gördüm ve başarı oranı güzel geldi listesini aldım ve yarın başlamayı hedefliyorum ne dersiniz başaracak mıyım :) şu anda 78 kiloyum hedefim 18 kilo ilk ay isveç diyeti yapıcam 13 gün sürecek... ondan sonra farklı bir diyetle bir ayı tamamlıycam ve ikinci ay hafif spor ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ve lcarnitin de iyiymiş yağ yakımında onu da internettn temin ettik mi süper olcak size söz veriyorum canlarım zayflıcam birde fotomu koycam yakın zaman ve en son halimle kıyyas yapmak için heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmm yerim sizi bennnnnnnnnnn :=))

arkadaşlar ikinci gündeyim yupi do kilo verdim ilk günün de ne güzel yaaa :))))9 çok mutluyum ayrıca ilk günleri olduğu için hiç halsiz düşmüyorum :))) ve dün ilk günüydü diyetimin arkadaşlarla geziyorduk onlar dondurma simit poğaca ne buldularsa aldılar onlar da benm kilolarımda ve ben dün anladım ki midemi bir çuval gibi kullanıp herşeyi içine atıyormuşum yuh dedim ne gördüysem tam alacakken diyet aklıma geldi ve süpr bi duygu :) anladım ki bu işler böyleimiş :))))

kızlar ya ilginizi çekmiyor mu ama bak görceksiniz haziranda bomba gibi bir hatun olacak bu sitede :) önceki ve sonrakı resimleri de koyacam insallah :)))

günlüğün hayırlı olsun canım ben de isveç diyetine başlıcam yarın aslında salı başlıcaktım çünkü regliyim şuanda ama ne kadar erkek başlarsam o kadar çabuk biter yarın başlıyorum:) daha yapmıştım sadece 1.5 kilo vermiştim listeye tamamen uymama rağmen 6. günde kesmiştim tansiyonum düşüyodu, artık biraz daha alıştım az yemeye daha kolay olur gibi geldi ve sporla da desteklicem

ya bu diyet sayesinde nekadar salakça şeyler yediğimi anladım arkadaş ilk günden 3-4 kilo attım ama onlar aşırı fazladan yapılmış abur cubur stoklarıydı hemde bu diyet sayesinde çok mutluyum çok bu gün üçüncü günümdeyim birde bağırsaklarım acayiipppp çalışıoooorrr kabızlık çekerdim genelde :))) karnım boş çok mutluyum çoookkk bu diyeti ben 13 gün yapcam ve tuz ve ekmeği kesiyorum artık hayatımdan... :)))

10 günde 5 kilo az değil bu gün onuncu gündü ve dün regli oldum biraz kilo artışı ve göbek şişkinliği oldu buna bağlı ama bu gün daha iyiyim üç günüm kaldı 72 yi görürüm ben :))):56:

slm kızlar ben isveç diyetini yeni gördüm ve başarı oranı güzel geldi listesini aldım ve yarın başlamayı hedefliyorum ne dersiniz başaracak mıyım :) şu anda 78 kiloyum hedefim 18 kilo ilk ay isveç diyeti yapıcam 13 gün sürecek... ondan sonra farklı bir diyetle bir ayı tamamlıycam ve ikinci ay hafif spor ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ve lcarnitin de iyiymiş yağ yakımında onu da internettn temin ettik mi süper olcak size söz veriyorum canlarım zayflıcam birde fotomu koycam yakın zaman ve en son halimle kıyyas yapmak için heyecanlanıyorummmmmmmmmmmmmmmm yerim sizi bennnnnnnnnnn :=))
Bende Haziran'da İsveç diyeti yapmayı düşünüyorum. Çok zor bir diyet ama çabucak kilolar gidiyor.Bende ilaç olarak afrika mango kullanacağım Dr. Mehmet Öz öneriyor. Bakalım hayırlısıyla bu yaz incecik olacağım. Sanada başarılar dilerim canım. Bu yolda hepimiz omuz omuzayız seni de günlüğüme beklerim.:16:

internette baktım akşam yemeğinde biftek diyor onun yerine alternatif olarak ne yiyebiliriz kızlar :26:

kızlar bendee başladımmm bugün daha ilk günüm isveç diyetinde zor bir diyet bende biraz halsizlik ve baş ağrısı yaptı ama kararlıyım zayıflamam lazım henüz net kilomu bilmiyorum en son 53 idim ki 55 yada 56 olduğumu hissesiyorum benimde amacım 49 a düşmek en kısa zamanda tartılıp bakmam lazım duruma

Dikkat etmek lazım bu tür belirtiler yapıyorsa..

evet haklısınız dikkat etmek lazım bugünü bir atlayım yarında deneyeceğim ilk gün olduğu için ve bünye sürekli yemeye alışık olduğu için zorlanmış olabilirim bir alışma süreci geçirir diye düşünüyorum sürekli devam ederse tabiki bırakacağın sağlığımdan daha önemli değil ya

ben halsiz düşmedim allaama şükür 12inci gündeyim yarın bitiyor elma diyeti ve neskafe diyetlerini de yapıp ondan sonra spora başlıcam en az bir ay geçsin aradan diyorum hatta bu forumda yine aşırı derecede vucut şekillendirici sporlar keşfettim araştırıyorum kilo fazla vermiyorsun ama vucut sanki aşırı kilo vermiş gibi görünüor hemde sıkı oluyorsun çok süper araştırın bi derim diyetlerden sonra mutlaka spor şart formu korumaak için:52:

ben halsiz düşmedim allaama şükür 12inci gündeyim yarın bitiyor elma diyeti ve neskafe diyetlerini de yapıp ondan sonra spora başlıcam en az bir ay geçsin aradan diyorum hatta bu forumda yine aşırı derecede vucut şekillendirici sporlar keşfettim araştırıyorum kilo fazla vermiyorsun ama vucut sanki aşırı kilo vermiş gibi görünüor hemde sıkı oluyorsun çok süper araştırın bi derim diyetlerden sonra mutlaka spor şart formu korumaak için:52:

tebrikler canim, 5 kiloyu isvecle mi verdin? bende insallah yarin sevdigim bi arkadasla bu diyete baslicaz. daha önceleri yapmistim isveci. bakalim bu ne kadar vericez. bi sorum daha olucakti, isvec diyetini yaparken spor yaptinmi?

canım seni tebrik ediyorum:) yaptıgın diyet nasıl bi dşyet buraya yazabilir misin sana zahmet:)

kızlar google ye isveç diyeti listesi yazın çıkıyor basit bi liste şu an elma diyetine başlıcam ya normalde ben daha çok kilo verirdim ama bu ara bişeler ters gidiyor bir diyetisyene gidip hormonlarıma baktırmam lazım :((( of of

1. gün

Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

-------------------------------------------------------
KESİNLİKLE SPOR YOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Back
X