- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
-
işte o benım :)) ınternette buldugum dıyet lıstesı dogruysa cok guzel :) uyarım cogunlukla . yıne aldım da kılo.. R yapmam lazım :)75 kg la baslıcam yarın :) 13. gun sonunda ne olacak gorucez:)Kendimi bildim bileli diyet yapan bir ben var :) en son 2016 yılında 83 kg dan 62 kg olup hamile kalmıştım sonra doğumdan beri hala veremediğim kilolarım var. Yaklaşık iki aydır kaçamakla diyet yapıyorum 77 kiloydum şu an 71 civarı olduğumu tahmin ediyorum yarın dan itibaren sabah tartılıcam ve İsveç diyetine başlayacağım. Umarım istikrarlı olup sadece 13 gün dişimi sıkabilirim ne kadar iyi sonuç alırsam o kadar gaza geleceğim için sonrasında daha kararlı olurum diye düşünüyorum hedefime yaklaştıkça daha da gaza geliyorumYarın sabahtan itibaren yazacağım tahminimce mutlaka birilerinin dikkatini çekecek ve birkaç yol arkadaşı bulacağım :) o zamann yarına kadar hoşçakalın.
Yaa süpersin o zaman bugün seninde ilk günün. Ben kahvemi içtim yanıma suyumu aldım bilgisayar başına oturdum. Hadi bakalım :)işte o benım :)) ınternette buldugum dıyet lıstesı dogruysa cok guzel :) uyarım cogunlukla . yıne aldım da kılo.. R yapmam lazım :)75 kg la baslıcam yarın :) 13. gun sonunda ne olacak gorucez:)
Gunde 1 kg verilmez 70 kg bir insan olarak ev içinde fazla hareket de etmiyormussun günlük 2000 kalori yakan bir vücudun var desek bu yediklerin 500 700 kalori desek en fazla 1300 1500 kalori açığın olur ama ac kalıp halsız kaldigin o durumlarda metabolizma kendini yavaşlatıyor ve az enerji yakmaya çalışıyor bundan da azını yakıyor mesela 100070.1ama nasıl olur ya ben açlıktan zor uykuya dalmışken ve yorumlar okudugumda başka yapanlar ilk günler nerdeyse birer kg veriyor moralim bozulmaya başladı gerçekten ama devam
Şuan aynı şeyi düşünmeye başladım :)Gunde 1 kg verilmez 70 kg bir insan olarak ev içinde fazla hareket de etmiyormussun günlük 2000 kalori yakan bir vücudun var desek bu yediklerin 500 700 kalori desek en fazla 1300 1500 kalori açığın olur ama ac kalıp halsız kaldigin o durumlarda metabolizma kendini yavaşlatıyor ve az enerji yakmaya çalışıyor bundan da azını yakıyor mesela 1000
Bir insanın 1 kg zayıflayabilmesi için 7500 kalori civarı kalori yakması lazım günlük 500 kalorilik bi spor ve düzgün beslenme beslenmedende 250 500 kalori kısarak 1 hafta da 1 kg yağ yakarsın
Bu isveç diyeti ancak bir detox olabilir bağırsak dolulugun ödemin varsa son zamanlarda biraz fazla yediysen diyete başlamadan motivasyon amaçlı bir kac gün yapılıp sonra sağlıklı bir şekilde diyete devam edersin
Isveç diyetiyle kilo verdim sananlar bagirsaklarini boşaltıp vücutlarındaki suyu atıyorlar 2 gün normal beslenseler aynı kiloyu görürler
Kesiblikle değil. Ve üçüncü günde durdu zaten ve gerçekten o kadar yememeye alışıyosun ki diyet bittiğinde normale döndüğünde fazlasını alıyosun. Şuan benm durumum bu. Çok abartmadan normale döndüm akşamında çorba olan bir diyete akşam içtiğim çorba bile kilo aldırdı resmen 72.2 yim şuan. Motive olup çok farklı şeyler yapıcam.Bu diyet sağlıklı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?