İsveç diyeti !!

Merve343434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
27
27
3
31
Merhaba kizlar. Kilom çok çok fazla son 1 yıldır ömrümde görmediğim kiloları gördüm. Belki inanmazsınız ama tam 103-105 kilo arasındayım boyum 1.72 ... Gündüz hicbisey yemezsem umrumda olmuyor ama gece dayanamıyorum biseyler yemek istiyorum kendime birkez de burda sans vermek istiyorum. İsveç diyetine baslicam yarin. Tarti fotosunu atarım inşallah tam 1 Aralık'ta bitmiş oluyor inşallah yılın son ayına birazcik kilo vermiş olarak girerim. Benimle başlamak isteyen olursa memnun kalırım olmazsa da tek başıma devam ederim cümleten iyi aksamlar...

Bugün 1. Günüm olacak inşallah buda kilom kocaman bir bardak ılık limonlu suyumla başladım

Eklentiler

• IMG_20201118_095453.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 49
Evet şuan iyi gidiyir bakalım daha ilk saatler

Eklentiler

• IMG_20201118_140813_045.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 60
Nasil gecti ilk gun? zor bir diyet bildigim kadariyla.. takipteyim

İsveç diyeti ne olaki tam olarak? Bence sadece akşamları ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarıp gün içinde yeşil çay tüketseniz bile fark eder. Gece yatarken de zerdecal, pul biber, limon ve yoğurtlu bir karısı vsr onu yiyin. 1 çay kaşığı zerdecal 1 çay kaşığı pul biber, biraz limon suyu 2 çorba kaşığı yoğurda karıştırıp tam yatarken yiyorsunuz. Üstüne su bile içmiyorsunuz. Bunu gün aşırı yapmayın bağırsaklarinizi yorar haftada 3 gün yapabilirsiniz

Nasil gecti ilk gun? zor bir diyet bildigim kadariyla.. takipteyim
Çok şükür ilk günü atlattım şuan yataktayim açlıktan kivraniyorum akşam çok acıktım ufak bı mandalina yedim çok bı ise yaramadı da neyse.. malum mide alışmış yemelere.. neyse inşallah yarını da kaçamaksiz atlatirim

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama onları da denedim. Bende pcos var yani çok kolay kilo alabiliyorum ama zor kilo verebiliyorum. Bir de bunu deniyeyim dedim inşallah faydasını görürüm

Evet arkadaşlar İsveç diyetimin 1. Günü sonuçları çok iyi değil çokta kötü değil
-1.300

Eklentiler

• IMG_20201119_105651_131.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
harika tebrik ederim.!!! kötü değilmi müthiş.. devamını getitsen dahada müthiş olur:)
İnşallah getirmeye niyetim var. Bu defa yarım birakmicam buraya da not düşecem. Millete bakiyorum 7-8 kilo verdik diyorlar ve geri almadan bana şaka gibi geliyor bide ben deniyeyim dedim.

İnşallah getirmeye niyetim var. Bu defa yarım birakmicam buraya da not düşecem. Millete bakiyorum 7-8 kilo verdik diyorlar ve geri almadan bana şaka gibi geliyor bide ben deniyeyim dedim.
bende 5 kilo verdim 60 tan 55 e düştüm ilk yaptığımda ki ideal kilom 62 olmasına rağmen.. ama ben değiştirdim daha sağlıklı yaptım küp şeker kullanmadım hatta konumda var bununla ilgili neyi nasıl değiştirdim diye bir bak istersen..

Maşallah kilon az olmasına rağmen iyi vermişsin küp şekeri diyor kahvenin yanına çeyrek parça koyuyorum ama malesef yiyemiyorum yıllardır çayı kahveyi şekersiz içtiğim için galiba. Tabi bakarım

Gerçekten su bir dilim salamin ne işe yaradığını o kadar merak ediyorum ki o olmazsa olmaz mıydı eyyy İsveç diyetinin mucidi bana bı açıklama borçlusun
.
.
Yogurduma tarçın eklemek istedim tatlı ihtiyacımı şey yapsın diye

Eklentiler

• IMG_20201119_144836_810.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20201119_144836_810.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 36
Aksam yemeğindeki bir adet meyveyi şimdi tüketmek istedim ve tercihimi muzdan yana kullandım. Kalorisi çok fazla dmeyin çok acim beni biraz tutsun

Eklentiler

• IMG_20201119_154545_181.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
Buda akşam yemegim idi galiba ben şimdiden açıktım saat daha 7 olmamış

Eklentiler

• IMG_20201119_180222_003.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu konuyu takibe aliyorum ve sana basarilar diliyorum. Ah bu kilolar geldikleri gibi gidebilseler keske . Ilk günde baya iyi kilo vermissin kendine güven ve olucagindan emin ol. Tarcinli bitki cayi denemeni öneririm hem istahi kesiyor hemde tatli istegin yok oluyor. 2 haftadir basladim diyete ve bende cok seyi degistirdi. Merakla bekliyorum degisimini

Aslında çok yiyen biri deglim kilomun %85i hareketsizlikten diyebilriim. Ama bu defa inşallah kilo vercem Allahtan boydan kurtariyorum biraz niyetim kilo verip Allah'ın izniyle bebik yapmak

Aslında çok yiyen biri deglim kilomun %85i hareketsizlikten diyebilriim. Ama bu defa inşallah kilo vercem Allahtan boydan kurtariyorum biraz niyetim kilo verip Allah'ın izniyle bebik yapmak
Cok yiyen biri degilsen metabolizma yavaslamisda olabilir ve yeterli kalori alinmadigi icin beden buna alisir kendisini yavaslatir ve kalori aldigi kadar yakar. Metabolizmayi hizlandirmayi denedinmi hic? Bazen bize az yiyoruz gibi gelebilir ama kalori hesabi yapildiginda gercekler ortaya cikiyor Umarim bütün dileklerin gerceklesir ve kucagina alirsin en kisa zamanda. Yeterki kendine güven ve olucagina inan. Bende hemen kilo alan biriyim yani 40 gün diyet yapip verdikten sonra 2 gün bozsam 3 kilo alirim gibi bisey

Valla bende öyleyim 2 gün bozsam 10kilo alırım gibi bişey bende pcos var onunda etksiinin olduğunu düşünüyorum. Bakalım şu İsveç ise yarayacak mı eğer yarasa sonuna kadar devam ettirebilsem ve güzel sonuç alsam aralıklarla yaparım zararlı diyorlar gerçi ama olsun iki üç ek yiyecek katarak devam ettirim

Takip eden hanımlar size sesleniyorum şuan açlıktan uyuyamiyorum haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…