• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Gerçekten işe yarıyor mu şu bildiğimiz hamur kabartma tozu ? :KK70: hemen denemek istiyorum
Evet bildigimiz hamur kabartma tozu (: bn bunu ilk yemek sodasi olarak duydum sonra evde onu bulamayinca gittim kabartma tozu ictim (ben kimyaciyim aralarinda cok kucuk bi fark var ikiside ayni islevde) yarisini bi bardaga doldurdum cozdum iyice ictim kalan yarisinida ayni sekilde hmn arkasindan Ictim. 5 dakikada gorevini tamamladi. Sonra buna devam etmk icin yemk sodasi aldim o kadar etkili olmadi. Bnde kabartma tozu iciyorum artik (: burda bi arkadas soyledi onuda gunluk icecegi suya bir tatli kasigi atiyormus (yani 3 lt iceceksen 3 lt ye 3 bardak iceceksen 3 bardaga toplamda bir tatli kasigi) diyet yapmadan bunu icmis sadece kilo vermis. Vucuttaki suyu atiyo olabilir aslinda o bile yeterli :)

Ben bu isvec diyetiyle 6 gunde 3 kilo verdim. 15 gun sonra hepsini geri aldim. Sonra baska baska yomtemlerle o kiloyu tekrar verdim. Normal kilomdayim fakat 2 kilo daha vermek istiyorum. Bugun tekrar basladim. Diyet sonrasinda yediklerime dikkat ederek deneyecegim bakalim neler olacak

Merhaba 19 yaşındayım, altı ayda 15 kilo verdim fakat istediğim fizikte ve kiloda değilim, bu gecede buğday salatası ve nohutla muthiş kaçamak yaptım, sizce bir anda alır mıyım ve isveç diyeti yapıp bir beş kilo daha verebilir miyim, çünkü öncesinde kilo verdiğim için yavaş mı olur?

Merhaba 19 yaşındayım, altı ayda 15 kilo verdim fakat istediğim fizikte ve kiloda değilim, bu gecede buğday salatası ve nohutla muthiş kaçamak yaptım, sizce bir anda alır mıyım ve isveç diyeti yapıp bir beş kilo daha verebilir miyim, çünkü öncesinde kilo verdiğim için yavaş mı olur?
O kadarcik kacamaktan bir sey olacagini sanmiyorum. Yarin daha cok dikkat edersin yediklerine boylece dengelemis olursun. Diyete vucudun alistiysa az yemek sorun olmayacaksa isvec diyetini deneyebilirsin. Kilon fazla ise zayiflama hizin daha fazla oluyor

merhabaaaa bende bugün başladım birde bunu deneyeyim dedim.zaten beslenme düzenine dikkat eden biriyim. ufak kaçamaklar oluyordu ama dengeliyordum. bilindik bir yeme düzenim vardı onunla 25 kilo verdim.şimdi metabolizmanın yapısını biraz değiştirmek mantıklı geldi. boyum 1.69 kilom 75 şuanda. bugün birinci gün. biraz enerji azalıyor tabi ama atlatılmayacak şey değil. haftada 4-5 gün spor yapıyordum zaten başlamadan öncede. 2 gün aletli pilatese diğer 2 günde cardioya devam edicem. 3-4 günde bir paylaşacağım sonuçları. hadi bakalım...

Bu diyetle 4 kilo verip kısa sürede geri alanlardanım. Her şeyi kararında yiyerek uzun vadede kalıcı kilo verdiren diyetlerden şaşmamak gerek.

Merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum isveç diyetine. boyum 154 cm kilom 69 yani vermem gereken çok kilo var...83 kilodan 69 a düştüm ama bu aralar irademe sahip olamıyorum.dolayısıyla kilo veremiyorum.o yüzden bu diyete başlamaya karar verdim...size soracaklarım var cevaplarsanız sevinirim...kahve ile kesme şekeri karıştırıp da mı içsem...akşam ki bifteğin yrine ne yiyebilirim...ben kırmızı et yiyemiyorum da :(

merhaba fatimaaaa.. bende 75.7 ile başladım şuan 69.5 kiloyum.. bugün 9. günüm ve 6 kilo 200 gram verdim. akşamları biftek yerine zaman zaman haşlanmış tavuk yedim.. sabah kahvemi şekersiz tercih ediyorum. ama tabi şekeri kahve içerisine atarak tüketebilirsin..

