Günaydıngünaydın canım . bende kahvemi içtim . benim vermem gereken 6 kgdan fazla .
Bu nedenle her gün tartılmayacagım ama yediğimi içtiğimi burda paylaşacagım
Kahve suan içiliyor , 2 saate market alısverişine gideceğim.. öğlen 15.00 gibi akşam da 20.00 de yemeyi bitireceğim
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim ve buraya girmeyi
birbirimize motivasyon olur
7-8 çok iyi bir sonuç. Başlangıç kilon nedir bu arada?bende ama aksam tüm yediklerimi kolaj yapıp hepsini beraber
ben de 8.30 uyanıyorum ama kahvemi 9.30 gibi içtim rutini bozmak istemiyorum
kilolarımız aynı sayılır ama benim boyum 165 bundan dolayı vermem gereken artı 3 daha var :)
benim hedefim 54 kilo ,ilk bu diyeti uyguladıgımda 7-8 kilo kadar vermiştim
şimdi de aynı sekilde vermek istiyorum
7-8 çok iyi bir sonuç. Başlangıç kilon nedir bu arada?
İlk 3 günü atlatalım sonra zorlanmayız alışırız.
Merhaba hoşgeldin:)))) tabiki çok seviniriz
Bugün bizim ilk günümüz bitti , yarın mi başlıyorsun
Merhaba Kızlar aranıza katılabilir miyim bende ?
Merhaba tabi ki hoşgeldinMerhaba Kızlar aranıza katılabilir miyim bende ?
Afiyet olsun.akşam yemeğim olan biftek yerine ızgara tavuklu , 1 yk zeytinyağı ile yapılmıs yesil salata da yendi :)
Selam :) Bugün temizlik yaptım ancak fırsat bulabildim. Korona yüzünden yardımcı ablamız gelemiyor. Bebekle ev temizliği baya işkenceymiş.günaydın kızlar , bugun 2.günüm
şimdi 1 kesme sekerli sade filtre kahvemi içiyorum ,, sizler ne durumdasınız ? :)
güncelleyelim burayı :))
Regl dönemi güzel kilo verilebilir. Tatlı krizini engellemek için o dönemde sıcak sütün içinde 1 tatlı kaşığı tahin eklenip karıştırılıp içilebilirsin.bende biftek yerine yağsız tavuk göğsü tercih ettim, 1 meyve hakkımız var bugun onu da 1 yeşil elma yiyerek bugunu kapatacagım. Bir de regl öncesi stresi var sorma o fena işte , kilo verdiğimi hissetmemek bir yana ağrım var
İnşallah bir an önce olurum