isveç diyetiyle kilo vermeye başlamak istiyorum ve başaracağım görün bak :)

Canım benim seni üzmek hiç istemem ama verilen bu kiloları umarım geri almazsın listeyi inceleyince bana az geldi.He bazıları eksik olan başka bir ihtiyacı gideriyorsa bilemem ama bende uzun süre diyet yapmış birisi olarak bu bana biraz şok diyet gibi geldi.Bir de neden spor yok anlamış değilim:44:

spor yok çünkü çok düşük kalorili bir diyet yani yorulur yorgun düşersin o yüzden :) evet şok diyet ama napalım zayıf olmak istiyorum eskisi gibi of pofff :((( diyetisyene de gidicem ben ama hormonlara baktırcam belki şeker direncim artmıştır o da çok fazla kilo aldırıyor muş

Diyete başladığım da bende senin şu anki kilondaydım.Nasıl bitecek diyordum ama inan bitiyor.Aç kalıp çektiğin eziyetler sonradan o uraşın ardından verdiğin kiloları geri almak daha can sıkıcı emin ol.Uzun vadede yaptığın zaman zayıflama şekli bile daha orantılı oluyor vucutta inan bana .Gerçekten verilen kilo kaybı belli ediyor kendisini.2 günde 3 kilo vermek sadece mide de olanı boşaltmaktır bu kilo kaybı olmuyor malesef.Yerin de olsam diyetisyen eşliğin de kilo verirdim en azından çektiğin sıkıntıya değsin değil mi canım :13:

Diyete başladığım da bende senin şu anki kilondaydım.Nasıl bitecek diyordum ama inan bitiyor.Aç kalıp çektiğin eziyetler sonradan o uraşın ardından verdiğin kiloları geri almak daha can sıkıcı emin ol.Uzun vadede yaptığın zaman zayıflama şekli bile daha orantılı oluyor vucutta inan bana .Gerçekten verilen kilo kaybı belli ediyor kendisini.2 günde 3 kilo vermek sadece mide de olanı boşaltmaktır bu kilo kaybı olmuyor malesef.Yerin de olsam diyetisyen eşliğin de kilo verirdim en azından çektiğin sıkıntıya değsin değil mi canım :13:

evet canım çok haklısın ama işte bir anda zayıf olmak istiyoruz :) napalım bi uyansam yirmi kilo gitmiş olsa :) ne güzel olur ama işte öyle olmuyor uzun süre ve emek istiyor inşallah başaracağım diyetisyene de gideceğim kesinlikle :) sağol cnm bilgiler için:53:

evet canım çok haklısın ama işte bir anda zayıf olmak istiyoruz :) napalım bi uyansam yirmi kilo gitmiş olsa :) ne güzel olur ama işte öyle olmuyor uzun süre ve emek istiyor inşallah başaracağım diyetisyene de gideceğim kesinlikle :) sağol cnm bilgiler için:53:

canım sen bu diyetle kilo werebildin mi ?? bide bahsettiğin sıkılaşma programları nelerdir ??

verdim beş kilo ama arada alıyorum bir kilo veriyorum oynuyor elma diyetinde sıra buğün ona başladım yeşil çay la da destekleyince iyiymiş ekmeği kestim ben hayatmdan çıkardım artık... internette araştırdım çok değişik sporlar var hiç kilo kaybetmeden sadece vücut şekilleniyor ya inanılmaz çok az kilo gidiyor görüntü mükemmel

Back
X