listenin dışına çıkmazsanız vücudunuz zaten şeker ve karbonhidrat almadığı için çoğunlukla protein aldığınızdan kilo vermeme ihtimaliniz neredeyse sıfır. ama tabiki verilen kilo oranı fazlalıklarınızla paralel. benden tavsiye bu 2 hafta boyunca en aşağı 3-4 gün spor yaparsanız (çok tempolu olmadan hareket etmek amaçlı) daha güzel sonuçlar alırsınız. sonuçlarınızı da paylaşın beraber takip edelim...

Tabiki yazarım...İnşallah çıkmıcam diyet dışına...birde akşam haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyırum ama but mu kanat mı göğüs mü ve ne kadar yemem gerekiyor...

bence göğüs yemen daha mantıklı çünkü en yağsız olan o.. 200 gr yazıyor. birebir uygulamaya çalış diye düşünüyorum..

Dün akşam geç kaldım eve gidip tavuğu haşlayıp yemek için...6 da eve girdik.bende 2 elma ve yoğurt yedim...ona rağmen bugün tartıda 900 gr eksik çkktım...çok srvindim...

merhaba fatimaaaa..sana tavsiyem öğünlerde diyette yazanları yiyemiyorsan da aynı besin grubundan bir şey yemen yönünde. çünkü bu diyet belli besin gruplarının zincirlenmesinden oluşturulmuş. yani akşamında tavuk ( protein ) varsa elma (şeker) + yoğurt (protein) yememen yönünde. vücut ilk k.hidrat sonra yağ en son proteini yakar. bu tarz bi diyette beyin şeker geldiği sinyalini vücuda iletir ve direk ihtiyaç duyduğu için depolamaya başlar. o yüzden neredeyse birebir uygulmaya çalış bence..

bu arada benim 11. günüm bugün .. 75.7 ile başlamıştım. bu sabah 69'u gördüm.. 6 kilo 700 gram gitti :) :) :) kalan 3 günümde inşallah 1,5-2 kilo daha veririm. 67-67,5 civarı bitirmek istiyorum bu diyet serüvenimi...

selam kızlar bende bugun basladım ogle yemegımı sımdı yedım ıspanak bır kasık kadar kaldı haslanınca = ) yumurta sevmem 2 dılım beyaz peynır 2 cerı domates ve ıspanagımı yedım

lorinem lorinem merhaba... diyetim biteli tam bir ay oldu.. toplam 9 kilo gitmişti.. 67,7 ile bitirmiştim.diyet bittikten sonra bir ayda sadece 1 kilo aldım (68.7 oldum) genel olarak sabah kahvaltıda kahve içmeye devam ediyorum. öğlen sebze yada tavuk yanında salata ve yoğurt tüketiyorum. aralarda bisküvi ve çikolata tarzında kaçamaklar da oluyor... akşam olabildiğinde az yiyorum. ve itiraf edeyim yaz geldi hayatıma dondurma da girdi.. çok abartmadan şekerli gıdalar tüketiyorum anlayacağın. ama sporu ihmal etmiyorum. haftada en az 2-3 gün spor yapıyorum.. bu şekilde devam edeceğim.. eylül gibi ( 6 ay geçmemiş oluyor 4 ay geçmiş oluyor ama) bu diyeti o an ki kiloma da paralel olarak 6 gün yada 13 gün tekrarlayacağım. şimdi 3-4 gün süren bir şok diyet yapmayı düşünüyorum. kilo kaybı bir ivme kazansın diye Ramazan öncesinde... bu şekilde işte.. :)

bekliyorum canım müjdeli haberlerini :) sabahları türk kahvesi iç şekersiz başta ben yapmaya eriniyodum sonradan alıştım yüzümü yıkamadan cezve arıyodum :) bide maydanoz suyu iç limonla ödemleri atıyo şişkinliğin iniyo :*
Yeni üye oldum ve diyete yeni başlıycam çok olumlu şeyler okudum türk kahvesi yerine sütlü türk kahvesi içsek olurmu :):)

Back
X