• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti yapanlar yardımcı olurmusunuz

Syren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
19
9
1
32
Merhaba biliyorum isveç diyeti hakkında bir çok konu var ama maalesef danıştığım kimseden yanıt alamadım ve yardımcı olmadılar ben de buradan sormak zorunda kaldım sonuçta bu forum bilgi tecrübe alışverişi almak amaçlı ve ben de bu diyet için kayıt oldum sizden tavsiye almak için.
Benim bugün diyetimin 8.günü ve sadece 3 kilo verdim bu çok kafama takılmaya başladı çünkü çoğu gün aç yattım bi 6 7kilo gitmesini beklerdim tamam kaçamak yaptım ama 1 elin parmağını geçmez gerçekten yağli karbondihratlo hic bir sey yemedim 1 kere diyet kola ictim 1 kere basim dönünce ayran bir kere de lokum yedim diyette ufacık bir kacamak bile diyetinizi iptal eder ise yaramaz diye bir bilgi mevcuttu acaba gercekten dogru mu siz kac kilo verdini

Merhaba syren isvec diyeti konusunda usta olmus birisi olarak diyebilirim ki bu diyet asla kacamagi kabul etmez cunku zaten cok kisa 13 gun icinde verdiriyor kacamak yaptiginda vucudunun onu atacagi fazla gun sayisi yok ki.ben yaptigim zaman 7-8 kilo civari verdim hep hatta ilk yaptigimda 13 kilo vermistim 77 den 64 e dusmustum benim ilk diyetimdi ve sonradan abartincaya kadar kilo almamistim artik dukan yapiyorum vucuduma en guzel kilo verdiren diyet

Eklemeyi unutmusum bu diyette 6 ve 7. Gunlerde kilo verilemiyor sonra tekrar basliyor

Eklemeyi unutmusum bu diyette 6 ve 7. Gunlerde kilo verilemiyor sonra tekrar basliyor
Peki ama sen hić mi kaçamak yapmadın bir soda bile içmedin mi ben kaçamak yapanlardan da okudum yine en az 5 6 vermisler ben veremedim 10 20 kiloyu da gectim ki zaten okadar vermem mumkun degil ideal kiloma yakin oldugum icin sanirim ama bir de gunde aldigin kalori miktari cok dusuk 1 adet yedigin ufak kalorilik bisey bile o kadar etkiler mi yaa ?

Back
X