• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Merhaba yarından itibaren ben de başlıyorum hayatımda ilk defa diyet yapacağım çünkü hiç bu kadar kilomdan rahatsız olmamıştım.depresyon gibi sebeblerden ötürü aldım ve geri veremedim iyice bunalıma girdim bu konu yüzünden ve artık birseyler yapmalıyım, regl doneminden yeni ciktim 1 2 gün oluyor ama baslayacagim ne kadar farkederse beni o kadar motive eder. Her gün yazamayabilirim ama size kilo durumumu bildirecegim umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız diyeyim. Sevgilerle.

Merhaba bugün kahvemi icemedim yokmuş :) neyse bitki çayı içtim ve ıspanak bulamadım taze fasulye aldım hasladim baharatla çevirdim yumurtayı hasliyorum aksama menu malz. De tamam ilk güne göre kolay geçti umarım sıkılmam. Görüşürüz..

Merhaba tekrardan akşam menüsünde tavuğu tavada pisirdim ve salatanin icine doğradım ben kırmızı et yiyemedigim için tavuk aldım. Menü de direk ne yazıyorsa onu yapmak yerine kendime göre uyarlamak ve menüyü en azından kendime bir yol gibi seçmiş oldum daha önce de isvec diyeti için değil ama bu şekilde sabah öğle akşam olacak sekilde ogunlerimi düzenleyip dikkat ettiğimde 2 haftada 3 kilo vermiştim. Umarım yine aynı sonuçla giderim amacım bi an da kilo vermek defil zaten. Bugün pek vaktim oldu yazmaya bu şekilde elimden geldiği kadar yazıp sizlere de örnek teşkil etmeye çalışacağım. Sevgilerle.

Merhaba bugün kahvemi içtim yanında 2 tane light bisküvi yedim , öGlen dünden kalan fasulyeyi yoğurtla yedim ogunlerim de ekmek yok tabi ki, gün içinde su ve bitki çayı tuketimime dikkat ediyorum hava çok sıcak olduğu için direk listede ki gibi yapmıyorum benzeri diyelim ama işe yarayacagina eminim. Spor hiç yapamadım gün içinde işlerim oldu ve hava çok sıcak olduğu için kipirdamak istemiyor insan. Bakalım ne olacak.

Merhaba 4 gün için yüksek bir rakam bu tabi ki yağ değil muhtemelen su kaybıdır havalar sıcak dikkat edin siz yine de benim de 3. Günüm kahvemi içtim biraz gec uyanıyorum sıcaktan yatagamadigim için ve tartilmiyorum özellikle :) spor yapıyor musunuz ? Ben yapamıyorum haberleslim 1 haftanin sonunda tartilacagim iyi diyetler :)

Hayir malesef fazla Spor yapamiyorum sadece 30 dk fln yürüyüs yapiyorum oda tabi vakit bulunca. Tskler sizede iyi diyetler, insallah atariz beraber bu kilolari

Bende yarın başlamak istiyorum insallah başlayabilirim evde tartı olmadığı için tartilamiyorum 1 hafta bitince tartilicam umarım gözle gorulur bi değişiklik olur

Merhaba 4 gün için yüksek bir rakam bu tabi ki yağ değil muhtemelen su kaybıdır havalar sıcak dikkat edin siz yine de benim de 3. Günüm kahvemi içtim biraz gec uyanıyorum sıcaktan yatagamadigim için ve tartilmiyorum özellikle :) spor yapıyor musunuz ? Ben yapamıyorum haberleslim 1 haftanin sonunda tartilacagim iyi diyetler :)
Kaç kilo verdin canım çok merak ettim :))

Ay bunu ben üniversitede yapmıştım 6 gün zor dayandım. Bankada işim vardı sıradaydım iyi ki arkadaşım yanımdaydı tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse. Ağır bşr diyet, sabah kahvaltısı yok o çok kötü enerjisiz kalıyor insan. Hele ki haşlanmış Ispanak en kötüsü

Merhaba ben foruma yeni üye oldum isveç diyetiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunabilmek için. Bugün diyetin 3.günü bitti 62.6 dan 60.9 kiloya düştüm bence gayet güzel çünkü aylardır 62 den düşemiyordum.Diyette kaçamak yapmadım sadece bugün az önce 3-4 tane kuruyemiş yedim umarım bir sorun çıkartmaz.

Merhaba,
Ben bu diyeti sadece 5 gün yapdim Sonra biraktim. 5 gün icinde 3 kg vermistim ama malesef cabuk verildigi icinde cabuk geri aliniyor. Suan saglikli ve kalici vermeye basladim cünkü en iyisi bu oldugunu düsünüyorum ve sizede tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben bu diyeti sadece 5 gün yapdim Sonra biraktim. 5 gün icinde 3 kg vermistim ama malesef cabuk verildigi icinde cabuk geri aliniyor. Suan saglikli ve kalici vermeye basladim cünkü en iyisi bu oldugunu düsünüyorum ve sizede tavsiye ederim.
Merhaba diyeti 5 gün yaptım demişsiniz ama diyet 6.gün dolmadan bırakılmamalı diye bir kural var çabuk kilo almış olmanızın sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum. Gerçek süresi zaten 13 gün. 13.günden sonra metabolizma ve iştah ona göre ayarlanmış oluyor ve eski yemek yeme sistemine hemen dönemiyorsun. Sizin erken bıraktığınız için eski yemek yeme sistemine döndüğünüzü ve dolayısıyla hemen kiloları geri aldığınızı düşünüyorum.

Merhaba tartildin mi toplamda kac kilo verdin cok merak ettim ben de yapiyorum çünkü 8.günüm ve sadece 3 kilo verebildim

Back
X