• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

kesinlikle verirsin şekerli meyve suları vs dısında bitki cayı şekersiz kahve sıvı seyler tüketmenin etkilicegini sanmıyorum :)

ben de öyle düşündüm..sağol canım.benim de erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var 5 Kasım da..2 hafta yapmayı deneyeceğim.

ben de öyle düşündüm..sağol canım.benim de erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var 5 Kasım da..2 hafta yapmayı deneyeceğim.
denicegim deme yapıcam de 2 haftacık sadece hem zaten sonra mide alısıyo bi taşla iki kuş:KK54:

sen kaç kg ile başlamıştın ne kadar vermiştin canım?
canım ben bunu önceki sene yapmıstım 7 kilo vermistim bu seferde basladım ama tam uyamadım 5 gün felan kendime görede uyguladıgım halde 2 kilo dan fazla vermistim sanırsam birden oturmadan düzenim yedigim icin yine aynı kiloma döndüm 61 felan :)

günlük tempon nasıl canım naparsın mesela kacta uyanırsın felan :) ona göre bi plan belirleyelim :)

günlük tempon nasıl canım naparsın mesela kacta uyanırsın felan :) ona göre bi plan belirleyelim :)

tatlişkom sabah 7 15 de uyanıyorum..9 15 gibi ofiste oluyorum..

kahvaltı 9,30

öğle 12,30

akşam 17,30

akşamı artık ofiste yemem lazım çünkü sonrasında spora gidiyorum salona en az 1-1,5 saat spordayım sonra sauna..bu yüzden halsiz kalabilirim sporu azaltabilirim.düşüp bayılmayayım sonra:)bide salatayı sınırsız mı yedin?
ilk gün biftek demiş ben bir tavuğun göğsü ve bol salata yesem olur mu?200 gr civarı bir göğüs zaten..

haklısın canım..ben de öyle yapacağım bugün başladım.çok gezdim tozdum şimdi 78,70 le baslıyorum tartıldım.sence 2 hafta da 5 kg gider mi?bir de çay kahve içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ya.
Ben 10 günde 4 kg verdiysem, sen 5 kg rahat verirsin bence. Bugün benim son günüm yarın tartılacağım. İnşallah en azından 1 kilo daha gitmiştirde 5 kg vermiş olurum.

tatlişkom sabah 7 15 de uyanıyorum..9 15 gibi ofiste oluyorum..

kahvaltı 9,30

öğle 12,30

akşam 17,30

akşamı artık ofiste yemem lazım çünkü sonrasında spora gidiyorum salona en az 1-1,5 saat spordayım sonra sauna..bu yüzden halsiz kalabilirim sporu azaltabilirim.düşüp bayılmayayım sonra:)bide salatayı sınırsız mı yedin?
ilk gün biftek demiş ben bir tavuğun göğsü ve bol salata yesem olur mu?200 gr civarı bir göğüs zaten..
düzenin cok güzel ,olur canım önemli olan dengeyi bilmek salatayı istedigin kadar yiyebilirsin ama tuz felan atmasan daha iyi olur limonlu salata mesela :kk77:

düzenin cok güzel olur canım önemli olan dengeyi bilmek salatayı istedigin kadar yiyebilirsin ama tuz felan atmasan daha iyi olur limonlu salata mesela :kk77:

biraz zeytinyağı?bide kahve de süt light?gerçi sütsüz de içerim sabah..ama gün içinde kahve çok içiyorum bir sütlü kahve içsem spor öncesi bişey olur mu sence?ya da spor sonrası bir bardak light tarçınlı süt..spor sonrası çok aç geliyorum eve.10 a doğru geldiğim için yemek yemek istemiyorum.

Ben 10 günde 4 kg verdiysem, sen 5 kg rahat verirsin bence. Bugün benim son günüm yarın tartılacağım. İnşallah en azından 1 kilo daha gitmiştirde 5 kg vermiş olurum.

tebrik ederim canım..sıfır kaçamakla bitiriyorsun sanırım sen?Darısı başıma inşallah..zayıflama grubundayım bu arada siz yarışıyor musunuz cuma gruplarında?

tebrik ederim canım..sıfır kaçamakla bitiriyorsun sanırım sen?Darısı başıma inşallah..zayıflama grubundayım bu arada siz yarışıyor musunuz cuma gruplarında?
Teşekkür ederim. Yok yarışmıyorum. Sürekli rejim yapmak korkutucu geliyor gözüme açıkçası. Zatn çok kilo verebileceğimi de zannetmiyorum şu tiroit yüzünden.Ama en azından da 65 kg ye kadar inmeyi de çok istiyorum.
Kocam dün bitter çikolata aldı bana, diyet ödülü akşam ondan bi karecik yedim sadece tek kaçamağım oo_O

Teşekkür ederim. Yok yarışmıyorum. Sürekli rejim yapmak korkutucu geliyor gözüme açıkçası. Zatn çok kilo verebileceğimi de zannetmiyorum şu tiroit yüzünden.Ama en azından da 65 kg ye kadar inmeyi de çok istiyorum.
Kocam dün bitter çikolata aldı bana, diyet ödülü akşam ondan bi karecik yedim sadece tek kaçamağım oo_O

o kadarcıktan hiçbişey olmaz..bitmesine bişey kalmamış sizin.

Evet bugün son. Ama zorlandım açıkçası . Son derece iştahlı bi kocam olması da üzerine tuz biber. Sabah kızartmalar, akşam yemeklr yapıp bi lokma bile yiyememek vurdu:ruh:

off helal olsun sana..ben ofiste hazırlatıyorum.sadece yanımda yiyorlar o kadar.aksam da spordan gelirsem pek mutfağa uğramamaya çalışıcam yapacak bişey yok.

Back
X