- 17 Kasım 2020
- 27
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Merve343434
-
Nasil gecti ilk gun? zor bir diyet bildigim kadariyla.. takipteyimMerhaba kizlar. Kilom çok çok fazla son 1 yıldır ömrümde görmediğim kiloları gördüm. Belki inanmazsınız ama tam 103-105 kilo arasındayımboyum 1.72 ... Gündüz hicbisey yemezsem umrumda olmuyor ama gece dayanamıyorum biseyler yemek istiyorum kendime birkez de burda sans vermek istiyorum. İsveç diyetine baslicam yarin. Tarti fotosunu atarım inşallah tam 1 Aralık'ta bitmiş oluyor inşallah yılın son ayına birazcik kilo vermiş olarak girerim. Benimle başlamak isteyen olursa memnun kalırım olmazsa da tek başıma devam ederim cümleten iyi aksamlar...
Çok şükür ilk günü atlattım şuan yataktayim açlıktan kivraniyorumNasil gecti ilk gun? zor bir diyet bildigim kadariyla.. takipteyim
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama onları da denedim. Bende pcos var yani çok kolay kilo alabiliyorum ama zor kilo verebiliyorum. Bir de bunu deniyeyim dedim inşallah faydasını görürümİsveç diyeti ne olaki tam olarak? Bence sadece akşamları ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarıp gün içinde yeşil çay tüketseniz bile fark eder. Gece yatarken de zerdecal, pul biber, limon ve yoğurtlu bir karısı vsr onu yiyin. 1 çay kaşığı zerdecal 1 çay kaşığı pul biber, biraz limon suyu 2 çorba kaşığı yoğurda karıştırıp tam yatarken yiyorsunuz. Üstüne su bile içmiyorsunuz. Bunu gün aşırı yapmayın bağırsaklarinizi yorar haftada 3 gün yapabilirsiniz
İnşallah getirmeye niyetim var. Bu defa yarım birakmicamharika tebrik ederim.!!! kötü değilmi müthiş.. devamını getitsen dahada müthiş olur:)
bende 5 kilo verdim 60 tan 55 e düştüm ilk yaptığımda ki ideal kilom 62 olmasına rağmen.. ama ben değiştirdim daha sağlıklı yaptım küp şeker kullanmadım hatta konumda var bununla ilgili neyi nasıl değiştirdim diye bir bak istersen..İnşallah getirmeye niyetim var. Bu defa yarım birakmicamburaya da not düşecem. Millete bakiyorum 7-8 kilo verdik diyorlar ve geri almadan bana şaka gibi geliyor bide ben deniyeyim dedim.
Maşallah kilon az olmasına rağmen iyi vermişsinbende 5 kilo verdim 60 tan 55 e düştüm ilk yaptığımda ki ideal kilom 62 olmasına rağmen.. ama ben değiştirdim daha sağlıklı yaptım küp şeker kullanmadım hatta konumda var bununla ilgili neyi nasıl değiştirdim diye bir bak istersen..
Aslında çok yiyen biri deglim kilomun %85i hareketsizlikten diyebilriim. Ama bu defa inşallah kilo vercem Allahtan boydan kurtariyorum birazBu konuyu takibe aliyorum ve sana basarilar diliyorum. Ah bu kilolar geldikleri gibi gidebilseler keske. Ilk günde baya iyi kilo vermissin kendine güven ve olucagindan emin ol. Tarcinli bitki cayi denemeni öneririm hem istahi kesiyor hemde tatli istegin yok oluyor. 2 haftadir basladim diyete ve bende cok seyi degistirdi. Merakla bekliyorum degisimini
Cok yiyen biri degilsen metabolizma yavaslamisda olabilir ve yeterli kalori alinmadigi icin beden buna alisir kendisini yavaslatir ve kalori aldigi kadar yakar. Metabolizmayi hizlandirmayi denedinmi hic? Bazen bize az yiyoruz gibi gelebilir ama kalori hesabi yapildiginda gercekler ortaya cikiyorAslında çok yiyen biri deglim kilomun %85i hareketsizlikten diyebilriim. Ama bu defa inşallah kilo vercem Allahtan boydan kurtariyorum birazniyetim kilo verip Allah'ın izniyle bebik yapmak
Valla bende öyleyim 2 gün bozsam 10kilo alırım gibi bişeyCok yiyen biri degilsen metabolizma yavaslamisda olabilir ve yeterli kalori alinmadigi icin beden buna alisir kendisini yavaslatir ve kalori aldigi kadar yakar. Metabolizmayi hizlandirmayi denedinmi hic? Bazen bize az yiyoruz gibi gelebilir ama kalori hesabi yapildiginda gercekler ortaya cikiyorUmarim bütün dileklerin gerceklesir ve kucagina alirsin en kisa zamanda. Yeterki kendine güven ve olucagina inan. Bende hemen kilo alan biriyim yani 40 gün diyet yapip verdikten sonra 2 gün bozsam 3 kilo alirim gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?