İsveç Diyeti

günaydın bugun 3.gün
şimdi 1 kesme sekerli filtre kahvemi içiyorum + ekmek yerine 1 orta boy pirinç patlağı tükettim

4.günün sabahından gunaydın..
sabah kahvaltım olan 1 kızarmıs ekmek (bunun yerine pirinc patlağı yiyorum ) ve 1 kesme sekerli filtre kahve yeniyor
kızlar siz ne durumdasınız , hiç sesiniz cıkmıyor

Hayırlı olsun :) Keşke benim de verecek sadece 6 kilom olsaydı

1 tane c vitamini içtim bağısıklıgım düşmesin diye 1 saat sonra öğle yemeğimi yapacagım .
kimseden ses cıkmıyor

Hayırlı olsun :) Keşke benim de verecek sadece 6 kilom olsaydı
Yavaş yavaş gidecek hepsi yeterki bir yerden başlayalım.
1 tane c vitamini içtim bağısıklıgım düşmesin diye 1 saat sonra öğle yemeğimi yapacagım .
kimseden ses cıkmıyor
Bende vitamin aldım sabah devam ediyorum evden sporumu da yapıyorum. Gece geç yattığımda zorlanıyorum ama bırakmak yok.

Evet uyku problem oluyor ben sabahı zor ettim dün gece.. Bende az evvel öğle yemegimi yedim
Ben bugün öğlen ve akşam yer degistirdim portakal yoğurt öğlen, yumurta peynir havuç akşam

Evet uyku problem oluyor ben sabahı zor ettim dün gece.. Bende az evvel öğle yemegimi yedim
Ben bugün öğlen ve akşam yer degistirdim portakal yoğurt öğlen, yumurta peynir havuç akşam
Çok açım ama yemeyeceğim sabah iyi hissederek uyanacağım

Günaydın kızlar isveç diyetini çok duydum ama cesaret edemedim tartıldınızmı bizede motivasyon olsun yazında

ben dün bozdum ve bugun 1.günden yeniden basladım
birazdan tartılacagım ve tartı sonucunu burada paylaşacagım
regl öncesi açlık krizine tutuldum dün resmen

Günaydın kızlar isveç diyetini çok duydum ama cesaret edemedim tartıldınızmı bizede motivasyon olsun yazında

ben ilk yaptıgım zaman 7-8 kilo vermiştim canım
sonrasında yememe dikkat etmediğim için hepsini değil ama büyük ölçüde aldım
ama gerçekten dikkat etmedim ve hareketsizdim normal bir insan bile fazlasıyla kilo alırdı

Denemekte fayda var o zaman

Hala devam ediyorum spor da devam karın kaslarım belirginleşmeye başladı. 13 nisan tartılıp göreceğim sonucu

Korona yüzünden evde saçma şeyler yemeye başladık tekrar başlamak istiyorum. Ama önce bu psikolojiden çıkmam lazım.

Başa sardım yine kilom 64. Artık sıkıldım kendimi motive etmem gerekiyor. 5-6 kilo versem yetecek ama çok zor geliyor. Yemekte keyif vermiyor. Eski kıyafetlerimde olmuyor. Saçma bir döngü.

63.7
1. haftanın sonucu sadece -300 gr oldu. Yine de devam haftaya 63 hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…