• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Ben de spor yapamam diyordum ama kilo vermeye başlayınca ve bünyem de diyete alışınca yapmaya karar verdim, fazla değil akşam uyumadan önce yarım saat spor yapıp öyle uyudum.Ama diyet ağır ve her bünye aynı değil spor yapamasan da kilo veriliyor, diyet bittikten sonra sıkılaşmak için yaparsın :)
ay süper vallaha :) zayıflama çayı vardı aktardan aldıgım onu kullanmakta bi sakınca varmıdır acaba?

ay süper vallaha :) zayıflama çayı vardı aktardan aldıgım onu kullanmakta bi sakınca varmıdır acaba?
Ben akşam yemeğinden sonra form çay içiyorum sabah ta uyarınca ilk iş olarak WC ye gidiyorum bence zayıflama çayı, yeşilçay eklenirse diyet daha da etkili oluyor.

Merhaba arkadaslar benim bugun 6. gunum 5 gunde 3 kilo gitti aksam bende spor yaptim karin bacak hareketleri kendimi iyi hissettigimde spirla destek yaparsam daha iyi olcak
Ben de leslie ile yürüyüş yapmadım Youtube den basen ve karın hareketleri videosu açıp onları yaptım.

Kizlar kacinci gundesiniz bu diyetten sonra ara vermek gerekirmi belki bende yaparim yesil cay aldim aksam yemekden sonra icicem 3 kilo verdim 5 gunde toplamda 6 ancak gider gibi
Benim bugün 4. Günümdü. 2. Hafta bu kadar çok kilo verilmez gibi geliyor bana da ama en az 6 ile kapatırız. Ben ara vermicem :)

Benim bugün 4. Günümdü. 2. Hafta bu kadar çok kilo verilmez gibi geliyor bana da ama en az 6 ile kapatırız. Ben ara vermicem :)
4 Gunde ne kadar verdin belki sonra birden duser 6_7 kilo versek super zaten biraz spor yapabilsem daha iyi sonuc alirm. Ara verme derken 13 gunun sonunda baska bi diyete baslamak icin

3 günün sonucu 2 kg 200 gr.Yarın uyandığımda 3 e yakın vermiş olurum.diyet bitince başla diyet yapmak için ara vermicem demiştim ama 55 olursam korumayan geçerim, şu an 58,8

Back
X