İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

Ben sadece grip ve öksürüğe faydasından dolayı yapıyordum narçiççeği çayı. İkram ettiğim kişilerde çok beğendi adını isteyip kullanmaya başladı hatta.
Bundan sonra daha severek içerim, nefret ederek yeşil çay içiyorum , narçiçeği onun yanında lezzet abidesi:KK76:
Kahve mi içiyorum şimdi:kahve:
evet cok güzel degisik bi tadı var :KK45: afiyet olsun bende birazdan icerim kalkamadım daha :uykucu:

kahvemi içiyorum nasıl güzel bisey bu türk kahvesini hic biseye degismem:kahve:

Oğlumu almaya okıla gitmeden önce bi saate yakın tempolu yürüyüş yaptım. Evin iki yanında park ikisinde de yürüyüş yolu olduğu halde yolumu uzata uzata okula yürüyerek yaptım yürüyüşümü:KK6:
5500 adım atmışım adım sayarıma göre. Allah bereket versin:KK71:

Oğlumu almaya okıla gitmeden önce bi saate yakın tempolu yürüyüş yaptım. Evin iki yanında park ikisinde de yürüyüş yolu olduğu halde yolumu uzata uzata okula yürüyerek yaptım yürüyüşümü:KK6:
5500 adım atmışım adım sayarıma göre. Allah bereket versin:KK71:
süper yaa cok iyi bnde okadar yurusem keske oglen yemegimi yicem simdi aksam ustu bende yürümeyi düşünüyorum :süslü:

simdi öglen yemegimi yiyorum kızlar:KK76:1 haslanmıs yumurta 5 zeytin 1 kucuk kase mercimek corbası bol acılı (acıya bayılırım) :KK45:

merhaab listede mercimek çorbası var mı?ben de yarın isveç diyetine başlıyorum 5 kasım a kadar en az 5 kg vermem lazım düğüne gidicem :D :D 78 kg ile başlıyorum malesef..

merhaab listede mercimek çorbası var mı?ben de yarın isveç diyetine başlıyorum 5 kasım a kadar en az 5 kg vermem lazım düğüne gidicem :KK70: :KK70: 78 kg ile başlıyorum malesef..
listede yok canım ben kendime göre yorumluyorum :KK49: malesef gezmeler felan derken sehir dışı felan ipin ucu kactı tekrar baslamayı dusunuyorum en basndan öyle daha iyi oluyo ceza gibi:KK14:o_O

beraber yeniden başlayabiliriz :rapci: boy kac acaba verirsin inanıyorum ben sana

listede yok canım ben kendime göre yorumluyorum :KK49: malesef gezmeler felan derken sehir dışı felan ipin ucu kactı tekrar baslamayı dusunuyorum en basndan öyle daha iyi oluyo ceza gibi:KK14:o_O

haklısın canım..ben de öyle yapacağım bugün başladım.çok gezdim tozdum şimdi 78,70 le baslıyorum tartıldım.sence 2 hafta da 5 kg gider mi?bir de çay kahve içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ya.

beraber yeniden başlayabiliriz :rapci: boy kac acaba verirsin inanıyorum ben sana

167 boy 78,80 kg..hadi birlikte başlayalım..daha önce 98 den 70 e kadar düştüm kendi çabamla,spor ve diyetle çok aşırı sıkmadan..ama uzun zamandır 75 76 arasındaydım bi bakmışım 78 olmuşum :'(

haklısın canım..ben de öyle yapacağım bugün başladım.çok gezdim tozdum şimdi 78,70 le baslıyorum tartıldım.sence 2 hafta da 5 kg gider mi?bir de çay kahve içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ya.
kesinlikle verirsin şekerli meyve suları vs dısında bitki cayı şekersiz kahve sıvı seyler tüketmenin etkilicegini sanmıyorum :)

167 boy 78,80 kg..hadi birlikte başlayalım..daha önce 98 den 70 e kadar düştüm kendi çabamla,spor ve diyetle çok aşırı sıkmadan..ama uzun zamandır 75 76 arasındaydım bi bakmışım 78 olmuşum :'(
yine inersin canım bizimde düğünümüz var kuzenin oda bu ayın 30 31 i iste bende ona ugrasyorum ;)

Back
X